Kubat Tokmakçı
10 Numara!
- 20 Haziran 2017
- 10.616
- 19.738
- 1.363
Milyar yolculugunda cildirmalara hazir olun demistim..
Ama kendimi biliyorum 100 kere ust uste olsak ben gene de tatmin olmam..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Real Saray olacaz mi Kubat abi?Ekli dosyayı görüntüle 320494
Milyar yolculugunda cildirmalara hazir olun demistim..
Ama kendimi biliyorum 100 kere ust uste olsak ben gene de tatmin olmam..
Yav zaten butce olarak astronomik seyler istemiyor bu branslar, avrupada da boyle.Bu kadar çok bölünmeye gerek yok. Bizim çok büyük maddi gücümüz de yok. Ciddi şekilde yarışabileceğin 2-3 alan seçip orada olmak daha mantıklı.
Nasıl yani Hasan Bekir abiBu görselin ve görseldeki bir çok bilginin yalan olduğunu biliyoruzdur umarım.
Bilgilere bakmadim ama ilk posttaki gorsel gibi olmayacak -zaten olmamali proje. Tahmin ediyorum kapasite vs bilgileri farklilik gosterebilir.Nasıl yani Hasan Bekir abi
Açıklanan projenin ilk sayfadaki açıklamaların altında olan resimle alakası yok. Onun dışında proje açıklanırken basket 10 bin, voleybol ise 4-5 bin olacak denmişti. Bazı detaylar belki değişir belki ama mesela Black Box alanı falan hiç geçmeyen bir şey.Nasıl yani Hasan Bekir abi
Dursun basganim dümeni iyi cevirir rahat olundümen yine 3te 1ini anca yaparlar.
Branş kapatma cümlesi çok kullanılıyor ama oldukça bağnazca düşünmeden edilen bir laf bana göre. Bu kadar kalabalık ülkede çocukların yönlendirilebileceği tek sosyal alan kulüpler kaldı. Müzik, tiyatro vs kültür sanat alanları gittikçe daraltılıyor. Yeni nesilde ailelerin çoğu çocuklarını kulüplerin spor okullarına gönderip ya sporcu yetiştiriyor ya da sosyal bilinç kazandırıp topluma kazandırılıyor. Amatör branş dediğimiz şey toplumu direkt etkileyen çok önemli bir husustur. Keşke daha çok alanda faaliyeti olsa kulübün.
Bu kadar çok bölünmeye gerek yok. Bizim çok büyük maddi gücümüz de yok. Ciddi şekilde yarışabileceğin 2-3 alan seçip orada olmak daha mantıklı.