Cristiano Ronaldo: "Yeni bir meydan okuma aramak için doğru zaman gibi geliyor"

gel bize aslan parçası, bi taraftar atmosfer gör.

Bizim bütçemiz için makul bir paraya, bitti artık ditenlerle hesaplaşmak için, gerçekten dediği gibi yeni bir meydan okuma için gelecekse gelsin
Aksi durumda gelmesin

Yaa arkadaşlar farkında mısınız Ronaldodan bahsediyoruz. Bitikmiş. Adamın bitik hali bizim ligi donunda sallar. Fenere gitsin diyenler iyi misiniz?

adam bitik durumda neden bukadar isteniyor anlamıyorum bende severim ama bitik durumdaki adama senelik en az 10 milyon maaş batırır bizi
Bitik durumda? Top class takimlar icin evet ama kiytirik Super Lig, Yunanistan liginde sampiyonluga oynayan takimda golleri siralar. Bitik dedigin adam gecen sezon 24 gol atti ayrica. Nasil bitmis oluyorsa artik. Maas konusu problem olabilir o konuda katiliyorum.

Dunya Kupasinda ne kadar fit oldugunu gosterecektir buyuk ihtimal.

Olmaz olan olur da gelirse ilk 11'e 3 yabancı 35 yaş sınırı getirirler

Allahım kafayı yiyezem, geçen sene EPL de gol krallığına oynayan şampiyonlar liginde maç başı 1 gol atan adam nasıl bitik oluyor vallahi biri anlatsın. Adam hala top class çok bariz, inşallah kimse almaz da hiç sanmıyorum kapar birileri.

Aman aman amannnn
20221122_231211.webp

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olum bu başka bir seviye yani şunun bugün hayalini bile kurmak inanılmaz bir şey şöyle hayal edip göz önüne getiriyorum da İstanbul’a indiği an ortalık yıkılır tarihin daha önce görmediği karşılama ve imza töreni olur bence çok çok zor bir iş bu adamı buraya getirmek imkansız değil ama imkansıza yakın

Yalniz herifi yaşına bulunduğu lig ve aylardır yapılan mobbinge göre istatistikleri bayağı da iyi. 0.5 gol ortalaması müthiş. Bizim gibi liglerde tek başına şampiyon yapar bu istatistik.
(2şer tane pva sefer yani çöp oyuncu parası olan) Senelik 10 milyona kabulse gelsin 1 tane nef amerika bir tane de nef arsa veririz ödeşiriz 2,5 senelik anlaşma yeter.

hâlâ gelmedi mi bu herif ne şey yiyo qatar'da

Geri
Üst Alt