- 27 Ocak 2010
- 132.067
- 97.099
- 5.488
messi 40 yaşında da olsa orta doğu ve arabistanda yaşamaz fark bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet tabii de PSG olsun Man City olsun, artık baydı gari. Perez in ayrı lig kurmak istediği kadar var. Hiçbir yaptırım yok. İspanyollar İtalyanlar isyanda. Baydı, kusucaz artık bu durumdan..
Bu paralar filan nedir ya, bu iğrenç düzene dur diyecek yok mudur?
Bu paralara afrikada bir ülke doyar, bu nasıl bir dünya?
Para icin arabistanda tayyare surermiydin hae kolpgün ustad ?O paraya herkes gider. Patronun 5 bin fazla verse deveye binip Suud çöllerine gidecekler lütfen laf etmesin. 200 milyon avro yahu bu para.
Teklife bakar.Para icin arabistanda tayyare surermiydin hae kolpgün ustad ?
Adam 38 yaşında messiden yaklaşık 2.5 yaş büyük yani şu anki durumunu Messi'nin 3 yıl sonraki hali ile karşılaştırın ilerde. Bir messici olarak haksızlık edildiğini düşünüyorum kendisine. Bariz şekilde Dünya kupasında da son sezonunda da görüldüğü üzere en üst düzey futbol da eskisi gibi oynayamıyor artik. Zaten oynayabilir olsaydı emin olun bir çok klüp isterdi Arabistan'a da gitmezdi. Adam efsane bir futbolcu. Muazzam bir kariyer. Eskiden pele,beckanbauer , son dönemde xavi ,iniesta ,lampard villa daha sayılamayacak bir çok futbolcu ronaldodan daha erken katar'a ABD ye Arabistan'a gitti. Sanki dünya futbolunda bir ilk . Messi'nin de bir kaç yıl sonra yani Ronaldo'nun yaşına doğru MLS ye gitme ihtimali çok yüksek görünüyor. İnsanlar neden bu kadar garip karşıladı bu durumu anlamadım. Sanırım hala Ronaldo'nun rekabetçi olabileceğini düşünüyorlar ama değil. Bitti adamın kariyeri şimdi tatil ve para kazanma zamanı.
Dünya fantastik güzel bir yer olsun istedim ama hatalıymışım.Spor kulüplerin amacı fakirliği gidermek mi? Bu nasil alakasız bir düşünce. Adamların parası var ki demek verebiliyor bize ne bundan? Cok zoruna gidiyorsa kesersin futbolla ilişkini madem seni kusturuyor bu tarz gelişmeler. Beni de asıl bu tarz yorumlar baymaya başladı sanki sporcuların veyahut Spor kulüplerin misyonu dünya düzenini düzeltmek..
Aynısını Elon Musk için de mi diyelim o zaman; "neden 44 milyar dolar Twitter'a verdin o paraya Afrika'da kaç ülke doyurursun"
Bu düşünce yapısından acilen çıkmanı tavsiye ederim çünkü bu Dünya öyle fantastik bir dünya değil olamaz da zaten.
İnsanlar 40 yaşında bile değişik bir perspektif açıdan olaylara bakmayı öğrenebilir. Ve dünyada başkalarının harcadığı parayi seni hiç ama hiç alakadar etmediğini de. Gec kalmadin yani gerçekten, bu tarz şeylerle kafamizi yormaya gerek yok..Dünya fantastik güzel bir yer olsun istedim ama hatalıymışım.
Peki olur 40 yaşında diş hekimi, yaşantımı, fikirlerimi senin tavsiyene göre yaşarım
Soranlara da derim "gscimbom admini öyle dedi çünkü bana.."
ahahaha
İşte diyorum sen öğren, düzen böyle diye koyun gibi buna alışarak böyle yaşamaya gerek yok. O ülkeden çıkan petrolün parası neden onda? O para neden o halkın değil de, o nüfusun %1inin elinde? Yoralım bu tarz şeylere kafamızı diyorum. Bu benim dünya görüşüm. Admin beni düzeltecek diye fikrimi yazamayacak mıyım? Kim kimi azarlar gibi konuşuyor burda?İnsanlar 40 yaşında bile değişik bir perspektif açıdan olaylara bakmayı öğrenebilir. Ve dünyada başkalarının harcadığı parayi seni hiç ama hiç alakadar etmediğini de. Gec kalmadin yani gerçekten, bu tarz şeylerle kafamizi yormaya gerek yok..
Soran olursa gscimbom admini derdi dersin![]()
Tamam bende diyorum ki, olursa ileride cok paran paranın büyük kısmını Afrika'ya gider oradaki insanlara verir gelirsin inşallah gönlü bol insan.. Çünkü bu hayatta en ahmak şeylerden biri; kendinde olmayan para ve mülkü başkasında görüp ona kafa yorup nasıl harcanması gerektiği hakkında fikirler üretmek.İşte diyorum sen öğren, düzen böyle diye koyun gibi buna alışarak böyle yaşamaya gerek yok. O ülkeden çıkan petrolün parası neden onda? O para neden o halkın değil de, o nüfusun %1inin elinde? Yoralım bu tarz şeylere kafamızı diyorum. Bu benim dünya görüşüm. Admin beni düzeltecek diye fikrimi yazamayacak mıyım? Kim kimi azarlar gibi konuşuyor burda?