2 penaltı 3 ofsayt golü görmeye geliyoruz karşılaştığımız şeylere bakın :red:.

Gördüklerime inanamıyorum.

18221981_1580579131988543_7615281580389805464_n.jpg

Ronaldo beyefendiyi takdir etmeye geliyoruz yine messicilerin ağlama duvarı olmuş konu

Barça = Büyük takımlar aldıkları kupalarla diğerleri büyük takımları yenmeleri ile övünürler. :asd:

Yav arkadaş şu adama bir saygı duymasını öğrenemediler adam daha ne yapsın ?

Faal futbolcular arasında ilk 5te yer aldığını kabul edebiliriz.

Ronaldo ve Messi futbolu biraksa da kim daha iyi tartismasi 50 yil daha 100 yil daha surer. Birakin kim daha iyi, tadina varin futbolun. Ikisini de izlemek cok hos. Ama yok, illa karsi tarafa messi ya da ronaldo daha iyi diye kanitlayacaz.:asd22:

100 küsur golü oldu adamın, rahat geçmiştir. Biz sanırım 200'e yakındık. Uğur İz ?

Bizim CL gruplarinda 106 golumuz var.Tam sayiyi bilmiyorum ama Bjk,Fb,Ts ve Bursa'yi toplasan 90 etmez bunu biliyorum.

Ayrica capslerden gordugum kadariyla Ronaldo'nun A. Madrid'den daha fazla golu varmis CL'de

Bizim CL gruplarinda 106 golumuz var.Tam sayiyi bilmiyorum ama Bjk,Fb,Ts ve Bursa'yi toplasan 90 etmez bunu biliyorum.

Ayrica capslerden gordugum kadariyla Ronaldo'nun A. Madrid'den daha fazla golu varmis CL'de

Ha, o zaman 200'e yakin dediğim sanırım ön eleme ve grup sonrası elemeleri de kapsıyor olabilir.

Ha, o zaman 200'e yakin dediğim sanırım ön eleme ve grup sonrası elemeleri de kapsıyor olabilir.

1993'den beri Şampiyonlar Ligi adı altında 106 gol atmışız, ŞL elemelerinde 59 gol toplam 165 gol.

Fb ŞL'de 42 gol atmış elemelerde 46 gol toplam 88 :D

Bjk 1958'den beri 73 gol atabilmiş sk kadar kulüp oldukları için ŞL ile Kulüpler Kupasını birleştirmişler.

Bursa 2 Trabzon 12 gol atmış :D.

Geri
Üst Alt