Cevap: cristiano ronaldo

Messi'den iyidir
ayatollah.gif

140843d1324400015-thumbsdown.gif

Emir gibi genellikle oyun görüşü,zeki,pas atabilen,tek hareketle maçı alan adamları seven biri nasıl olurda Ronaldonun Messiden iyi olduğunu söyler şaşırdım.

I am disappointed chief.

Dünkü maçta bile Messi nin iniestaya attığı pas,daha sonra abidal e attırdığı gol muazzamdı.Ronaldo daha 2 ye 2 kontraya çıkılan ataklarda bile doğru pası veremiyor.

Ronaldo öyle bir adam ki, O'na ''Sen Dünya'nın en iyi ikinci iyi oyuncususun'' desen sana kızabilir.

Bunu Messi'ye söyle, Messi gülüp geçer. İşte sadece bu mütevaziliği yüzünden bile her zaman Messi > Ronaldo olacak.

Ezik Ronaldo

Ne alakası var şuan kendi diyor Messi en iyisi diye. Tanımadan etmeden NTVspor haberleriyle yorum yapmayın olm adam hakkında, gereng yok.

Messi'den neden iyidir ;

Ronaldo, Benzema türevi dangalaklarla, Sergio Ramos turu overrated punk'larla oynamaya mahkum. Oysa Rooney ve Scholes ile oynarken bir zahmet hatırlayıng. Messi ise, Xavi, Inıesta, Pique, Dani Alveslerle oynuyor.

Şuradan adım gibi eminim, Messi Real Madrid'de bu oyunu oynayamaz. Ronaldo ise Barcelona'da Messi'den daha etkili olur, Ronaldo'nun zekasının ne Messi'den kalır yanı var, ne de 1'e 1'de Messi'den etkisiz (daha etkili bile). Bu yüzden, Ronaldo Messi'den iyidir. Fizik olarak zaten kıyaslanamaz. Messi pırpır solak ok, lafımız yok. Ronaldo ise TANRI. [harbi gormuyormusunuz herifin ne kadar muthis bir futbolcu oldugunu ?
ohmy.gif
]

Messi'den neden iyidir ;

Ronaldo, Benzema türevi dangalaklarla, Sergio Ramos turu overrated punk'larla oynamaya mahkum. Oysa Rooney ve Scholes ile oynarken bir zahmet hatırlayıng. Messi ise, Xavi, Inıesta, Pique, Dani Alveslerle oynuyor.

Şuradan adım gibi eminim, Messi Real Madrid'de bu oyunu oynayamaz. Ronaldo ise Barcelona'da Messi'den daha etkili olur, Ronaldo'nun zekasının ne Messi'den kalır yanı var, ne de 1'e 1'de Messi'den etkisiz (daha etkili bile). Bu yüzden, Ronaldo Messi'den iyidir. Fizik olarak zaten kıyaslanamaz. Messi pırpır solak ok, lafımız yok. Ronaldo ise TANRI. [harbi gormuyormusunuz herifin ne kadar muthis bir futbolcu oldugunu ?
ohmy.gif
]

bling_tony_soprano.gif

Ronaldo ManU'daki performansıyla maksimumunu göstermiş bir adam. Real'de formsuz, kabul ama bu tamamen oyun stilini değiştirmesiyle alakalı. Fiziğe daha fazla önem verdi ve o bireysel yeteneğinden uzaklaştı, golcü vazifesi görmeye başladı. Şut, hız, kafa, fizik gücü gibi etkenlerde Messi'den daha iyi -ki ManU'da rakip eksiltme yeteneğini de göstermiş bir oyuncu. Şu an Messi daha iyi kuşkusuz ama ManU'da oynadığı futbolla o zamandan beri hep demişimdir, Ronaldo>Messi.

Ronaldo Barcelona'da sistemin ağzına sçar afedersiniz. Olmaz o takımda Ronaldo 50-60 metreden her önüne gelene vuracak, her top ona gelecek, herkes ona çalışacak Barcelona'da ha, yok öyle dünya. Şimdiki istatistiklerinin yarısına ulaşsa iyidir bence. United'tayken ben de çok beğenirdim mesela eşşek gibi oynardı, ayrı.

bence ronaldo realde daha iyi oynuyor (uniteddaki performansina kyasla)

Manudayken bende çok beğeniyordum,hatta favori oyuncum Ronaldoydu.Madrid e gitti,öldürdü kendisini resmen.

bence ronaldo realde daha iyi oynuyor (uniteddaki performansina kyasla)

hadi ordan hırt, sadece istatistiğini geliştirdi, tek farkı o. ona da şut çalışa çalışa ulaştı zaten, united'da bildiğin akıyordu, girin utube'da united performanslarını izleyin, real'de leş ötesi, topu ayağına alınca ne yapacağını şaşırıyor, pas şiddeti berbat, pas atış stili berbat, her haltı berbat, korkak korkak oynuyor, çalım atamıyor, anca topu atıp koşuyor.

hadi ordan hırt, sadece istatistiğini geliştirdi, tek farkı o. ona da şut çalışa çalışa ulaştı zaten, united'da bildiğin akıyordu, girin utube'da united performanslarını izleyin, real'de leş ötesi, topu ayağına alınca ne yapacağını şaşırıyor, pas şiddeti berbat, pas atış stili berbat, her haltı berbat, korkak korkak oynuyor, çalım atamıyor, anca topu atıp koşuyor.

Bu nasil bir cevap seklidir hocam? Bide admin olucaksin bu sitede...

unitedda sagda oynuyodu, realde solda takimin yodasi gibi toplar onda toplaniyor zaten takimda ondan baska top oynayan adam yok. yunaytidda rooney realitesi vardi. realde solda takimin herseyiyken unitedda sagda takimin 3-4 ana dasindan biriydi. her zaman icin realdeki halini tercih etmisimdir. daha sorumluluk alan tibde.

Barcelona maçlarında Barcelona orta sahası gibi topu Ronaldo´nun etkili olacağı pasları atacak adam yok.Messi´nin etkili olabilieceği,tehlike yaratabilecek savunma arkasına çok top atılıyor.Bu dün Ronaldo´ya 2 kere atıldı,birini gol yaptı,diğerini Benzema´ya atamadı.Topu vermiyor Barcelona ve etkili pas alamıyor Ronaldo,Messi gibi.Messi çok daha şanslı bu bakımdan bunu kabul edin.

Barcelona maçlarında Barcelona orta sahası gibi topu Ronaldo´nun etkili olacağı pasları atacak adam yok.Messi´nin etkili olabilieceği,tehlike yaratabilecek savunma arkasına çok top atılıyor.Bu dün Ronaldo´ya 2 kere atıldı,birini gol yaptı,diğerini Benzema´ya atamadı.Topu vermiyor Barcelona ve etkili pas alamıyor Ronaldo,Messi gibi.Messi çok daha şanslı bu bakımdan bunu kabul edin.

Ben dün Messi'nin dediğin paslardan aldığını hiç görmedim ama dediğin pasları attığını özellikle Iniesta'ya attığını gördüm ve bir asistini de böyle yaptığını gördüm. Bilmem başkası gördü mü

Hala aynı hikaye ya:asd::asd:

Geri
Üst Alt