Culio Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Culio Galatasaray'da

o güle güle diyen arkadaşlar ilk duyduklarında ne dediler acaba culio ve kazım için merak ediyorum ben adnanlar gitmediği sürece izlemiyorum bu benim fikrim

Millet Q7 ile geziyor. Biz Honda gelsin avunalım dedik gittiler Culio'yu aldılar. Yakında Hacı Murat'ı da alırlar. (Murat Hacıoğlu)

Pino gibi çıkar inşallah.

Biz kç sezodur M. Sarp izliyoruz asmadık formayı Culio gelddyemi yapacaz...Guiza gelsed farketmez..Ben Galatasaray'lıyıım arkadaşım..

Açıkcası Culio hakkında pek bir önyargım yok. Biraz izlemek gerekir. Hayırlı olsun.

Adnan Sezgin veya transfer komitesi Cluj takımından Culio'yu bulabiliyor da, Lacina Traore'yi nasıl göremiyorlar bir türlü anlamış değilim.

Adnanlardan betersin gözümde.

bak arkadaşım ben o stadda asgari ücret alıpta maça giden arkadaşlarımı biliyorum yazık değilmi onların rıskından arttırdıkları paraları boşa harcamalarına 2000.000 milyon euro bonservis veriyolar öteki tarafta adam 900.000 bin euro ya simao yu alıyor ben buna dayanamıyorum kimsenin hakkı yok o insanların paralarını boşa harcamasına

Biz kişilere degil renklere aşığız. Ona göre yorumlar yapalım lütfen.

İnşallah faydalı olur.Hayırlı olsun.

7c192e5d4296e0e2c7f8328070c50346_1277836497.jpg

Hayırlı olsun umarım faydalı olur

zamaninda iyi hatirlarim ribery icinde böyle konusuluyordu bence fazla ön yargili olmayalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt