GSC Haber D. Özbek: ”Türkiye Futbol Federasyonu mevcut yönetimiyle tüm ilişkilerimiz, bugün itibarıyla, askıya alınmıştır”

rakibi en cok kirmizi alan, kendine en az kirmizi gösterilen, lehine en cok penalti calinan, golleri hic iptal edilmeyen ve ceza sahasi disindan penalti verilen tek takima bile cevap veremiyor musunuz

Bize 6 maçta 3 kırmızı kart 0 penaltı çalarken şerefsiz şikecilere 9 maçta 1 kırmızı kart 5 penaltı veren Fifa kokartı olmayan hakemi bu maça veriliyorsa başka konuşacak tek bir laf yoktur.

ABV fenerasyonun da şikecilerin de.

Çok sert bir açıklama olmuş federasyon dan çokta fifi cevabını bekliyorum çünkü bu açıklamaya bu cevap yakışır.

Yasin masin işin hikaye kısmı
Herifler istediğinde senin stadındaki maça ülke tarihinde örneği görülmemiş şekilde yabancı hakem getirdi. Şimdi de tetikçilerini getiriyor. Federasyonu istedikleri gibi kullanıyorlar. Sen sadece izliyorsun çünkü hiçbir ağırlığın yok. Sesini çıkarmaya korkuyorsun bi yerlerden uyarı gelir diye. Taraftar grubun da aynı dümen suyunda olduğu için onlar da bir iki paylaşım dışında hiçbir şey yapmıyor. Teknik direktörün çıkıp federasyon başkanına teşekkür ediyor, ana akım taraftar grubun mert hakan dışarı çıksın diye kampanya yürütüyor. Herkes kendi çıkarında, sizinle aslolan Galayasaray falan değil

İlişkiyi askıya almak ne demek ben anlamadım.ne demek istiyor bunlar

Çok geç kalındı maalesef
Tffye falan yürüyüş düzenlemek lazım aslında

Yok abi çıkacak aslan gibi oynayacan 2 tane atıcaksın karmaşanın içinde yanlışlıkla bununda ayağına Kayaca’n kırıcan uzun süre yapamıcak hakemlik
Yeryüzünde bayern bile hiçbir takım hakemi yenemezsin.Kolay değil öyle çık 2 tane at demek.Adam olur olmaz yerlerde faul verir duran top verir çift sarı kırmızı verir penalti verir o 2 de bir işe yaramaz

Küstünüzmu tffye? 2 hafta sonra tokalasir barisirsiniz

Yeryüzünde bayern bile hiçbir takım hakemi yenemezsin.Kolay değil öyle çık 2 tane at demek.Adam olur olmaz yerlerde faul verir duran top verir çift sarı kırmızı verir penalti verir o 2 de bir işe yaramaz
Doğru fakat bu herif atmosferden cok etkileniyor anadolu maçlarında bile o yuzden taraftar ve oyuncularin reaksiyonu cok onemli
Ama bizim taraftar ve oyuncular reaksiyon verecekmi tek kisi güvenmiyor

Lan yazsanıza kimin kaç golü iptal edilmiş, kimin kaç golü verilmemiş, kime ne kararlar çıkmış yazsanıza. Bunlar böyle yazıyor orspu çocukları biz haklıyız diye geziyorlar sağda solda. Her derbide kırmızı görüyoruz çatır çatır fener aleyhine karar var mi Allah aşkına? Şu yasin kol un atanmasına çıt çıkarmıyorlar. Nerde bu yönetim abi

Yok abi çıkacak aslan gibi oynayacan 2 tane atıcaksın karmaşanın içinde yanlışlıkla bununda ayağına Kayaca’n kırıcan uzun süre yapamıcak hakemlik
Yaw sıktı şu muhabbet hakemi bok yenersin yaa. Adamlar tehlikeli atağa her çıktığında durduk yere düdük çalıyorlar. Ceza sahasında yaptığın en ufak hatanda didik ediyorlar. Her şey bitiyor yan hakemler posizyon bitmeden bayrak kaldırıyorlar. Bi bakıyosun ofsaytla alakası yok. Hakemi falan üst üste koyamazsın malesef.

Geri
Üst Alt