GSCimbom
D Grubu M:1 | Türkiye 0-1 Hırvatistan | M.S | 12 Haziran
Alper Altun

D Grubu M:1 | Türkiye 0-1 Hırvatistan | M.S | 12 Haziran Sayfa 46

Alper Altun ·

Cevap
1,8K
Okunma
78,2K
Sayfa
46/91
Türkiye01Hırvatistan12 Haziran
Bu orta saha düzeniyle olmuyor niye zorluyorsun be adam.
Emre mor ve Volkan Şen gibi kanatlar kenarda bekliyor çalhanoğlu kanat oynuyor

Futbol futbol olalı böyle bi zulüm böyle bi yorum görmedi..

Arkadaş sen git plates yap , yogo yap Allahın aşkına futbol izleme sen..

Yoruma bak ya..

Barcelona klubündekiler tam futbol cahili tam futbol malı senin binde birin kadar göremediler tebrikler..
Bak surdan ... git diye bir gif var bilir misin? Biliyorsan az otede oyna

Hakem enteresan. Hırvatların oyun içi çirkinliklerine sesi çıkmıyor. Temizinden golü yememize sebep oldu. Ortada giden bir maçta güzel bir gol yedik diye herkese verip veriştirmenin de alemi yok. Ozan'ın kafası içeri girse burada hepiniz farklı şeyler konuşuyor olacaktınız. Birde Burak olayını anlamıyorum ben. Herkes Burak ile başlansaydı deyip duruyor da, Cenk'in Hırvatların ilk çıkışlarında defansa yaptığı baskıyı başlattığını ve Hırvatların rahat çıkamadığını kimse görmüyor mu ? Ozan ve Cenk o baskıda inanılmaz etkili oldular. Burak şu an oyunda olsaydı eli belinde oralarda geziyor olurdu ve takım inanılmaz baskı yerdi. Terime karşı en ufak sempati beslemeyen biri olarak Ozan ve Cenk tercihleri için yargılanmasını bu maç için haksız buluyorum. Birde şu takımı dev aynasında görmekten vazgeçin derim. Hırvatlar iyi takım. Fena top oynamadık ilk yarı.

Orasi oyle ama takimin en kotu oyuncusu Arda suanda ilk yariya bakarsak , ayakta duracak hali yok.

Kesinlikle öyle. Daha önce de dedim, Maradona'nın futbolu bırakmadan önceki hali gibi. G.t, göbek falan. Atın abinizin kıllı göğüsüne mantığı vs.

Arda kafa olarak bitmiş artık. Tam bir veteran.

Kimse kusura bakmasın FT Hırvatistan'ı hiç analiz etmemiş. İntihar gibi kadro çıkardı ve bu sonuç kaçınılmazdı. Umarım 2.yarı gereken hamleleri yapar.

Geri
Üst Alt