Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Galatasaray 20 bin kişilik bir kapalı spor salonuna kavuşacak''

Serdar ve Erman bey'i konudan uzaklastiralim arkadaslar, istemezukcu tayfa yuzunden salondan olmayalim :D

Emine hanımın salonu kaç kişilik rêcep bey genişmi?

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Adam tam bir reis.Şimdi herkes profil resmini rte yapsın.:asd22:

Baktilar dursunla tt arenayi dooduramiyoruz futbol maclarini da buraya verecekler galiba

50bin yapalım düz olsun

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serdar ve Erman bey'i konudan uzaklastiralim arkadaslar, istemezukcu tayfa yuzunden salondan olmayalim :D
Ben istemezük demedim kardeşim külliyen yalan :D Koskoca salon dikeceğim diyor neden hayır diyeyim. Sadece karşılığında bizden ne aldığını merak ettim reyizin :asd22:

Erman bey yeni avatarıyla sizi tahttan indirdiği için kıskanmayın Mehmet bey :asd22:

forumun en iyi avatarı artık ona ait :D
He ya avatar mevzusu enteresan oldu Serdar bey :D Geçende ilaç niyetine yine bir Back to the Future üçlemesi yaptım da oradan aklıma geldi şu yaşayan efsaneleri bir avatar yapıvereyim gari diye lakin hiç beklemediğim kadar olumlu tepki aldı enteresan :D

salak salak iş yapmayın adamı sinir etmeyin geri zekalılar,20 bin salon nedir,lige 5 bin adam bulamıyon,atmosfer-matfosfer oluşturtmıcanz bu kapasiteyle,çöp çöp iş yapmayın başbakanı karıştırmayıp sakso çekmeden bi işide kendiniz yapın

Yäneticiler her darda olduklarinda siyasilerin arkasina siginsinlar, sonra spora neden siyaset karisiyor oluyor. Yok oraya salon, buraya stad, suradan vergi sildir, oraya yol yap, buraya tesis, yaklasik 70 yildir ayni terane. Aziz Yildirim zibilyon yabanci uyruklu "milli" amatör sporcularini bile devlete ödetmeye calisiyor. Bunlar hep halka vergi olarak dönüyor, ama futbol fanatikliginden kimenin umrunda degil.

Geri
Üst Alt