GSCimbom
D Grubu M:1 | Türkiye 0-1 Hırvatistan | M.S | 12 Haziran
Alper Altun

D Grubu M:1 | Türkiye 0-1 Hırvatistan | M.S | 12 Haziran Sayfa 48

Alper Altun ·

Cevap
1,8K
Okunma
78,2K
Sayfa
48/91
Türkiye01Hırvatistan12 Haziran
Mandzukic - Juventus
Modric - Real Madrid
Rakitic - Barcelona
Kovacic - Real Madrid
Perisic - Inter
Brozovic- Inter

adamların futbolcuları bizden daha kaliteli olduğu kesin

Fransa TV5'e maçı yorumlayan Claudio Maldonado: "Ozan Tufan'da kendi gençliğimi görüyorum. İnanılmaz gerizekalı bir oyuncu."

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 yaşındakı cocuklar takımın kanatsız oynayamadıgını görür.Fakat terim görmüyor.Dünyanın engellenmesi en basit sistemiyle oynuyoruz.Adamlar ortayı kapadı mal gibi kaldık.Volkan şen malı bile oynasa hemen fark edilir.Bu 85 tane orta sahayla çıkmış maça.

Zaten Fatih hocanın oyun felsefesinde ortaları beklerin yapmasını istiyor hep.. Hakan ünsal-capone gibi..

Kanat oyuncusuna alerjisi var..

Avrupanın en iyi 10 numaralarından biri kanatta nasıl çürütülür bunu izledik. Gerçi bunu Hamza varken izlemiştik ama yine izliyoruz. E kimin öğrencisi tabi. Hırvatistan'ın grup maçlarını bilmiyorum da bu maç Brozovic sağ kanatta heralde Arda var diye eksta önlem almış. Arda'ya ekstra önleme gerek yok hatta önleme gerek yok 30 metre depar at desen 20.metrede düşecek zaten. Gezi parkı yıldönümünde polisle fotoğraf koyup yalamakla olmuyor bu işler 1 gram üzülmedim şu takıma. Şurada Hakan Balta ve 2-3 adam haricinde milli takımda sempatik bi futbolcu bile yok. Sahadaki kalite farkı zaten çok bariz. Bi zahmet Ömer'i ya da Atınç'ı alsaydı en azından kafa vuracak bi adamımız olurdu adamlar kornerde 2 kişiyle geliyorlar her kornerleri tehlike. Kadro zaten hakeden adamlardan kurulu değil, F.t takımı olduğu için sistem zaten yok. Bu takımın gruptan çıkabileceğini hiç sanmıyorum. Gol yersin, atarsın da bu kadar saçma top oynanmaz. Selçuk ve Ozan bana göre en zayıf karnımız defansta felaket de orta sahada hiç karşılayan olmayınca asıl sorun yaşanıyor. Zaten Rakitic, Modric falan 2 pasta aşıyorlar hemen daha Kovacic'te yedekte.

Geri
Üst Alt