Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani bütün kabahat komutanlarda öylemi. Vayki vayyyyy hiçbir şey demiyorum bu zihniyete. Bu ülkede neden teröre karşı görevini yapması gereken insaların sadece boş laf üretmeyi yeterli gördüklerini şimdi çok iyi anlıyorum. Çünkü onlar ne yaparlarsa yapsınlar önemli değil. Nasılsa bütün suçlu başkaları. Unutmaki orada şehit olan Subay Astsubaylar var senin komutan dediklerin. Hiç biride PKK ile masaya oturup pazarlık yapmadı kahramanca şehit oldu.
Hani Heron'lar falan vardı , hani en ufak sızıntıyı seziyodu bizde gidip indiriyoduk, hani ABD ve İsrail'le olan istihbarat çalışmaları çok sğlıklı bir şekilde ilerliyodu.Bence bu köpeklerden daha hainler içimizde.Bence bizi bu yalanlarla uyutmaya çalışanların dağdakilerden bir farkı yok. Katiller şehir basıyolar 500 kişiyle farkı farklı yerlerde kimsenin ruhu duymuyo . Şimdi büyük ihtimalle mışıl mışıl uyuyolardır kendilerine tahsis edilen köylerinde
İş işten geçince herkes olağanütü toplansın sonra sıcak takip başlasın, boş dağları bombalayalım, he birde bıçak kemiğe dayansın lanetlensin..Bıçak k.çımıza girdi kimsenin ondanda haberi yok.
vay ki vay...Yoruma bak...Vay anam vay...
Benim arkadaşım,kardeşim şehit düştü orada.Subaydı Astsubaydı..Er değildi..Rütbeliydi..Vatan İçin Şehit DÜştü.. :sad007: Dün gece...Elinde silahıyla...Vatanını savunurken.Askerini savunurken..Onun da anası babası kardeşi vardı.O da Türk Askeriydi..
Annesi hala arıyor beni.Açamıyorum telefonu.Oğlunu soracak.Yaşıyormu diye..Oğlun şehit düştü teyze diyemem.Diyemem...
haberleri yok daha.O da rütbeli annesi..ne farkı var er annesinden.Aynı acı değilmi!
Ayıptır...Ayıptır..Delirtmeyin beni..İnsanı bari acısıyla bırakın..
Anlatmak, bende yaparım demek vs. çok kolaydır. Ancak anlatmak, konuşmak yetmez, yapmak için gerçek bir lider olmak, gerçek bir yüreğe ve zekaya sahip olmak gerekir.
Ve ne yazık ki, bizim Mustafa Kemal Atatürk ve son peygamber Ecevit dışında, böyle bir liderimiz olmamıştır.
Özal ($) görmüş biz Atatürkçüler, Atatürkçülüğün anlamını kaybetmişiz.
vay ki vay...Yoruma bak...Vay anam vay...
Benim arkadaşım,kardeşim şehit düştü orada.Subaydı Astsubaydı..Er değildi..Rütbeliydi..Vatan İçin Şehit DÜştü.. :sad007: Dün gece...Elinde silahıyla...Vatanını savunurken.Askerini savunurken..Onun da anası babası kardeşi vardı.O da Türk Askeriydi..
Annesi hala arıyor beni.Açamıyorum telefonu.Oğlunu soracak.Yaşıyormu diye..Oğlun şehit düştü teyze diyemem.Diyemem...
haberleri yok daha.O da rütbeli annesi..ne farkı var er annesinden.Aynı acı değilmi!
Ayıptır...Ayıptır..Delirtmeyin beni..İnsanı bari acısıyla bırakın..
demek istedigimi anlayanlar cogunluktadır.bir avuç çapulcuyu kazıyamayacak kadar güçsüz bi ordumuz yok.ordunun içinde de şerefli,haysiyetli komutanlarımız,askerlerimiz kadar satılmış,pkk sempatizanı bi sürü yaratık var.heronların çektigi 100 kişilik pkk guruplarına gereginin yapılmasına izin vermeyen,saçma sapan prosedürler yüzünden askerlerimizin gözünün önünden geçip giden pkklıları koruyan zihniyetin allah belasını versin.problem cok büyük arkadaslar.cok...