Yeter su kanat fetisiniz, gol olmayinca hemen kanat yok kanatsiz futbol yuzunden gol olmuyor vs. vs. cok basitce cok banalca elestiriler bunlar.
Bu mac'i yenilip cek'leri yenersek 3. olarak cikma sansimiz kaliyormu, diger gruplarin maclari izlememe ragmen tam olarak durumunu bilmiyorum..
2.4 orandan bende bastım birşeyler. 2:0 bitet gibi geliyor bana.Handicap 200€ bastım paraya ihtiyaç var sry terim
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
2.4 orandan bende bastım birşeyler. 2:0 bitet gibi geliyor bana.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Paranıza yazık handikap yemeyiz
Çok ezbere iş olur işte neyse hayırlısı xdVallah hırvat maçından sonra gözüm kapalı hc 3 bile basarım yani
Çok ezbere iş olur işte neyse hayırlısı xd
İspanyaya teslim olucağımızı sanmıyorum ben açıkcası h0 olur en kötüYa yemişim parasını tutmasın hiç üzülmem keşke puan alabilsek ama takımın durumu ortada işte..
İspanyaya teslim olucağımızı sanmıyorum ben açıkcası h0 olur en kötü
Erken gol olumluda etki yapabilir belli olmaz türk milli takımı henüz helva gibi dağılıcak kıvamda değilErken gol yersek dötü başı dağıtır bizim takım
Erken gol olumluda etki yapabilir belli olmaz türk milli takımı henüz helva gibi dağılıcak kıvamda değil
Koltuğa xdTurnuvanın en helvamsı takımıyız bence.
Neye dayanarak söylüyorsun ki bunları ?
basın toplantısı tam skandal ulan arda 5 senedir ispanya'dasın adam iki kelime ispanyolca bilmez mi?ispanyol gazetecilerin sorularına tercüman aracılığıyla türkçe yanıt veriyor!!
Düşene vurmak bizde adettir r'taş. Milli takım kafa olarak şuan dipte. Dünkü basın toplantısında da gördük bunu. Arda, Terim falan hepsi çatacak yer arıyor. Düşmüş durumdayız. Yerlerdeyiz.
Sent from my iPhone using Tapatalk