- 11 Haziran 2015
- 39.319
- 27.698
- 2.083
tüh koca ronaldo nasıl düşünememişrezalet bi karar, normal insanlarla kıyaslayıp herkes gider ehühi demek aşırı komik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tüh koca ronaldo nasıl düşünememişrezalet bi karar, normal insanlarla kıyaslayıp herkes gider ehühi demek aşırı komik
Adam 38 yaşında yav, asıl böyle bir teklifi kabul etmese aptallık olurdu.
Bugün bana biri maaşımın iki katını versin uça uça giderim işimi terk ederim.
200 Milyon nedir yav. Bir de reklam meklam ayağına 100 de öyle indirir cebe. 7 değil 77 sülalesine bile yetecek parası var herifin.
Seni bu konunun altında gördüğüme sevindim. Aman sakın tehlikeli konulara dalma.Hala baba parası yiyenlerin edeceği laflar çoğu
Salla
Siz de Ronaldo degilsiniz. Adam'in kararini rezalet diye etiketleyemezsiniz. Katilmazsin olur biter, kucumseyerek rezalet dersen, gelir biri cevap verir. Adamin hayat planini sorgulamak bunun ustunden yargilamak fakirde olsan zenginde kimsenin haddine degil. Hayir konu cok sacma yaf.. Realist olarak dogru bir tercih yapti adam, Messi'de yapacaktir yakin zamanda, neredeyse her futbolcu gibi. Populizm kasanlara buradaki laf. Net falan da degil.
Ne diyon ya. Kafa açma. Bu benim görüşüm? Üste de dedim zaten. Sana göre doğrudur bana göre de doğru olan bu.
Rezalet de derim çöp de. Tövbe Allah'ım!
Asil sen ne diyon ya ? Rezalet demissen cevap veririz sende okursun. Bak, benimde gorusum, bilmukabele, kafa acma, tamam.
Ben olsam ben de giderdim mi.
Biz olsak zaten gidelim. Biz fakiriz. Bunun salisesinde cukkaladigi para ile bile denk değildir kazandığımız. Ronaldo sen ben değil. Eleştirilen şey bu. Kimine göre doğrudur kimine göre yanlış. Bu kadar net.
Ya sen avukatı mısın?
Derim demem. Re za let işte.
Mendil vereyim de öte de ağla.
Ben sana laf bile etmedim. Sen balıklama daldın. Burada herkes dedi baba parası yiyen bile diyen oldu. Mevzuyu kişisellestiren daha çok bu postları atanlar. Ben en azından bu sözlere kadar postu değerlendirdim.
Rezalet bi karar. Ne Messi ne Ronaldo severim. Bugün Messi rekabeti resmi olarak kazandı. Böyle bir hata yapana kadar.![]()
Off be of. Mendil falan yazmis bir de. Bak satasiyorsun, sinirini asma derim.
Yazip yazip sildirdin insana. Tamam git otede dusun sen. Seviyeyi indirdin magmaya. Bu nedir arkadas.
İkinizde ortaya yazmışsınız ama ilk alıntılayan sensin Çiğdem hnm. Biraz sakin kalın elalemin ronaldosu için cimbomlu cimbomluyu kırmasınSaygıyı öğren, sonra da bekle.
Sen bana ortaya laf atar gibi yazana kadar zerre bir şey demedim. Tartışmayı beceremeyeceksen ortaya da yazmayacaksın. Böylece "asabın da" bozulmayacak. Sizler daha çok kendiniz gibi düşünmeyen insanlara karşı burada ne yazık ki baskı kuruyorsunuz. Olay bundan ibaret. Ben halbuki o postta bile bana göre bu sana göre o doğru demiştim! Sana göre derken tabii sizin gibilerin fikirlerine hitaben...