Culio Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Culio Galatasaray'da

Ribery,Fransa Ümit Milli takımında oynuyordu.Bu adam 28 yaşında ve hiçbir başarısı yok.

ben yönetimi savunmak icin söylemiyorum ama sunu söylemeye calisiyorum ön yargili olmayalim belki adami cok begenicez bellimi olur ben sahsen bekliycem ve o zaman yorumumu yaparim zaten bu oyuncular kötü ciksin ne hagi kalir ne yönetim bence bize düsen taraftar olarak destek cikmak

Galatasaraylılığını donduran arkadaşlara pek fazla tepki göstermeyiniz. Zira Galatasaraylılık özellikle takımın Uefa kupasını ve Süper kupayı almasından sonra, büyük bir dönüşüm geçirdi. Başarıya odaklı bir seçilim halini aldı. Taraftar sayısı arttı. Ancak nitelik düşmeye başladı. Camia'nın geçmişi, değerleri ve kazanımları umursanmaz ve ötelenir oldu. Her şey'in nicelik olmadığını ve niteliğin ne kadar önemli olduğunu da bu sayede anlamaya başladık.

Bu genç kardeşlerimizin çokları mahalle arasında, ya da arkadaş ortamı içerisinde bizim iki Avrupa kupamız var. Peki sizin neyiniz var sorusunu sorabilmek için Galatasaraylı oldu. Çokları da bu başarılardan sonra takım değiştirerek Galatasaraylı oldu. Kendilerince haklı nedenleri vardır elbette ve pragmatizm'de suç değildir. Şimdiler de takım başarısız, transfer politikaları yerlerde sürünüyor ve çok doğaldır ki ilk önce gemiyi fareler terk edecek. Eşyanın tabiatı bunu gerektiriyor.

Bu arkadaşlarımızın çoğu için Galatasaray tarihi Hagi ile, Popescu ile, Bülent Korkmaz'la, Okan Buruk'la, Hakan Şükür'le başlamış. Öncesi yok. Bellek yok. Bellek yoksa bağlılık da gayet doğaldır ki olmayacak.

Bu kardeşlerimizin hangisi Bodiriyi duymuş ? Hangisi Ali Sami Yen'i stat ismi olmanın haricinde tanıyor ? İsfendiyar ne yapmış, ne etmiş hangisi adam gibi biliyor. Bu camia'nın işgal günlerinde Türk bayrağı'nı binasından indirmemek için neler yapıldığını ve bu ülke toprakları için, toprağa kaç armalı'nın düştüğünü bu kardeşlerimiz umursuyor ?

Belki acımasız olacak ama hiç biri.

O yüzden çok kızmayın bu kardeşlere. Bırakınız yeni başarı trendinin peşinde koşsunlar. Bırakınız formalarını duvarlara assınlar. Her şey aslına rücu eder. Yaşanan da budur. Galatasaray yeni başarılara imza attığında nasıl olsa övüncünü ve kıvancını bizden çok yaşamak için caddelere sokaklara dökülecekler.

O günlere kadar hepsini azat edin gitsin...

mehmetcan arkadaşıma kısmen katılıyorum.galatasarayın maçlarını adnans denen adamlar gitmediği sürece hasretten içim içimi yesede stada gidip izlemeyecegim.ha kimsede benim galatasaraylılıgımı sorgulamasın,15 fenerlinin içine dalmış adamım ben kadıköyde.zaten içime dert olan beni yakanda bu ya.bu iş bilmezlerin yüzünden geldiğimiz duruma baksanıza allah aşkına.neden kızıyorsunuz ki mehmetcana..?elalemde niang lar, dia lar, 250 bin euro için almadıgımız stoch lar,qouaresma lar,fernandezler,guti ler..bizde ise yıldız diye alınan isim culıo.yok formica alınsa yine tamam derdim hiç olmazsa yıldız adayı ve yaşı genç.Allah için söyleyin,hanginizi mutlu etti bu transfer,,? günlerdir orta sahaya 2 yönlü oyuncu beklemiyormuyduk hepimiz,mesela biglia mesela emana..? takımda sol kanatta en az 4 adam varken oynatabilecegimiz (arda,pino,kewell,aydın) o bölgeye adnans transfer yaptı,bumudur yani beklediğiniz transfer..?yeter artık ya yeter,bıktım fenerli ve bjk lilerin "yıldızlarınız hayırlı olsun" diye dalga gecmelerinden..? hala kralın cıplak oldugunu görmüyormusunuz arkadaşlar...?

ben yönetimi savunmak icin söylemiyorum ama sunu söylemeye calisiyorum ön yargili olmayalim belki adami cok begenicez bellimi olur ben sahsen bekliycem ve o zaman yorumumu yaparim zaten bu oyuncular kötü ciksin ne hagi kalir ne yönetim bence bize düsen taraftar olarak destek cikmak

Bu yönetim seçimler dışında gitmez.13.'de olsak,10.'da olsak,borç batağına'da girsek bu yönetim seçimlerden önce gitmez.Başarılı ya da başarısız olsada dünyada binlerce alınacak iyi oyuncu varken bu adamı almak inanılmaz.

107 maçta 5 gol 17 asist gibi rezalet bir performansı var inşllah beni yanıltır.

Bu kim arkadaş ? mevkisi nedir ne yapar ne eder bu eleman

Galatasaraylılığını donduran arkadaşlara pek fazla tepki göstermeyiniz. Zira Galatasaraylılık özellikle takımın Uefa kupasını ve Süper kupayı almasından sonra, büyük bir dönüşüm geçirdi. Başarıya odaklı bir seçilim halini aldı. Taraftar sayısı arttı. Ancak nitelik düşmeye başladı. Camia'nın geçmişi, değerleri ve kazanımları umursanmaz ve ötelenir oldu. Her şey'in nicelik olmadığını ve niteliğin ne kadar önemli olduğunu da bu sayede anlamaya başladık.

Bu genç kardeşlerimizin çokları mahalle arasında, ya da arkadaş ortamı içerisinde bizim iki Avrupa kupamız var. Peki sizin neyiniz var sorusunu sorabilmek için Galatasaraylı oldu. Çokları da bu başarılardan sonra takım değiştirerek Galatasaraylı oldu. Kendilerince haklı nedenleri vardır elbette ve pragmatizm'de suç değildir. Şimdiler de takım başarısız, transfer politikaları yerlerde sürünüyor ve çok doğaldır ki ilk önce gemiyi fareler terk edecek. Eşyanın tabiatı bunu gerektiriyor.

Bu arkadaşlarımızın çoğu için Galatasaray tarihi Hagi ile, Popescu ile, Bülent Korkmaz'la, Okan Buruk'la, Hakan Şükür'le başlamış. Öncesi yok. Bellek yok. Bellek yoksa bağlılık da gayet doğaldır ki olmayacak.

Bu kardeşlerimizin hangisi Bodiriyi duymuş ? Hangisi Ali Sami Yen'i stat ismi olmanın haricinde tanıyor ? İsfendiyar ne yapmış, ne etmiş hangisi adam gibi biliyor. Bu camia'nın işgal günlerinde Türk bayrağı'nı binasından indirmemek için neler yapıldığını ve bu ülke toprakları için, toprağa kaç armalı'nın düştüğünü bu kardeşlerimiz umursuyor ?

O yüzden çok kızmayın bu kardeşlere. Bırakınız yeni başarı trendinin peşinde koşsunlar. Bırakınız formalarını duvarlara assınlar. Her şey aslına rücu eder. Yaşanan da budur. Galatasaray yeni başarılara imza attığında nasıl olsa övüncünü ve kıvancını bizden çok yaşamak için caddelere sokaklara dökülecekler.

Ben bu yorumu alkışlarım. :005:

Ellerine sağlık.

"Hayırlı olsun"dan başka diyecek bir şey yok.

Kazım'dan sonra şaşkınlığımız devam ediyor, sırada kim var acaba?

Forvet, stoper, kaleci yok bu takımda. Ayıptır...

4-3-3'ün sol içinde oynayacak büyük ihtimalle.

kendimi çok kötü hissediyorum bu transferlerden sonra, ya bunlar futboldan anlamıyor yada biz......

Taraftarlar, başarısız olan yıldız futbolculardan ders almamış galiba. Colman bu ülkeye geldiğinde kaçınız tanıyordunuz ?

Forma asmak öyle kolay değil. Eskisi kadar sevmediğin bir kadını bıraktığın gibi bırakamazsın tuttuğun takımı. O arkadaşlara mutlu aydınlanmalar diliyorum.

Kutsal bir forma giyecek kesin olan tek şey bu , bu yüzden gereken desteği ,çocukları için boşanamayan çiftlerin düşüncesini baz alarak vermek zorundayız. Culio TUTARSA ne kdar faydalı olur bilemicem ama TUTMAZSA son 30 yılın en kötü transferi olur . Culio sayesinde takım bünyesine cok daha yakışır adamlar elden gitmiş olacak

aldıkları adamlara bak 3 ayları kaldı gitmelerine sabır sabır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt