Çukurca’da Saldırı | 24 Şehit, 22 Yaralı | Kara harekatı başladı

Cevap: Çukurca’da Saldırı | 26 Şehit, 22 Yaralı

Annesi öldüğnde gözünden yaş akan adam!Bu evlatların annelerinin de gözünden yaş akıyor!Yeter artık!

Türkiyedeki neredeyse tüm spor kulüpleri resmi sayfalarına terörü lanetleme mesajları koymuşlar birde bunlara bakın.

linki bilerek kaldırdım hiçbir kurumu hedef göstermenin şuan için gereği yok.

Şehit sayımızın 50'nin üstünde olduğu iddiaları artıyor. Terör örgütü yayınları hep fazla söylemiştir ama başka kaynaklar da böyle diyor. Eğer doğruysa acizliklerini böyle gizlemeye çalışanların Allah bin belanısını versin.

Öncelikle şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

Terör örgütü üyelerinin mecliste olduğu bir demokrasiye sahibiz(!)

Artık hükümetin şunu anlaması lazım,Pkk'nın tek amacı bağımsız bir devlet kurmak.Hala anadilde eğitim,kürkçe tv gibi şeylerle kendimizi avutuyoruz.Şu bir gerçek ki Pkk doğuda kendi devletini kurmuş.Devletin bu bölgeye yaptığı yatırımlar örgüt sempatizanı partililer tarafından örgütü destekleyen ailelere dağıtılıyor.Pkk bu bölgede iş adamlarından haraç kesiyor.İran,Irak,Suriye üzerinden ihracat yapan şirketler,Pkk'ya haraç veriyor.Asıl önemli olan şehirdeki Pkk yardım ve yataklık yapanları bitirmek.

50-60 değil 80'ler gibi bir sayı konuşuluyor.

Sivillerden de ölenler varmış.

Şu saat'ten sonra Basyan, Avaşin, Zap, Hakurk vs, haritadan silinmedikten sonra kimse çıkıp konuşmasın.

Bıçak kemiğe mümkünse dayanmasın. Kararlı mücadele mümkünse devam etmesin (!)

Şehit olan kardeşlerimiz ışıklar içerisinde yatsın, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum.

Acılı ailelerine ise sabır, sabır, sabır diliyorum.

Fatih Altaylı Habertürk'te şehit sayısının söylenenden fazla olduğunu sağlam kaynaktan aldığı habere göre 30'un üzerinde olduğunu söyledi

:eek: Yani bütün kabahat komutanlarda öylemi. Vayki vayyyyy hiçbir şey demiyorum bu zihniyete. Bu ülkede neden teröre karşı görevini yapması gereken insaların sadece boş laf üretmeyi yeterli gördüklerini şimdi çok iyi anlıyorum. Çünkü onlar ne yaparlarsa yapsınlar önemli değil. Nasılsa bütün suçlu başkaları. Unutmaki orada şehit olan Subay Astsubaylar var senin komutan dediklerin. Hiç biride PKK ile masaya oturup pazarlık yapmadı kahramanca şehit oldu.

heronlarla gormuş,çoban sanmıştır askeriyemiz!ulan nefretim var nefretim!boşu boşun bu kadar can gidiyor.pimi çekilmiş el bombalarını gençlerimizin eline veren komutanların eline veriyoruz cocuklarımızı!lanet olsun!nefret ettirdiniz be!

Şehit sayımızın 50'nin üstünde olduğu iddiaları artıyor. Terör örgütü yayınları hep fazla söylemiştir ama başka kaynaklar da böyle diyor. Eğer doğruysa acizliklerini böyle gizlemeye çalışanların Allah bin belanısını versin.
l

Edit..

Şimdi bana da haber geldi.Şehit sayımız 31'e ulaşmış diye...Umarım yalandır...

Allah kahretsin.Sayı daha da artacak gibi görünüyor.

Türk Askeri Kuzey Irak'a bir daha çıkmamak üzere girdi...

televizyonlara bakıyorumda hiç bir haber yok şehitlerimizle alakalı bi petek dinçöz yapıyo tntde onuda nekadar ciddiye almak lazım,başbakanın annesi öldü diye canlı yayından çıkmayan kanallara birşeyler demek isterdim ama ceza almak istemiyorum bunuda unuttururlar bizim millete

5 gün sonra unutulacaklar nasıl olsa olan şehit ailelerine olacak ve eşlerine çocuklarına ...

ayıya yüz verirsen halıya s.çar derler , taviz verirsen bunları meclise sokarsan , dinlersen , krtçe eğitim falan filan diye sayıklarsan izin verirsen , hiç bir önlem almazsan , işçiye memura joplarla saldırırken bunların gösterilerinde sadece su sıkarsan güç alırlar her gün şehit verdirirler , taş atan çocuğa şeker gibi bilmem ne herzeler çıkarıyorlar birde sanki bunların 7 sindeki ile 70indeki farklı , ama Türk çocuğu açlıktan ekmek çalar mecburen utana sıkıla ver 20 yıl yatsın ...

ha ne olacak beş gün sonra bu şehitlerde unutulacak on yıl sonrada istediklerini aldıklarında isimleri bile anılmayacak bu kahraman Türk erlerinin ...

Hani Heron'lar falan vardı , hani en ufak sızıntıyı seziyodu bizde gidip indiriyoduk, hani ABD ve İsrail'le olan istihbarat çalışmaları çok sğlıklı bir şekilde ilerliyodu.Bence bu köpeklerden daha hainler içimizde.Bence bizi bu yalanlarla uyutmaya çalışanların dağdakilerden bir farkı yok. Katiller şehir basıyolar 500 kişiyle farkı farklı yerlerde kimsenin ruhu duymuyo . Şimdi büyük ihtimalle mışıl mışıl uyuyolardır kendilerine tahsis edilen köylerinde

İş işten geçince herkes olağanütü toplansın sonra sıcak takip başlasın, boş dağları bombalayalım, he birde bıçak kemiğe dayansın lanetlensin..Bıçak k.çımıza girdi kimsenin ondanda haberi yok.

Leş sayısı 21 e çıktı. Yarabbim en kısa sürede 210 olsun . Kökünü kurutalım bunların.

[video=youtube;bwRnh5MIPHo]https://www.youtube.com/watch?v=bwRnh5MIPHo[/video]

Benden tüm sehit yakınlarına gelsin,acınız acımızdır.Her ne kadar sizin kadar cigerimiz yanmasada!

Babanın Sehide Seslenisi

Tezkerene bir ay kalmıştı

Bize telefon açtın oğul

Dedin ki,ölümüm yaklaştı

İçine mi doğmuştu oğul...

Haber yürekleri dağladı

Göz yaşı sel oldu çağladı

Uçan kuşlar bile ağladı

Gözde yaş kalmadı oğul...

Cenazen gelince inanki

Yer yerinden oynadı sanki

Bir öldük bin dirildik belki

Şehitler ölmezlerki oğul

Kanatlanıp semaya uçtun

Orda meleklerle buluştun

Şehitlerle tek tek konuştun

Cennetine kavuştun oğul...

Nişanlın sensiz kahroluyor

Saçını başını yoluyor

Canlı bir cenaze oluyor

Günden güne soluyor oğul...

Bu dünyada sefa sürmedin

Daha muradına ermedin

Düğününü bile görmedin

Sana nasıl kıydılar oğul...

Yerine askere gideyim

Bir aylık borcunu ödeyim

Haklarımı helal edeyim

Vatan sağolsun deyim oğul...

Hainler dağda pusu kurmuş

Damarlarındaki kan kudurmuş

Onbaşı Selami,er Durmuş

Hepsi de şehit olmuş oğul...

Mezarında güller açacak

Allah yardımcın olacak

Herkesten dua kucak kucak

Gelip seni bulacak oğul...

Sana kına yaktık bilesin

Deden gibi harbe giresin

Vatan, millet için ölesin

Şehit oğlu şehitsin oğul...

Vatan,Türk'ün ekmeği,aşı

Ölür vermez ufak bir taşı

Dinmedi bir türlü savaşı

Yeter sabrımız taştı oğul...

Sayende ayakta bu vatan

Gel der yerin altında yatan

Sahip çıkıyor sana atan

Zaferin kutlu olsun oğul...

Ömürlü'nün son bir sözü var

Ülkemde herkesin gözü var

Küllenmiş davanın közü var

Bu davanın tezi var oğul...

Sevr'i var, Lozan' var oğul...

heronlarla gormuş,çoban sanmıştır askeriyemiz!ulan nefretim var nefretim!boşu boşun bu kadar can gidiyor.pimi çekilmiş el bombalarını gençlerimizin eline veren komutanların eline veriyoruz cocuklarımızı!lanet olsun!nefret ettirdiniz be!

vay ki vay...Yoruma bak...Vay anam vay...

Benim arkadaşım,kardeşim şehit düştü orada.Subaydı Astsubaydı..Er değildi..Rütbeliydi..Vatan İçin Şehit DÜştü.. :sad007: Dün gece...Elinde silahıyla...Vatanını savunurken.Askerini savunurken..Onun da anası babası kardeşi vardı.O da Türk Askeriydi..

Annesi hala arıyor beni.Açamıyorum telefonu.Oğlunu soracak.Yaşıyormu diye..Oğlun şehit düştü teyze diyemem.Diyemem...

haberleri yok daha.O da rütbeli annesi..ne farkı var er annesinden.Aynı acı değilmi!

Ayıptır...Ayıptır..Delirtmeyin beni..İnsanı bari acısıyla bırakın..

ulan kim diyo 21 oldu falan leş sayısı.ben öyle şey tvde göremiyorum .açık ntv sabahtan beri.

traş işte dağı taşı bombalamaya devam

Geri
Üst Alt