Cristiano Ronaldo: "Yeni bir meydan okuma aramak için doğru zaman gibi geliyor"

Paris veya Real Madrid'e gidebilir. Rotasyona adam baktiklari söyleniyordu.

İnter veya Dortmund şaşırtmaz.

Ronaldooooo

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Chelsea alabilir belki. Tuchel istemedi diye almamışlardı yazın

Seneye harcama limitimiz 30 milyon euro

Ronaldonun isteyecegi maas minimum 15 milyon euro

Selamunaleykum Aleykumselam

Şampiyonlar Ligi bu adam için olmazsa olmaz. Takım tercihini bu yönde kullanacaktır.

Instagrama baktim adamin son postun altinda bizimkiler cosmus gene 😂😂 acayip bir milletiz

Yabancılar GS yorumlarını görünce şoka girmiş, patladım sgfggbjjhjjk ama harbi full biz varız 🤣

Bize gelirse hakem hatalari da biter. En azindan bize karsi biter.

Ancak yonetim cebinden verirse aliriz.
Onemli olan hangi UCL takimlari isteyebilir

CL takımlarının hiçbiri böyle reklam peşinde değil ki? Transfer de bir reklam sonuçta. Misal şöyle düşünün bu herif Bayern'e gitse atıyorum, bu sizi şaşırtır mı, imkansız mı, kaç gün konuşulur? Üstelik rüştünü ispatlamış, başarısı kalıcı kulüpler Ronaldo için bir meydan okuma olmaz. Zaten en iyisini Realla yaptı, yaşadı. Üstelik bu kulüpler yatırımı artık bizim gibi popülerik ya da nasıl desem yaşı şu noktada olan adama değil de daha işe yarayacak, yatırım gözüyle baktıklarına el atıyorlar. Ancak bir vefa amacıyla Real talip olursa olur, Benzema da sakat diye. Ama artık bu tarz kulüpler Ronaldo'yu daha çok egoist ve takımı bozan biri olarak değerlendirdikleri için ben çok talip çıkacağını kendi adıma sanmıyorum. CL bazlı. Öyle olsa yazdan beri süren bir durumdu bu. MLS, Portekiz, Türkiye ve ancak vefa ve taraftar baskısı olursa bana göre Real yapar...

Bence bizden uzak kalsin yeter :) Buna harcanacak parayla eldeki isimlerden birinin bonservisini alabiliriz. Sacmalamaya luzum yok ki sanmiyorum gelsin. Ayrica, yerinde olsam futbolu DK sonrasi birakirdim ya da uzak dogu / abd gibi son bir vurgun yapip oyle birakirdim. Gerci dunyalari kazandi orasi da ayri mesele :)

Geri
Üst Alt