Culio Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Culio Galatasaray'da

İzlemeden görmeden yorum yapan arkadaşlar ismini daha önce duymadığınız için mi bukadar tepki, emin olunki Kewell dan fazla katkı verecek

Giden oyuncular: Misimovic, Elano

Gelen oyuncular: Culio, Kazim

Kutsal bir forma giyecek kesin olan tek şey bu , bu yüzden gereken desteği ,çocukları için boşanamayan çiftlerin düşüncesini baz alarak vermek zorundayız. Culio TUTARSA ne kdar faydalı olur bilemicem ama TUTMAZSA son 30 yılın en kötü transferi olur . Culio sayesinde takım bünyesine cok daha yakışır adamlar elden gitmiş olacak

Adam benim soyismini taşıyor, o yüzden katılıyorum :D Culio yüzünden Formica'dan vazgeçersek, aptallık olur

Herkes yönetime yükleniyor ama bu transferlerde en çok Hagi'nin parmağı var, unutmamak lazım.

Culio takımımıza hayırlı olsun.Arkadaşlar gelen futbolculara ön yargıyla bakmayın.Galatasaray'ımıza yıldız oyuncular da geldi.hepimiz çok sevindik,ama olmadı.Geri gittiler.Kazım Kazım ve Culio'yu takımımızda görmeden konuşmak yersiz.İsimler büyük değil ama bu onların kötü olduğu anlamına gelmez.Hepimizin transfer istekleri var.Mesela benim isteğim Emana.2.ligde oynuyor ama müthiş bir adam.

Culio'yu tanımamak, tanımayan arkadaşların kendi ayıbı. Adamın belli bir kariyeri var, ŞL tecrübesi, UEFA tecrübesi vs. Ayrıca kazmaların olduğu bir ligde ayakta kalmayı başarabilmiş bir adam. Burada neden başarılı olamasın? Pek de fazla bilgi sahibi değiliz, önyargılı olmayalım. Kazım gibi değil yani, o yüzden sakin olun.

Güzel transfer kimsenin ne dediğine aldırmıyorum. Culio'yu izleyen arkadaslar bilirler ne kadar oynadığını. Çok hırslı ve tekniği güzel. Topu istediği yere gönderebiliyor. Sorumluluk alır bu adam, duvar pası yapar, şut çeker, ara pası atar. Çok iyi oldu şahsım adına görüşüm bu...

sol açık niye aldılar arda var yoksa gidecek mi hmm.. hayırlı olsun izleyip görelim önce en azından elanodan iyi oynar o boşuna çok para vermeyelim..

Herkes yönetime yükleniyor ama bu transferlerde en çok Hagi'nin parmağı var, unutmamak lazım.

Hagi liste veriyor, her mevkiye en az 3 adam belirliyor, bizim yönetim gidip en ucuzunu alıyor. Markete gittiğinde ucuz diye aldığın ve sonra tadı berbat olduğu için çöpe attığın peynir gibi. Bu ise ithal bir peynir, tadı tuzu belli değil, pek fazla bir bilgi yok. Sonuç olarak alışveriş listesini veren Hagi, alışverişi yapan yönetim.

Önce peyniri bir yiyelim, sonra konuşalım.

Malum sitenin biri Mutu Galatasarayda diyor...

Güzel transfer kimsenin ne dediğine aldırmıyorum. Culio'yu izleyen arkadaslar bilirler ne kadar oynadığını. Çok hırslı ve tekniği güzel. Topu istediği yere gönderebiliyor. Sorumluluk alır bu adam, duvar pası yapar, şut çeker, ara pası atar. Çok iyi oldu şahsım adına görüşüm bu...

Bu dedigini dogrulayan bir mesaj daha at, yavas yavas göbek atmaya hazirlaniyorum.

Hayirli olsun ne diyelim, berbat transfer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt