Raul oynadığı dönemlerde en iyi oyuncular listesinde belki ilk beşe girerdi ama Ronaldo ve Messi gibi oyuncular ile yarışamaz. Duba Ronaldo hepsinden iyiydi ama işte sakatlık yüzünden eridi gitti. Yine Figo bence Messi ve CR7'den sonra gelir. Dünyanın bana göre gelmiş geçmiş, benim izleyebildiğim dönem için söylüyorum, en iyi oyuncusu Zidane.

Forvet olmadigi halde Raulün 2 kati gol atmis ula Raul kim
Sisman Ronaldo yetenek ve izlenim olarak daha iyi olabilir ama genel olarak ve basari olarak CR7 cok daha büyük topcu

Raul daha iyi demedim bi nebze kıyaslayabilir. RM'lilerin gözünde Raul en değerli isimlerinden birisi.

Zaten ronaldoyu küçümsemek için yapıyolar bu tür şeyleri.Adam zaten Madrid tarihine altın harflerle yazdırdı adını çoğu dalda

Lesh. Ve Ronaldo hepsinden iyi.

bencede ronaldo en iyisi

C_dJS3UV0AANx19.jpg

Tribun Dergi‏@tribundergi
İranlı Cristiano Ronaldo. (
1f4f8.png
Mirror)

DArUPNGXkAEZJX-.jpg

Yeni yengemiz.

c57f331ed17868c5bbf71596a4a14963.png

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Hayirli olsun, guzel transfer.

Messiye daha dün şerefsiz diyen ronaldocular 3 maymuna oynar mı ?
Gerçi çocuğun annasını gizleyen saklayan bir kişiden söz ediyoruz. Çocuğa yazık annasız büyüdü resmen bay ronaldonun imajı cizilmesim diye.
Su haber messiyle alakalı olsaydı şimdiye 10 tane konusu açılırdı ama penaldo serefsizi olunca kimse post bile atmamış. Dedim bari ben atayım da şunun ne şerefsiz haysiyetsiz bir ırz dusmani olduğunu bütün gsc ahalisi görsün.

Geri
Üst Alt