Cumhurbaşkanlığı Kupası | Galatasaray 48-56 Fenerbahçe | M.S | 26 Ekim | A Spor

bone tarihinin en kötü maçını çıkarıyordur herhalde,zoru yapıp kolayı yapamasa da 35 dakikadır oyunda,el yarıfinal-finalde yapar sorun değil.

Kadromuz eksik Sancho-nevriye ve zellous yerine oyuncu alınınca yine bunlara gecen seneki tarifeyi uygularız yanlış hatırlamıyorsam gecen senede almışlardı cumhurbaşkanlığı kupasını

10 yıllık kazma Tina'yı maçın adamı yapan ve maçta hiçbir şey yapmayan Kelsey Bone'ye de ayrı bir alkış.

İki Bahar da takımın başka kazmaları.

10 yıllık kazma Tina'yı maçın adamı yapan ve maçta hiçbir şey yapmayan Kelsey Bone'ye de ayrı bir alkış.

İki Bahar da takımın başka kazmaları.
Ben bu sene bu takımdan hiç birşey beklemiyorum belki uzun rotasyonunda sıkıntı yasamayiz ama kısa rotasyonumuz hiç iç açıcı değil.

Son düzenleme:
Koskoca Galatasaray kadrosu ne hale gelmis arkadas inanilmaz gercekten. Lyttle, Nevriye yok.

Zellous, Isil ve Torrens gitmis.

Sancho lyttle nerde? Odamı gitti? Ya türkiye tarihini en başarılı takımını bir arada tutamıyorsan bide amatör seviyede sen büyük müyüküm sporda kandırmayacaksın elalemi.
Bir uefadan sonra bide şimdi bu baskete.

Takım kadrosu bozulduktan sonra pek başarı beklemiyorum. Gidenlerin yerleri hala belli oluyor.

Bu kadar turnike kacırırsan kaybetmen kadar doğal birsey olamaz

Sancho ve Nevriye olmayınca Kelsey Bone'un defoları nasıl da ortaya çıkıyor.

Ben bu sene bu takımdan hiç birşey beklemiyorum belki uzun rotasyonunda sıkıntı yasamayiz ama kıta rotasyonumuz hiç iç açıcı değil.

Kelsey Bone organizatör bir PG olmadan oynaması imkansız. Geçen sene Işıl iyi besliyordu da ondan maçlarda ön plandaydı. Şimdi Işıl da yok artık o sayıları bulamıyor. Kelsey Bone yerine bin kere Tina Charles'i , Brittney Griner'i tercih ederdim. Uzun rotasyonu da bana göre Kelsey Bone dışında gayet iyi. Sancho ve Nevriye gelecek daha. Ama kısalar çok kötü. Analizlerimde daha önce de yazdım. Zellous gibi bir oyuncu olmazsa bu sene kupaları unutalım.

FB de gayet kötüydü bu maçta. N'dour falan o fizikle asla bir PF oyuncusu olamaz. Onu PF diye aldılar ama Sancho'ya karşı oynat Sancho onu yer. Onların uzun rotasyonu da gayet iyi. Q ve Tina Charles gibi hayvanlar var.

Bu arada fark 7'ye indi.

Geri
Üst Alt