Çukurca’da Saldırı | 24 Şehit, 22 Yaralı | Kara harekatı başladı

Cevap: Çukurca’da Saldırı | 26 Şehit, 22 Yaralı

Şerefsizler,onun bunun cocukları.

Sana dar gelmeyecek makber'i kimler kazsın? “Gömelim gel seni tarihe”desem, sığmazsın !!! Vatan size minnettar :(

:eek: Yani bütün kabahat komutanlarda öylemi. Vayki vayyyyy hiçbir şey demiyorum bu zihniyete. Bu ülkede neden teröre karşı görevini yapması gereken insaların sadece boş laf üretmeyi yeterli gördüklerini şimdi çok iyi anlıyorum. Çünkü onlar ne yaparlarsa yapsınlar önemli değil. Nasılsa bütün suçlu başkaları. Unutmaki orada şehit olan Subay Astsubaylar var senin komutan dediklerin. Hiç biride PKK ile masaya oturup pazarlık yapmadı kahramanca şehit oldu.

demek istedigimi anlayanlar cogunluktadır.bir avuç çapulcuyu kazıyamayacak kadar güçsüz bi ordumuz yok.ordunun içinde de şerefli,haysiyetli komutanlarımız,askerlerimiz kadar satılmış,pkk sempatizanı bi sürü yaratık var.heronların çektigi 100 kişilik pkk guruplarına gereginin yapılmasına izin vermeyen,saçma sapan prosedürler yüzünden askerlerimizin gözünün önünden geçip giden pkklıları koruyan zihniyetin allah belasını versin.problem cok büyük arkadaslar.cok...

Başımız saolsun.

Bak gardaşım ya sev ya terket...

PKK, bastığın yerleri toprak diyerek geçme tanı, asker yakalarsa s'er ananın a*ını....

Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum... Operasyon değil katliam bekliyorum artık ...

Yazık en trışkadan konuda bile bir sürü üye bazen 100 lerce misafir olur. Sadece 32 üye var. Üstelik 1 tane bile bayan üyemiz yok. Bayanlarımızın çoğu ülke meselelerine galiba uzaylı gibi bakıyor.

Hani Heron'lar falan vardı , hani en ufak sızıntıyı seziyodu bizde gidip indiriyoduk, hani ABD ve İsrail'le olan istihbarat çalışmaları çok sğlıklı bir şekilde ilerliyodu.Bence bu köpeklerden daha hainler içimizde.Bence bizi bu yalanlarla uyutmaya çalışanların dağdakilerden bir farkı yok. Katiller şehir basıyolar 500 kişiyle farkı farklı yerlerde kimsenin ruhu duymuyo . Şimdi büyük ihtimalle mışıl mışıl uyuyolardır kendilerine tahsis edilen köylerinde

İş işten geçince herkes olağanütü toplansın sonra sıcak takip başlasın, boş dağları bombalayalım, he birde bıçak kemiğe dayansın lanetlensin..Bıçak k.çımıza girdi kimsenin ondanda haberi yok.

O heronların beynini çözen 3 Türk mühendisimiz katledildi. Hani failleri ? Yok ! Bunu da unuttu bu ülke.

vay ki vay...Yoruma bak...Vay anam vay...

Benim arkadaşım,kardeşim şehit düştü orada.Subaydı Astsubaydı..Er değildi..Rütbeliydi..Vatan İçin Şehit DÜştü.. :sad007: Dün gece...Elinde silahıyla...Vatanını savunurken.Askerini savunurken..Onun da anası babası kardeşi vardı.O da Türk Askeriydi..

Annesi hala arıyor beni.Açamıyorum telefonu.Oğlunu soracak.Yaşıyormu diye..Oğlun şehit düştü teyze diyemem.Diyemem...

haberleri yok daha.O da rütbeli annesi..ne farkı var er annesinden.Aynı acı değilmi!

Ayıptır...Ayıptır..Delirtmeyin beni..İnsanı bari acısıyla bırakın..

yazdıgımı anla,düşün sonra cevap ver.

Güney doğuda yeniden devlet otoritesi her karış toprağa işlenene kadar,başka hiç bir şey düşünmemeli bu ülke.Bu halk ne gerekiyorsa yapmaya hazır değil mi?3 ay 5 ay neyse olağan üstühal mi ilan ediyorsun nabıyorsun artık ama yap artık.

Ulusal yas ilan edilsin 1 gün değil,1hafta değil,ne kadar gerekiyorsa o kadar.

Yahu şehit aileleri içi boş vatan sağolsunlarla avutulmaya çalışılmasın.Oğlunu bir hiç uğruna kaybettiğini düşünmesin artık aileler.

26 da daha fazla diyorlar

şerefsizler ....

Konuyu ön denetlemeden çıkartmamız için istekler var. Ancak bunu isteyen arkadaşların samimi olmaları için öncesinde editlenmeyecek içerikte yazmaya başlamaları gerekiyor.

Taziyeye, üzüntüye, kızgınlığa lafımız yok. Küfürleri bile editleyip geçtik bu konuda, ceza düşünmedik.

Ama siyasete girer, şehit üzerinden siyaset yaparsanız bu olmaz.

Atılan taşın "recall" tuşu olmadığından, konu ön denetlemede kalmaya devam etmeli.

Cevap: en cok üzülerek actıgım konu...

Anlatmak, bende yaparım demek vs. çok kolaydır. Ancak anlatmak, konuşmak yetmez, yapmak için gerçek bir lider olmak, gerçek bir yüreğe ve zekaya sahip olmak gerekir.

Ve ne yazık ki, bizim Mustafa Kemal Atatürk ve son peygamber Ecevit dışında, böyle bir liderimiz olmamıştır.

Özal ($) görmüş biz Atatürkçüler, Atatürkçülüğün anlamını kaybetmişiz.

Bari bunun üzerine siyaset yapmayın ulan yeter!Yok Özal görmüş yok bilmem neymiş...

Başbakan açıklama yapıyor.

Bitlis'te patlama: 5 polis şehit 2 sayfa

Şırnak'ta hain pusu: 2 şehit 2 sayfa

Van'da Çatışma: 3 Şehit! 1 sayfa

Siirtte Hain Saldırı 3 sayfa

Pervari'de karakola saldırı : 5 Şehit 9 Asker yaralı 3 sayfa

İşte toplumun duyarsızlığına bir örnek hemde içimizden forumdan şehit sayısı az olunca önem görmüyor ama ne zaman 20 yi geçiyor işte o zaman bir hareketlenme başlıyor bu forum içinde olduğu gibi toplumdada aynı , ama bu reaksiyon 2- 3 gün sürüyor ne olacak bir miting düzenlenir 2000 kişi katılrı şehitler ölmez diye bağrılır ... ki onlarda ölür onlar ölmesede anası babası eşi yari ölür ...

Biz zamanında koşturduk ırkçı kafatasçılar faşistler denildi ( ocaktan bahsetmiyorum ) şimdi bize ırkçı deyip aşağılamaya çalışanlar bugün katliam gerekliliğinden bahsediyor ...

vay ki vay...Yoruma bak...Vay anam vay...

Benim arkadaşım,kardeşim şehit düştü orada.Subaydı Astsubaydı..Er değildi..Rütbeliydi..Vatan İçin Şehit DÜştü.. :sad007: Dün gece...Elinde silahıyla...Vatanını savunurken.Askerini savunurken..Onun da anası babası kardeşi vardı.O da Türk Askeriydi..

Annesi hala arıyor beni.Açamıyorum telefonu.Oğlunu soracak.Yaşıyormu diye..Oğlun şehit düştü teyze diyemem.Diyemem...

haberleri yok daha.O da rütbeli annesi..ne farkı var er annesinden.Aynı acı değilmi!

Ayıptır...Ayıptır..Delirtmeyin beni..İnsanı bari acısıyla bırakın..

Anlamıştır sen telefonu açmayınca :(

somali filistin daha önemli boşver bizde ölüp gidecek adam çok!!!

Ordunun içinde dediğin senin millet meclisinde var kardeşim. Adamlara zorla yemin ettirip meclise sokan kim? 5 parmağın 5 i elbette bir değil. Belki milyonları kapsayan TSK ailesinin içindede bir kaçtane çürük elma olabilir. Ama emin ol senin meclisinde, seni yönetenlerin içinde olan hainlerin sayısı TSK içinde olanları misliyle katlar. Lütfen birilerinin ağzından çıkan her lafa Peygamber efendimizin ağzından çıkmış gibi inanmayalım. Objektif olup öyle yapalım yorumlarımızı. Somut delillerle konuşalım.

demek istedigimi anlayanlar cogunluktadır.bir avuç çapulcuyu kazıyamayacak kadar güçsüz bi ordumuz yok.ordunun içinde de şerefli,haysiyetli komutanlarımız,askerlerimiz kadar satılmış,pkk sempatizanı bi sürü yaratık var.heronların çektigi 100 kişilik pkk guruplarına gereginin yapılmasına izin vermeyen,saçma sapan prosedürler yüzünden askerlerimizin gözünün önünden geçip giden pkklıları koruyan zihniyetin allah belasını versin.problem cok büyük arkadaslar.cok...

devlet kuzey ırakta katliyam yapmaya mecbur...

2-3 paşa bu olayın sorumlusu gösterilir ve içeri alınır bu kadar

şuan başbakan açıklama yapıyor (Ee ama -> A.T).

Geri
Üst Alt