Çukurca’da Saldırı | 24 Şehit, 22 Yaralı | Kara harekatı başladı

Cevap: Çukurca’da Saldırı | 24 Şehit, 18 Yaralı

ulan hala hiçbirşey olmamış gibi ülke medya ise elime fırsat geçti reytingleri patlatayım derdinde lanet olsun :42:

Karakol baskınından sonra,baskın sırasında çervredeki köyleri ziyaret ediyor oranın valisi.Hiç birşey görmediniz mi? Duymadınız mı diye soruyor,biri bebeğimi uyutuyordum diyor,öbürü valla duymadık diyor.En az 10 15 eve soruyorlar hepsi aynı cevabı veriyor.Daha sonra ordaki albay duymadık diyenlerin damlarından ateş edildiğini tespit ettiklerini söylüyor valiye.

Sonrada biz gelelim türk kürt kardeştir yeaaaaaa diyelim.Haa bu arada köyde yetişkin 1 tane bile erkek yok,konuşanların hepsi kadın ve başları öne eğik,neden acaba? :o

aynı senaryoyu belli aralıklarla hep yaşıyoruz, şimdi muhtemelen sınır ötesi hava harekatı başlar, kınarız, bedeli ağır olucak falan deriz, bir hafta sonra yine herşey eskiye döner taki bir daha ki şehit haberlerine kadar, olan gencecik vatan evlatlarına ve onların ailelerine oluyor ateş düştüğü yeri yakıyor artık kirli ellerinizi çekin ve pis oyunlarınızı kesin (içten ve dıştan herkese sözüm)

bu günleri yaşayıpta hala başbakana toz kondurmayanlara selam olsun...

Yaşanan bu üzücü olaylardan dolayı iktidarın muhalefeti sorumlu tutabileceği dünya üzerinde başka bir ülke varmıdır acaba ?

Hani azınlık hükümeti desen bir nebze anlaşılabilir ama ezici bir oy farkı ile iktidar olmuş bir iktidarın söylemleri olmamalı bunlar.

Bu yüzden de hiç bir zaman samimi gelmeyecek.

Sizin bu yorumunuzda vurguladığınız konu yüzünden zaten başımız .oktan çıkmıyor.

Hiç bir zaman bizde, şahsımızda değildir.

Suçlu her zaman başkasıdır.

Biz mazlumuzdur.

ulan gözlerim doldu elim ayağım titriyor sinirden Allah bin belanızı versin, şerefsiz köpekler, maymun kılıklı hayvanoğlu hayvanlar soysuzlar kanı bozuklar taş üstünde taş kalmamalı o bölgede terörle mücadele değil de başka bir ükleyle savaşırcasına gerekirse tankların, helikopterlerin, uçakların yerle bir etmesi gerekir orayı.Gerekirse sivilleride ölsün gram umrumda değil, şehirlerde vurulsun umrumda değil bitmeli artık bu bela vatandaşta sabır kalmadı

Başımız sağolsun... :( Bıktık artık lanet okumaktan!

kurtlerın hepsı pkklı degıldır.pkk,agırlıgı kurtlerden olusan bır teror orgutudur.ermenı,rus,ıran,ırak ve surıye asıllı orgut mensupları de vardır.oncelıkle bunu ayıralım.

Bugun verılen sehıtlerın yarısından fazlası kurt kokenlıdır.bu ayrıntıyı gecmeyelım lutfen.

Bıraz once dogudakı bır arkadastan telefon aldım.sehıt sayısının 42 oldugu konusunda.henuz dogrulugunu teyıt edemedım.devlet tarafından gızlendıgını soyledı.umarım dogru degıldır..

Ben o bolgede 2 yıl gorev yaptım.oradakı dag yapısı,arazı yapısı cok baskadır.f 16 bombası ıslemez.el bombası at ıslemez.10 metreden roket at ıslemez.magaralar labırent gıbıdır.gordugum ve yaşadığım ıcın bılıyorum.

Bazıları dıyorkı neden kobralar destek cıkmadı.o konuya da cevap vereyım.adamlar saldırı duzenlerken yanlarında buyuk dockaları da getırmısler.dockanın oldugu yere cobra da gıremez,skorski de.dockanın 1 mermısı cobrayı dusurmek ıcın yeterlıdır.

Daglıca baskınında sehıtlerın tam 3 gun sonra alınabıldıgını unutmayın.

Acımı bagrıma bastım.ufak bır acıklama yapmak ıstedım.

Askere suc bulmayın.asker arazıyı cozene kadar,zaten dogu gorevı bıtıp batıya donuyor.fakat pkknın kopeklerı arazıyı tanıyor.halktan da destek alıyor.bu onlar ıcın cıddı bır avantaj.

Bu kol kokunden kesılmedıkce,yılda ortalama sehıt sayısı 100 cıvarı zaten gelecektır.

Burada devreye gırecek kesım,basıretsız hukumettır.meclısten olmak uzere temızlıge acılen baslamaları lazım.

Sımdılık soyleyeceklerım bu kadar.basımız saolsun.allah aılelere sabır versın..

oğlum şu gerçeği yazın kafanıza

bu örgüt'ün elinde ağır silahlar, tank savarlar uçak savarlar var.

Bu silahlar bir örgütte bulunamaz, bunlar ancak devlet kontrolü altında üretilir ve büyük ordularda bulunur. Amerikan ordusu gibi, İngiltere ordusu gibi. Bu örgüt, YOKTUR YOK.

Bu örgütü varlık aleminden silmek Türkiye'nin toplam 5 dakikasını alır.

Fakat karşınızda, İsrail, Amerika, İngiltere var. BUNU O KAFANIZA NİYE SOKMUYORSUNUZ ? Karşınızda Türkiye'yi elemine etmek isteyen büyük devletler var. Bu illuminati politikalarının gerçekliği ne zaman girecek bazılarının kafasına ?

Çıkıp basın açıklaması yapıyorlar bilmemne, yok hesap sorulacak yok intikam alınacak. HİÇ BİR ŞEY YAPAMAZSINIZ. Kapitalist sistemde boyun eğdiğiniz sürece HİÇ BİR ŞEY YA-PA-MA-YA-CAK-SI-NIZ. Hala ülkenin herşeyini özelleştirip, cari açığı halkın kanını emerek kapatmaya çalışıyorlar. Hala anayasa derdindeler. Hükümet akıl almaz işler sergiliyor.

Ben size söylüyorum : Amerika'yla İsrail'le oturup farklı bir yol çizmediğiniz sürece, bu iş devam edecektir. Çünkü kaynak olduğu gibi duruyor. Onlar için bu tür örgütleri desteklemek çocuk oyuncağı. Gerçekleri görün artık. GÖRÜN.

Best FM

Muziğin sesini kıstık. Sadece siren basıyoruz ve programcılar tarafidan "vicdan manifestosu" okunuyor. ULUSAL YAS İLANI istiyoruz!

Ceyhun Yılmaz

Böyle medya gerek bize.Hala şunu mu giysem gibi aptal programlar yayınlanıyordu öğlen kuşağında kanald'de,bunu sindiremiyorum bir türlü.

Evet kendimizi kandırıyoruz gayette kürtler. Yani diyecek bişey yok şu anda sabahtan beri saydırıyorum zaten ben. Zamanlama manidar tabi başınabakan öyle söylemiştir yine. Katliam lazım artık operasyon değil mal mal 2-3 taşa bomba atmakla olmaz bu iş.

nereye?

Her şey bitmiş, bir de hayatını kaybeden çocuklara şehit denir mi, denmez mi tartışması eksik kalmış.

Şehit demiyelim de ne diyelim, kelle diyelim mi mesela?

Artık yapılan yorumlar birbirinin kopyası ve anlamsız, halk en iyi yaptığı işi yapmaya yeniden devam edecek yine uyutulacak, uyuyacak, görmek istemeyecek yıllardır olduğu gibi. Silah tutmayı yeni öğrenmiş 20'lik vatan evlatları, dağda büyümüş hainlerin önüne serilmeye, ölmeye devam edecek.! terör bitirilmek istenmediği için bitirilmiyor 30 yıldan fazla zamandır, yine bitirilmeyecek. Bu ülkede terör uğruna ölen vatan evlatları herhangi bir saçmalık (futbol, dizi vs) kadar umursanmıyorsa, halk uyanıp direniş göstermiyorsa gelinen nokta vahimdir.! Nasıl bu kadar koyun olduk, cidden yazık.. Zorunlu olması bir yana 30 yıldır insanlar askere korkarak gidiyorsa "Şehit" ayağını geçeceksin.

Allah şehitlerin yakınlarına sabır versin.

Şu lanet terörde artık bitsin.

Burada KÜrt-Türk kardeşliğine dil uzatanlar bilmeliki terör örgütünün ekmeğine yağ sürüyor.

Her şey bitmiş, bir de hayatını kaybeden çocuklara şehit denir mi, denmez mi tartışması eksik kalmış.

Şehit demiyelim de ne diyelim, kelle diyelim mi mesela?

ona sehit diyip aglamaktansa olmesine araci olanlara katil diyin diyorum

aradaki fark bu

sistemi sorgulamaktansa ayda bir olaya olunca aglayip sizlamak kolay

sehitmi degilmi Allah bilir bizim dememizle degil o.

isteyerke gidip canlarini verdiler diyecek kadar vicdansiz olmayin

emir kulu zavalli cocuklar cogu

emri verenler goz yumanlar ise hayatlarina devam ediyor

artık yeter.profosyonel ordu olmalı.hayatı boyunca silahı eline almamış,acemi eğtiminde 4 tane mermi atmış adamı itin,köpeğin önüne kuzu gibi koyuyorsun.dağda,taşta karakol açıp açık hedefim gel beni vur diyorsun,alınan heron uçaklarla gördügünn 100 pkk lıya birşey yapmayıp çoban sandık diyorsun,sabahlara kadar çatışan askerlerine destek göndermeyip kaderine bırakıyorsun,bi sürü prosedür uygulayıp askerde öğretilen''ilk once o ateş etsin'' saçmalıgını uyguluyorsun....kusura bakmayın ama askeriye benim gözümde çok yetersiz kalıyor.bilerek,bilmeyerek bu itlere çanak tutuluyor.askeriyenin içinde hala temizlenmesi gereken,kesilmesi gereken kangren olmuş kollar var.Allah topunun belasını versin!

ona sehit diyip aglamaktansa olmesine araci olanlara katil diyin diyorum

aradaki fark bu

sistemi sorgulamaktansa ayda bir olaya olunca aglayip sizlamak kolay

sehitmi degilmi Allah bilir bizim dememizle degil o.

isteyerke gidip canlarini verdiler diyecek kadar vicdansiz olmayin

emir kulu zavalli cocuklar cogu

emri verenler goz yumanlar ise hayatlarina devam ediyor

Ölenler için de üsteğmen ve astsubaylar da var Serdar,

yani bu işi meslek edinip, ailesinin geçimini bu işle sağlayanlar da

Bu konudaki yorumların acımasız ve bence anlamsız,

çözümü başka yerde arıyorsun.

Geri
Üst Alt