cumhurbaşkanı olmak isteyen çocuk

Hayır sallıyorsan da neden 5 veya 7 demiyorsun da 6 diyorsun arkadaş.

6 ile ilgili hangimizin travması yok ki? 6 dedin mi tüylerim diken diken oluyor.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Bir Galatasaray taraftarının kendini bu kadar salmaması lazım. metanetli ol gökhan kardeş

önemli olan kupa sayısı

hem bizim uefa kupamız var

6 bir rakam bunlardan 10 tane var. 4 5 ya da 6 yı kullanabilirdim. 3ün 1ini kullandım işte :D

yak bi sigara boşver bunları ben de yakıyorum..

magdurum-da-magdurum-2406131200_m.jpg

Simdi sen bu tartismadan benim AKP li oldugumu mu cikardin :asd:

Bir Galatasaray taraftarının kendini bu kadar salmaması lazım. metanetli ol gökhan kardeş

önemli olan kupa sayısı

hem bizim uefa kupamız var

6 bir rakam bunlardan 10 tane var. 4 5 ya da 6 yı kullanabilirdim. 3ün 1ini kullandım işte :D

yak bi sigara boşver bunları ben de yakıyorum..

Sigara içmem ben. Kötü alışkanlıklarını kendine sakla

Tuh ben de 2 gun sonra istanbula donuyorum, nmkla felan gorusun la bari

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İsviçre fikir özgürlüğü konusunda o kadar da iyi bir örnek değil

Sözde Ermeni soykırımı ile ilgili bildiğim kadarıyla Fransa'dan sonra yasa çıkaran bir ülke ve içeriği yanlış bilmiyorsam ermeni soykırımını inkar etmek cezaya tabi

İsviçre aklımda Peter ile Heidi, keçiler Alp dağlarıyla kalmış. Hiç gitmedim, görmedim. Yarım yamalak bilgimle öyle söyledim. Gün geçmiyor ki özenerek baktığımız ülkelerde akla zarar kararlar alınmasın. Neyse, mevzu bu değil Kenan kardeş.

Algi yaratma.
Ne yaziyor orda?

Madurum yaziyor fotoda eski bi akp li serefsiz herif (ismi aklima gelmiyor, simdi onun icinde saldirin. Ismini bilmedigin adam hakkinda niye konusuyorsun diye :asd:) Ne yaziyor? Baska fotomu bulamadin?

Hem ben sana tek 1 kelime saygisizlik etmemisken... Sen bana sinir ediyorsun dedin (cevap verebilirdim ama vermedim), geri zekali dedin ona bile cevap yazmadim ama bende insanim ...
Yapma rdas, alintilama beni... Yav hehe dedim haklisin dedim iste, daha ne.... Illa tahrik edeceksin, bosver yaaaaaa salla... Sanki Turkiyeyi sen veya ben kurtaracagiz... Yapma, alintilama hatta bak moderatorsun, beni buraya engelle ne siz alintilayin ne ben sizin yazdiklarinizi goreyim... Yeter artik gina geldi!

Gecenki Monaco maglubiyetinden sonra bi hüzün cigarasi yaktigina dair söylentiler var.

Sigara kullanmıyorum. Denk gelirse puro içiyorum. O gece arkadaşlarla pub'ta kafaları iyi çekmiştik.

Geri
Üst Alt