Culio Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Culio Galatasaray'da

hagi bilir işini

Adamın lakabı Draculio beyler...Akıllı olun :)

Draculio Galatasaray'da. Vampir filmi mi çekecez top mu oynayacaz?

hagi bilir işini

Hagi bence evde oturup kahvesini içsin,tv de yorumculuk falan yapsın ne bilim.Hagi nin t.d lik yapması kanser sebebi.Gerçi culio hagi nin ilk tercihi değildir,kesin 100 kişilik listenin son sırasında falandır ama yine de durum bu,transferi tugay yaptırmalı diyorum hep,scout falan hikaye saçma adamları toplayıp oyuncu izlemeye gönderiyolar.Tugay neill ve Cana ya kefil olmuştu,direk o önerse ve gidip izlesek çok daha mantıklı.

cluj taraftarı pankart açmış culio için.

4x1t0503.jpg

lakabı draculio.

dracula eski bir romen derebeyi bildiğiniz gibi.

Bu güzelmmiş :tiphat:

Asıl korkutuğum şey Hagi'nin Culioyu B2B oynatması

Bekledigimiz transfer degil. Umarım yararlı olur.

Artık laf bitti. Adnan Polat hiç bir zaman iyi hatırlanmayacak.

Pes 2011'de OA'da ortama gücü 70, KA 71, OOS 64

Romanyali birine sormuslar bizimkiler... iste cevap...

Hala Romanyada oynamasi inanilmaz...coktan Traore gibi daha iyi bi lig ve takimda oynamasi gereken bi oyuncu... bicok takim icin büyük katki saglayabilecek biri. Sol ayagini iyi kulanir... orta sahanin ofansif bölümünde heryerde oynar... ama sol kanata en iyi oynar... iyi paslar cikarir ve kendide kale önünde cok tehlikelidir... Galatasaraya kesin katki verir cünkü sizin orta sahaniz berbat... Romanyada ziyan ediliyor daha iyi bi lige gitmeli...zaten daha iyi bir ligde oynasa coktan isim yapmisti... 2-3 milyona verir cluj... zaten en mantiklisi hemen satmak cünkü oyuncu gitmek istiyor...

Culio yu sormuslar romanyada cevap bu

Bu yalani öteki culio basligindan aldin buraya tasidin helal olsun sana.

Ordada belirtmistim bu yorum alman transfermarkt.de sayfasindan alintidir.

Orda senin benim gibi bi üye bu yorumu yapmistir. Kendisi Almandir ve Culio´yu sadece Sampiyonlar liginden ve youtubedan bilir.

Istersen linki bulup yine veriyim.

Asıl korkutuğum şey Hagi'nin Culioyu B2B oynatması

Ne oynayacak ki,ofansif orta saha oynatsan 107 maçta 5 gol bi de romanya da,ultra düşük bi rakam,ben bile daha fazla atarım.Dribbling i pek iyi değil gibi,zaten solda arda-kewell var orada oynama şansı 0,sağda kazım,Aydın ve o mevkide barış özbek gibi oynasa da pino var,bu adam nerede oynayacak aga.1.sınıf bi adam olsa hani mevki açılırda öyle bi durumda yok.

Culio Cluj'a birlikte Antalya'da demislerdi, Istanbul'da nabiyor?

Ne oynayacak ki,ofansif orta saha oynatsan 107 maçta 5 gol bi de romanya da,ultra düşük bi rakam,ben bile daha fazla atarım.Dribbling i pek iyi değil gibi,zaten solda arda-kewell var orada oynama şansı 0,sağda kazım,Aydın ve o mevkide barış özbek gibi oynasa da pino var,bu adam nerede oynayacak aga.1.sınıf bi adam olsa hani mevki açılırda öyle bi durumda yok.

Cok dogru.
otherzero.gif

Tipten yorum yapacaksanız, Tevez-Baros karışımı birşey derim. Bu adamı b2b oynatırsak tutmaz. Orta sahaya hala transfer yok şaka gibi. :o

Hayirli olsun. Ilk defa duyuyorum ismini bir ise yarar umarim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt