Culio Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Culio Galatasaray'da

oynamadan asmak yanlısı değilim ama hayal kırıklığına uğradım şahsen size gidin Eden Hazard'ı alın mı dedik sanki.Arenalık bir transfer değil ama ben her türlü maça gider desteklerim o ayrı.

oynamadan asmak yanlısı değilim ama hayal kırıklığına uğradım şahsen size gidin Eden Hazard'ı alın mı dedik sanki.Arenalık bir transfer değil ama ben her türlü maça gider desteklerim o ayrı.

Takımı destekle, ama yönetime tepki koymayı da unutma arada.

Ben bu adamdan umutluyum, kesinlikle destek vermek lazim.

Eger Sarp-Baris-Ayhandan birini yedek brakiyorsa, basimin üstünde yeri vardir.

Efsane olduğu Roma maçı dışında duymadım ,bilgim yok . Ama kariyeri ,oynadığı takımlar,yaşı hiç umut vermiyor bana . Ne diyelim , hayırlı olsun .

Culio hakkında bilmeniz gereken 10 şey

Goal.com Türkiye, Culio'nun bilinmeyenlerini sizler için araştırdı...

-Üç yıldır Cluj'da forma giyen Juan Emmanuel Culio, 2007/08 sezonunda 32, 2008/09 sezonunda 29, 2009/10 sezonunda 28 lig maçında oynarken, bu sezonda maç kaçırmadı.

-En büyük handikapı gol yollarında etkin olmaması olarak gösterilen orta saha oyuncusu, daha çok asistleri ve pozisyon hazırlamasıyla öne çıkıyor.

-Üç yıldır Cluj'da forma giyen Culio, orta sahanın her bölgesinde oynayabiliyor.

-27 yaşındaki Emmanuel Culio, Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterdiği 12 karşılaşmada 3 kez ağları havalandırarak üç sezonda yakaladığı lig golü sayısına ulaştı.

-Rumen basınına göre Romanya'nın en kaliteli ofansif orta saha oyuncusuydu.

-Top sürme becerisinin yanı sıra takımın en çok koşan oyuncularından birisi olan Culio, Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarında 11 km'nin üzerinde mesafeler kat etti.

-176 cm boyundaki oyuncu, kullandığı başarılı kornerlerle dikkat çekiyor.

-İlginç bir şekilde Arjantin Ligi'nde tutunamadı. Independiente ve Racing Club dönemi kariyerinin en başarısız günleri olarak öne çıkıyor.

-16 Eylül 2008'de Şampiyonlar Ligi'nde Cluj'un Roma'yı 2-1 yendiği maçta iki gol birden atan Culio maçın adamı seçilmişti.

-Ligde bol sarı kart gören bir oyuncu. Çıktığı 89 lig maçında 20 kez sarı kart gördü.

Hagi liste veriyor, her mevkiye en az 3 adam belirliyor, bizim yönetim gidip en ucuzunu alıyor. Markete gittiğinde ucuz diye aldığın ve sonra tadı berbat olduğu için çöpe attığın peynir gibi. Bu ise ithal bir peynir, tadı tuzu belli değil, pek fazla bir bilgi yok. Sonuç olarak alışveriş listesini veren Hagi, alışverişi yapan yönetim.

Önce peyniri bir yiyelim, sonra konuşalım.

Orasını bilemeyiz.

Hiç bilmiyorum ama inşallah hayırlı olur.

Hayal kırıklığı yine. :(

Twitter'dan bir alıntı:)

Culio 3 Arjantin kulübünde sadece 12 maça çıkmış. A... k.... millet ülkesi dışında adaptasyon sorunu çeker bu memleketine adapte olamamış.

Bir çok Avrupa takımı adı sanı duyulmamış ama iyi takip edilmiş ve etüd edilmiş oyuncularla çok iyi futbol oynayıp başarılı oluyor. Hagi kendi ülkesinde oynayan bu adamı eminim ki çok iyi biliyordur. Bu arada scout sistemine de geçildi Galatasaray'da. Bekleyip görmek lazım. Lincoln'lerden, Elano'lardan bir hayır göremedik. Bize daha sert oyuncular lazım. Belki Culio beklentilerimizden düşük çıkan futbolcular aksine, beklentilerimizin üstünde çıkabilir. Ölçü olmamakla birlikte FM2011 profili iyi. Yine de orta sahaya bir transfer daha şart.

Cluj'da forma giyen Culio, ilk sezonunda ligdeki 34 maçın 32'sinde toplam 2571 dakika (%84) forma giydi. Culio, bu maçlarda bir gol atarken, bir kırmızı ve altı sartı kart gördü. Culio, Cluj'da orta sahanın her bölgesinde forma giydi.

2008-09 sezonunda Romanya Ligi’nde 29 maça çıkan Culio, sezon boyunca tam üç kez teknik direktör değiştiren takımda yerini korudu. Bu maçlarda bir gol atan Arjantinli, Şampiyonlar Ligi’nde ise takımının tek galibiyetini aldığı Roma maçında attığı iki golle zaferin mimarı oldu.

2 yılda genellikle orta sahanın solunda oynamasına rağmen yaklaşık 70 maçta 4 golü var , hayırlı olsun...

Böyle yönetimin....

Veli Yigit

Marco Fumagalli ile birlikte Juan Culio'yla sohbet ettik. Kendisi şu an Antalya'ya gidiyor.

Juan Culio : orta sahanın her yerinde oynuyorum

cluj taraftarı pankart açmış culio için.

4x1t0503.jpg

lakabı draculio.

dracula eski bir romen derebeyi bildiğiniz gibi.

Hayirli olsun yilin transferin. Gidin allah askiniza bunlari oyuncu diye yutturuyorsunuz millete, bunlar mi dolduracak stadi. BAM´lardan yinede iyidir. Fakat Besiktasin yaptigi transferlerle kiyaslanamaz bunlar. Sanki BJK yeni stada giriyor. Yeni stada girseler allah bilir kimleri getirirler.

2 milyon avro vermek bu adama enayiliktir. Allahtan korkmadan nasil gittiniz bu herife 2 milyon verdiniz, altyapida Culio dolu. Bankasyada 3.lig Culio kayniyor. Bosuna kontenjan. Adi transfer olsun diye yapilmis bir transfer, gerisi bos. Umarim hayirli olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt