cumhurbaşkanı olmak isteyen çocuk

İnşallah tez zamanda bi psikoloğa götürülür

Bu konunun bir de içi mi var?

Çocuğun hayallerine bak, küçücük çocukların gelecek planlarına bak

Yalnız çocuğun bu kadar şey bilmesi de normal değil ya evde 7/24 A haber izleniyor ya da birileri tembihlemiş bence "Anayasa geriye dönük uygulamaz, ama ben uygulayacağım, anayasayı değiştireceğim, muhtarlıktan başlaması vs hepsi ağır sıkıntılı" Ne olursa olsun çocukların hepsinin psikolojik destek alması şart ilerisi için gereklilik.

Bunun bilinçli yaptığı söyleniyor olabilir ancak çocukların gerçek psikolojileri de bundan iyi değil, 1 ay kadar önce sokaktan geçerken 3-4 çocuk oynuyordu tam ben geçtiğim sırada çocuk şu şekilde bir cümle kurdu "Ben Fetö'yüm hepinizi öldürmeye çalışcam"

okuyanlar varmı bilmiyorum ama bana daha çok G.Orwell'in yazdıgı 1984 kitabinda ki çocukları hatırlattı , okumayanlar okusun totaliter rejimi iyi anlatan bir kitaptır

Bkz:Kindar ve Dindar Nesil

Kızın bakışları bile normal değil yazık yani ne diyim ki başka. Mis gibi nesil kindar ve dindar.

okuyanlar varmı bilmiyorum ama bana daha çok G.Orwell'in yazdıgı 1984 kitabinda ki çocukları hatırlattı , okumayanlar okusun totaliter rejimi iyi anlatan bir kitaptır

Big Brother is watching you!

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

15 yılda beyni zehirlenen milyonlarca çocuktan biri.Allah sonunu hayretsin bu ülkenin

Anasını babasını ihbar ederler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

set up olduğu belli.hızlı yalaka CNNTürk güzel tertiplemiş tiyatroyu.kıza önceden ezberletmişler ne söyleyeceğini.

Okulun ilk haftası olanlardan sonra ne bekliyorduk ki ? Dağıtılan bildiriler ve kontrolünü kaybetmiş yığınla öğretmen...

Öyle tv kanallarımız var ki modern dünyada 2 gün yayın yapamaz. Gazeteler, internet siteleri vs daha berbat. Bu ülkede Güneş ve Akit diye çıkan gazeteleri 1 ay okuyan insanların sağlıklı düşünmesi mümkün değil.

Bende küçükken orgeneral olmayı isterdim. Rejim ile ne alakası var anlayamadım (videoyu izlemedim yorumlara göre yorum yapiyorum).

Doktor, futbolcu, avukat, polis vesaire oluyorda bir çocuğun cumhurbaşkanı olmak istemesi neden bu kadar büyütülülüyor?

Belki kötü giden şeyleri düzeltmek için istiyordur, çocuk aklı işte (benim orgeneral olmak istediğim gibi) fazla büyütmeye gerek yok bence...

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Son düzenleme:
Bende küçükken orgeneral olmayı isterdim. Rejim ile ne alakası var anlayamadım (videoyu izlemedim yorumlara göre yorum yapiyorum).

Doktor, futbolcu, avukat, polis vesaire oluyorda bir çocuğun cumhurbaşkanı olmak istemesi neden bu kadar büyütülülüyor?

Belki kötü giden şeyleri düzeltmek için istiyordur, çocuk aklı işte (benim orgeneral olmak istediğim gibi) fazla büyütmeye gerek yok...

Iyi ki videoyu izlemisin.
Amerika'da her cocuk baskan olmak istiyor bisey demiyoruz.
Cocuk idami getirecegim diyor, millet onu konusuyor, sen neyi konusuyorsun. Hey allahim ya.

Okulun ilk haftası olanlardan sonra ne bekliyorduk ki ? Dağıtılan bildiriler ve kontrolünü kaybetmiş yığınla öğretmen...

Öyle tv kanallarımız var ki modern dünyada 2 gün yayın yapamaz. Gazeteler, internet siteleri vs daha berbat. Bu ülkede Güneş ve Akit diye çıkan gazeteleri 1 ay okuyan insanların sağlıklı düşünmesi mümkün değil.
Halk tv ve sözcü felan izleyip okuyanlar ermiş veya mudavinmi oluyor?
Ben zaten istesemde o dediğin gazeteleri felan izleyemiyorumda, bi çocuk CB olmak istiyor. Bunun yanlışı nerde onu anlayamadim

Halk tv ve sözcü felan izleyip okuyanlar ermiş veya mudavinmi oluyor?
Ben zaten istesemde o dediğin gazeteleri felan izleyemiyorumda, bi çocuk CB olmak istiyor. Bunun yanlışı nerde onu anlayamadim

Videoyu izlemedigin icin olabilir. Sinir etme git izle ondan sonra konus.

Geri
Üst Alt