Valla Icardi olmasa isterdim. Topla 3 defa buluşsa rahat 2'sini atar gibi. Hele bizim ligde pozisyon bilgisiyle cok ekmek yer. Saha dışını zaten yazmaya gerek yok.

bana portekiz milli takımını izleten, juve maçını takip ettiren büyük insan.

sportingten united'a transfer olduğundan beri kendisini sıkı bir şekilde takip ettim. bana göre unitedaki kanat performansı bambaşka seviyedeydi realdeki bitiriciliği ise ilahtı.

:rose:

bana portekiz milli takımını izleten, juve maçını takip ettiren büyük insan.

sportingten united'a transfer olduğundan beri kendisini sıkı bir şekilde takip ettim. bana göre unitedaki kanat performansı bambaşka seviyedeydi realdeki bitiriciliği ise ilahtı.

:rose:

son golü niye bize attirdin yav 😂

1670700236503.webp

Ronaldo adım adım bize gibi 🤣
Bizi reddettikten sonra adamın hayatı kaydı.
Bu büyüyü anca gelmesi bozar gibi dghhjk

Yani ben sadece açıkçası reklam için isterim. Bir altı ay işimizi görür, o bizi şampiyon yapar biz onu belki daha iyi bir yere paslarız. 🤣 Bu ligde bu ölü hali de iş yapar. Biraz da kuşlar kudursun istiyorum. Biraz da gelecek senelerde transfer edeceğimiz isimler de özellikle yıldız adaylarında da etkili olması açısından. Son dönemlerde Drogba, Sneijder, Podolskiden sonra Ronaldo da çok iyi hamle olur. Başka türlü yolu düşmez zaten buralara. İyi bir fırsat iki taraf için de bakalım, ne olacak.

Geri
Üst Alt