- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 578
Serdar ve Erman bey'i konudan uzaklastiralim arkadaslar, istemezukcu tayfa yuzunden salondan olmayalim 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSC'nin bir neferi olarak içeride sana iyi bakacağımızın sözünü veriyorum.Milleten çaldığın paraları da Verde bizde hüloooooooo diyelim![]()
Borçları kapatalım
Serdar ve Erman bey'i konudan uzaklastiralim arkadaslar, istemezukcu tayfa yuzunden salondan olmayalim![]()
Helal olsun!Büyük TÜRKIYE nin ,Büyük lideri R.T.E Allah senden razi olsun,stadimizi yaptin , salonumuzuda yaparsin, capulculara inat....
Serdar ve Erman bey'i konudan uzaklastiralim arkadaslar, istemezukcu tayfa yuzunden salondan olmayalim![]()
Erman bey yeni avatarıyla sizi tahttan indirdiği için kıskanmayın Mehmet bey :asd22:
forumun en iyi avatarı artık ona ait![]()
Bence nefretinin altinda kiskanclik var zaten.Abi Serdar Demir'in de içinde bişeyler kıpırdadı, heyecanlandı reis için ama çaktırmıyor![]()
Abi Serdar Demir'in de içinde bişeyler kıpırdadı, heyecanlandı reis için ama çaktırmıyor![]()
Ben istemezük demedim kardeşim külliyen yalanSerdar ve Erman bey'i konudan uzaklastiralim arkadaslar, istemezukcu tayfa yuzunden salondan olmayalim![]()
He ya avatar mevzusu enteresan oldu Serdar beyErman bey yeni avatarıyla sizi tahttan indirdiği için kıskanmayın Mehmet bey :asd22:
forumun en iyi avatarı artık ona ait![]()