Cristiano Ronaldo, 175 Milyon Euro Karşılığında Al Nassr ile Anlaştı

Adam 38 yaşında yav, asıl böyle bir teklifi kabul etmese aptallık olurdu.

Bugün bana biri maaşımın iki katını versin uça uça giderim işimi terk ederim.

200 Milyon nedir yav. Bir de reklam meklam ayağına 100 de öyle indirir cebe. 7 değil 77 sülalesine bile yetecek parası var herifin.

Adam 38 yaşında yav, asıl böyle bir teklifi kabul etmese aptallık olurdu.

Bugün bana biri maaşımın iki katını versin uça uça giderim işimi terk ederim.

200 Milyon nedir yav. Bir de reklam meklam ayağına 100 de öyle indirir cebe. 7 değil 77 sülalesine bile yetecek parası var herifin.

200milyon rakami dogru degil sanirim.

Bu arada, normal insanlarla kiyaslamiyoruz ha bir de ehiehi demiyoruz :)

Eytciler gibi erken emekli oldu:giggle:

Bana lazım olan para bu.

100 milyon dolar yaparsam ben de artık daha az çalışırım.175 e gerek yok
Daha çok seyahat ederim, hobilerime daha çok vakit ayırabilirim
O zamana kadar devam..

Ben olsam ben de giderdim mi.
Biz olsak zaten gidelim. Biz fakiriz. Bunun salisesinde cukkaladigi para ile bile denk değildir kazandığımız. Ronaldo sen ben değil. Eleştirilen şey bu. Kimine göre doğrudur kimine göre yanlış. Bu kadar net.

Siz de Ronaldo degilsiniz. Adam'in kararini rezalet diye etiketleyemezsiniz. Katilmazsin olur biter, kucumseyerek rezalet dersen, gelir biri cevap verir. Adamin hayat planini sorgulamak bunun ustunden yargilamak fakirde olsan zenginde kimsenin haddine degil. Hayir konu cok sacma yaf.. Realist olarak dogru bir tercih yapti adam, Messi'de yapacaktir yakin zamanda, neredeyse her futbolcu gibi. Populizm kasanlara buradaki laf. Net falan da degil.

Siz de Ronaldo degilsiniz. Adam'in kararini rezalet diye etiketleyemezsiniz. Katilmazsin olur biter, kucumseyerek rezalet dersen, gelir biri cevap verir. Adamin hayat planini sorgulamak bunun ustunden yargilamak fakirde olsan zenginde kimsenin haddine degil. Hayir konu cok sacma yaf.. Realist olarak dogru bir tercih yapti adam, Messi'de yapacaktir yakin zamanda, neredeyse her futbolcu gibi. Populizm kasanlara buradaki laf. Net falan da degil.

Ne diyon ya. Kafa açma. Bu benim görüşüm? Üste de dedim zaten. Sana göre doğrudur bana göre de doğru olan bu.

Rezalet de derim çöp de. Tövbe Allah'ım!

Asil sen ne diyon ya ? Rezalet demissen cevap veririz sende okursun. Bak, benimde gorusum, bilmukabele, kafa acma, tamam :) .

Ya sen avukatı mısın?
Derim demem. Re za let işte.
Mendil vereyim de öte de ağla.

Ben sana laf bile etmedim. Sen balıklama daldın. Burada herkes dedi baba parası yiyen bile diyen oldu. Mevzuyu kişisellestiren daha çok bu postları atanlar. Ben en azından bu sözlere kadar postu değerlendirdim.

Ben olsam ben de giderdim mi.
Biz olsak zaten gidelim. Biz fakiriz. Bunun salisesinde cukkaladigi para ile bile denk değildir kazandığımız. Ronaldo sen ben değil. Eleştirilen şey bu. Kimine göre doğrudur kimine göre yanlış. Bu kadar net.

Su çok güzel Çiğdem hanım

IMG_6364.JPG

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya sen avukatı mısın?
Derim demem. Re za let işte.
Mendil vereyim de öte de ağla.

Ben sana laf bile etmedim. Sen balıklama daldın. Burada herkes dedi baba parası yiyen bile diyen oldu. Mevzuyu kişisellestiren daha çok bu postları atanlar. Ben en azından bu sözlere kadar postu değerlendirdim.

Off be of. Mendil falan yazmis bir de. Bak satasiyorsun, sinirini asma derim.

Yazip yazip sildirdin insana. Tamam git otede dusun sen. Seviyeyi indirdin magmaya. Bu nedir arkadas.

Rezalet bi karar. Ne Messi ne Ronaldo severim. Bugün Messi rekabeti resmi olarak kazandı. Böyle bir hata yapana kadar. 🙃

Burada hanginize laf soktum deyin hele bakalım. Kimsenin yazdığını bile okumadım!

Bundan sonra atılan postlara bakın, mevzu nedense böyle yazanlara kişisel bir laf sokma. Fikirlerimiz benzer olmak zorunda mı ya? Ben sizinle aynı düşünmek zorunda değilim. Hatta buna rağmen size göre bu doğru, bana göre de bu dedim. Hala saygısızlık. Ortaya yazmalar. Hadi abi yaaaa

200 milyon euro versinler ne kariyeri ya unutulur gider araplara gittiği o kadar kolay değil onca yaptığı şeyden sonra . Bende olsam o yaşta o paraya giderdim adam 2 yılda tüm kariyeri boyunca kazandığını alacak. Talisca gencecik yaşında gitti bize geliyor desek herkes kudurur gelsin diye rezillik birşey yok ortada.

Off be of. Mendil falan yazmis bir de. Bak satasiyorsun, sinirini asma derim.

Yazip yazip sildirdin insana. Tamam git otede dusun sen. Seviyeyi indirdin magmaya. Bu nedir arkadas.

Saygıyı öğren, sonra da bekle.
Sen bana ortaya laf atar gibi yazana kadar zerre bir şey demedim. Tartışmayı beceremeyeceksen ortaya da yazmayacaksın. Böylece "asabın da" bozulmayacak. Sizler daha çok kendiniz gibi düşünmeyen insanlara karşı burada ne yazık ki baskı kuruyorsunuz. Olay bundan ibaret. Ben halbuki o postta bile bana göre bu sana göre o doğru demiştim! Sana göre derken tabii sizin gibilerin fikirlerine hitaben...

Saygıyı öğren, sonra da bekle.
Sen bana ortaya laf atar gibi yazana kadar zerre bir şey demedim. Tartışmayı beceremeyeceksen ortaya da yazmayacaksın. Böylece "asabın da" bozulmayacak. Sizler daha çok kendiniz gibi düşünmeyen insanlara karşı burada ne yazık ki baskı kuruyorsunuz. Olay bundan ibaret. Ben halbuki o postta bile bana göre bu sana göre o doğru demiştim! Sana göre derken tabii sizin gibilerin fikirlerine hitaben...
İkinizde ortaya yazmışsınız ama ilk alıntılayan sensin Çiğdem hnm. Biraz sakin kalın elalemin ronaldosu için cimbomlu cimbomluyu kırmasın :)

Geri
Üst Alt