Berkant Yasa
10 Numara!
- 29 Mayıs 2012
- 13.046
- 1.006
- 1.968
Boş üçlükler, turnikeler, serbest atışlarda isabet bulamayınca kazanman imkansız. Yalnız skor dengeye gelmiş biz rüzgarı arkamıza almışken hakem bozuntusu oyunun içine etti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O konuda haklısın geçen sene Kelsey bone yi oynatan takım organizasyonu fner de çok kötü bakma biz o kadar boş turnike kaçırdık ki yani önde bile olabiliridik belkide gerçekten oynatan bir PG ya ihtiyacimiz var yoksa çöpe giden bir sezon olabilir.Kelsey Bone organizatör bir PG olmadan oynaması imkansız. Geçen sene Işıl iyi besliyordu da ondan maçlarda ön plandaydı. Şimdi Işıl da yok artık o sayıları bulamıyor. Kelsey Bone yerine bin kere Tina Charles'i , Brittney Griner'i tercih ederdim. Uzun rotasyonu da bana göre Kelsey Bone dışında gayet iyi. Sancho ve Nevriye gelecek daha. Ama kısalar çok kötü. Analizlerimde daha önce de yazdım. Zellous gibi bir oyuncu olmazsa bu sene kupaları unutalım.
FB de gayet kötüydü bu maçta. N'dour falan o fizikle asla bir PF oyuncusu olamaz. Onu PF diye aldılar ama Sancho'ya karşı oynat Sancho onu yer. Onların uzun rotasyonu da gayet iyi. Q ve Tina Charles gibi hayvanlar var.
Bu arada fark 7'ye indi.
O konuda haklısın geçen sene Kelsey bone yi oynatan takım organizasyonu fner de çok kötü bakma biz o kadar boş turnike kaçırdık ki yani önde bile olabiliridik belkide gerçekten oynatan bir PG ya ihtiyacimiz var yoksa çöpe giden bir sezon olabilir.
Nevriye bence bugün iş yapardıYa Kelsey'in savunduğu Tina kazması maçın adamı seçilecek böyle bir rezillik olabilir mi ? Her attığı sayı oldu neredeyse Tina'nın. Tina'nın extra sayıları olmasa maç ortada olacakken Kelsey Bone faktörü maçı fenere getirdi.

Nevriye bence bugün iş yapardı![]()
Ya Kelsey'in savunduğu Tina kazması maçın adamı seçilecek böyle bir rezillik olabilir mi ? Her attığı sayı oldu neredeyse Tina'nın. Tina'nın extra sayıları olmasa maç ortada olacakken Kelsey Bone faktörü maçı fenere getirdi.