GSCimbom
D Grubu M:1 | Türkiye 0-1 Hırvatistan | M.S | 12 Haziran
Alper Altun

D Grubu M:1 | Türkiye 0-1 Hırvatistan | M.S | 12 Haziran Sayfa 47

Alper Altun ·

Cevap
1,8K
Okunma
78,2K
Sayfa
47/91
Türkiye01Hırvatistan12 Haziran
Arda ile Burak sahada otursa kimse onlara ayar veremez. Adamlar medyayıparmaklarıdna oynatıyorlar. Açın bakın devre arası yorumlara Hakan, Oğuzhan, Cenk vb. herkes nasibini aldı eleştiriden Arda'ya tek laf edilmedi.

Krala ihtiyaç var.

burak2.jpg

10 yaşındakı cocuklar takımın kanatsız oynayamadıgını görür.Fakat terim görmüyor.Dünyanın engellenmesi en basit sistemiyle oynuyoruz.Adamlar ortayı kapadı mal gibi kaldık.Volkan şen malı bile oynasa hemen fark edilir.Bu 85 tane orta sahayla çıkmış maça.

Hakem enteresan. Hırvatların oyun içi çirkinliklerine sesi çıkmıyor. Temizinden golü yememize sebep oldu. Ortada giden bir maçta güzel bir gol yedik diye herkese verip veriştirmenin de alemi yok. Ozan'ın kafası içeri girse burada hepiniz farklı şeyler konuşuyor olacaktınız. Birde Burak olayını anlamıyorum ben. Herkes Burak ile başlansaydı deyip duruyor da, Cenk'in Hırvatların ilk çıkışlarında defansa yaptığı baskıyı başlattığını ve Hırvatların rahat çıkamadığını kimse görmüyor mu ? Ozan ve Cenk o baskıda inanılmaz etkili oldular. Burak şu an oyunda olsaydı eli belinde oralarda geziyor olurdu ve takım inanılmaz baskı yerdi. Terime karşı en ufak sempati beslemeyen biri olarak Ozan ve Cenk tercihleri için yargılanmasını bu maç için haksız buluyorum. Birde şu takımı dev aynasında görmekten vazgeçin derim. Hırvatlar iyi takım. Fena top oynamadık ilk yarı.

Futboldan anlayan elit adam yorumu.

Ozan denen dombili yaktı takımı! Ne buluyorlar şu herifte anlamıyorum. Aziz gitti bir de buna 10 milyon avro para saydı değil mi :asd22: İkinci yarı Emre Mor kesinlikle girmeli. Çalhanoğlu beklentilerimin çok altında kaldı.
Beklentinin altında kalmasının sebebi kanat oynamsı emri mor ve Volkan Şen işi çözecektir Ozan tufan futbolcu felan değil Nasıl almış bunu takıma hayret kesin komisyon alacak

Ama bizim Dursun da seviniyordur ha, Terim basarisiz olsunda kapariz dusuncesinde degilse ben birsey bilmiyorum :D

Geri
Üst Alt