GSC Haber D. Özbek: ”Türkiye Futbol Federasyonu mevcut yönetimiyle tüm ilişkilerimiz, bugün itibarıyla, askıya alınmıştır”

Simdi Yasin Kol cikar rahat rahat dograr, ne de olsa iliskilerimizi askiya almis bulunuyoruz.

Yok abi çıkacak aslan gibi oynayacan 2 tane atıcaksın karmaşanın içinde yanlışlıkla bununda ayağına Kayaca’n kırıcan uzun süre yapamıcak hakemlik

İş işten geçtikten sonra istediğini yap.

Zaten ben Dursun da bu düzenin adamı muhtemelen.

Beceriksiz yonetime mi delireyim
Hocaya mi kizayin
Kabullenmis takima mi laf edeyim

1 aylik surecte her taraf zayifladi.yonetim 2 senedir boyle zaten

Şu andan itibaren yaptığın her bu tip açıklama sadece takımın zaten olmayan özgüvenini iyice bitirmeye yarar.
Bunu baştan düşünecektiniz. Zaten bir haftadır bu konu konuşuluyor, herkes yok artık o kadarını da yapamazlar diyor. Sen alenen golünün iptal edildiği maçtan sonra sadece üzülüyoruz dersen, ve bir daha ağzını açmazsan zaten olacağı bu.
Şimdi takım olarak bu hakem işini bırakıp maça konsantre olma vakti. O tren kaçtı Dursun efendi. Atamadan önce yapacaktın bu pozları.

Yönetimin açıklaması yanlışta ne demesini bekliyorsunuz hacının arkasında kim var belli yapabileceğin en net şey takımı ateşlemek maça özel hazırlanmak gerekirse gitmesinler eve falan pazar gününe kadar tesislerde yatıp kalksınlar hazırlansınlar abi

Bu aleni kahpeliklerden sonra olayı yönetim basiretsizliğine bağlamak saçmalık, olay bundan çok daha fazlası tüm taraftar yönetim ve sporcuların arkasında sağlam durmalı, yapı kökünden yıkılmalı

Küsmüşüz TFF ye. Adamlarda g*tüyle gülüyordur herhalde şu dakikalarda

en son evimizde oynadigimiz derbi de , belki gol atariz diye once avantaja birakip sonra maci durdurmustu.
o zaman bu adama dudugunu astiracaktiniz

burda kirmizi kartimizi yedi

Siz Galatasaraylıliginizi askıya almışsınız. Koltuk sevdası için takımı satıyorsunuz. Herif ilk maçta çıldırttı, Beşiktaş FB maçında skandal bir penaltı verdi şimdi de bizi durdurmak için bu maça verildi.

Tam bir katliam yaşatacak herif.

zamaninda sunu paylasmistiniz , bugun bu adam yine verildiyse demek siz sadece paylasmakla yetindiniz

Bunlarla ilişkiyi kesmek neye yarar.

Bütün kararları hataları açıklamaları dosyalayip UEFA'ya ya da FIFA ya başvurmak lazım.

Ülke içi yapılabilecek birşey yok. Yapabileceğimiz tek şey bu olur.

Ha ordan da bir bok çıkmaz götoğlu davasindan birşey çıkmadığı gibi ama en azından denemek lazım.

Bu kadar taraftarı olan klüp nasıl bu kadar etkisiz kalabiliyor inanilmaz

Aşırı sert Bi açıklama hemen 2-3 kelle gider bu açıklama ile

Geri
Üst Alt