Hakan Saygılı
Tecrübeli Üye
Bak surdan ... git diye bir gif var bilir misin? Biliyorsan az otede oyna
Tamam beyaz kuş..
Bak surdan ... git diye bir gif var bilir misin? Biliyorsan az otede oyna
2.yarıya Ozan ve Cenk'le başlarsa istifa da bir hizmettir.
ben ardanin hala nasil barcelonada oyanayabildigine sasisyorum ..
Arda denen kağnı ile cacık olmaz, adam yürüyor resmen her atağı yiyor, Galatasaray'da oynarken de böyle her atağı yerdi
Hakem enteresan. Hırvatların oyun içi çirkinliklerine sesi çıkmıyor. Temizinden golü yememize sebep oldu. Ortada giden bir maçta güzel bir gol yedik diye herkese verip veriştirmenin de alemi yok. Ozan'ın kafası içeri girse burada hepiniz farklı şeyler konuşuyor olacaktınız. Birde Burak olayını anlamıyorum ben. Herkes Burak ile başlansaydı deyip duruyor da, Cenk'in Hırvatların ilk çıkışlarında defansa yaptığı baskıyı başlattığını ve Hırvatların rahat çıkamadığını kimse görmüyor mu ? Ozan ve Cenk o baskıda inanılmaz etkili oldular. Burak şu an oyunda olsaydı eli belinde oralarda geziyor olurdu ve takım inanılmaz baskı yerdi. Terime karşı en ufak sempati beslemeyen biri olarak Ozan ve Cenk tercihleri için yargılanmasını bu maç için haksız buluyorum. Birde şu takımı dev aynasında görmekten vazgeçin derim. Hırvatlar iyi takım. Fena top oynamadık ilk yarı.
cenk zaten çıkmak zorunda sarı kartı var ve hakemle çok konuşuyor.kırmızı kart yemeden çıkmalı...2.yarıya Ozan ve Cenk'le başlarsa istifa da bir hizmettir.
Beklentinin altında kalmasının sebebi kanat oynamsı emri mor ve Volkan Şen işi çözecektir Ozan tufan futbolcu felan değil Nasıl almış bunu takıma hayret kesin komisyon alacakOzan denen dombili yaktı takımı! Ne buluyorlar şu herifte anlamıyorum. Aziz gitti bir de buna 10 milyon avro para saydı değil mi :asd22: İkinci yarı Emre Mor kesinlikle girmeli. Çalhanoğlu beklentilerimin çok altında kaldı.