GSC Haber D. Özbek: ”Türkiye Futbol Federasyonu mevcut yönetimiyle tüm ilişkilerimiz, bugün itibarıyla, askıya alınmıştır”

ilk fb maçından sonra sesini kesip otursa daha iyiydi negatif yazmazdı en azından

adam konuştu 3-5 cümle sıçtı biz kollanıyor durumuna düştük :asd:

%100 doğrandığımız maçtan sonra çıkıp basın toplantısı yapıp bizi haklıyken haksız duruma düşüren rezil herif, al adamlar böyle kullanır senin söylediklerini.
ne dediğini kendi de bilmiyor

Algı ya bak algıya. Ulan dursun aptal gibi malzeme veriyorsun şu salaklara. İstedikleri şeyleri sıralamışlar maçtaki. Bunlara küfürle yanıt vermeyen yönetimin de ben. kes lan y....ım diyeceksin bunlara.

Algı ya bak algıya. Ulan dursun aptal gibi malzeme veriyorsun şu salaklara. İstedikleri şeyleri sıralamışlar maçtaki. Bunlara küfürle yanıt vermeyen yönetimin de ben. kes lan y....ım diyeceksin bunlara.
bunlar cevap vermesin ya yasin kol atamasını iptal edip mahmut uslu falan gönderirler

benim de Türkiye Futbol Federasyonu mevcut yönetimiyle tüm ilişkilerimiz, bugün itibarıyla, askıya alınmıştır

Yasin, steven ve fenerasyon baskani, birbirleriyle whatsapp lesip ne güluyorlardir simdi.

Bunları silkelemek farz oğlu farz oldu pazar günü sahada ılık götlü gibi gezinen kim varsa formayı çıkarıp sezon sonu gitsin dişe diş kana kan lazım abi

rakibi en cok kirmizi alan, kendine en az kirmizi gösterilen, lehine en cok penalti calinan, golleri hic iptal edilmeyen ve ceza sahasi disindan penalti verilen tek takima bile cevap veremiyor musunuz

Siteden mi aciklandi bu? Yoksa vadi toreni olacakti.guya ordan mi?

Yok mu şöyle daşdaşları yerlerde gezen bir admin bizim takımda şunların haksız aldıkları penaltıları falan editletip paylaşsın altınada ahlaksıza ahlaksız olduğunu söylemessen sana ahlak satar yazsın

Demekki Yasin Kol’u net şekilde istemiyoruz demişiz. Ulan Dursun bir Hacıosmana sözünü geçiremedin.

Malum Maydonoz takim hemen geri kalmamis cevap vermis.. Suluk gibi herboka yapisiyorlar.

Geri
Üst Alt