- 26 Kasım 2012
- 185.610
- 258.308
- 5.998
Tffyle ne gibi ilişkiniz olabilir ki ettiği lafa bak boşkan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ara sıra gidip azar yiyip dönüyordu onu kasıt ediyor olabilirTffyle ne gibi ilişkiniz olabilir ki ettiği lafa bak boşkan

%100 doğrandığımız maçtan sonra çıkıp basın toplantısı yapıp bizi haklıyken haksız duruma düşüren rezil herif, al adamlar böyle kullanır senin söylediklerini.
ne dediğini kendi de bilmiyor
bunlar cevap vermesin ya yasin kol atamasını iptal edip mahmut uslu falan gönderirlerAlgı ya bak algıya. Ulan dursun aptal gibi malzeme veriyorsun şu salaklara. İstedikleri şeyleri sıralamışlar maçtaki. Bunlara küfürle yanıt vermeyen yönetimin de ben. kes lan y....ım diyeceksin bunlara.
Zaten veremezler ki. Bize bi tane dassaklı küfürbaz karizmatik bi adam lazım parası batsın şu açıklamalara cevap verebilsin yeterbunlar cevap vermesin ya yasin kol atamasını iptal edip mahmut uslu falan gönderirler
%100 doğrandığımız maçtan sonra çıkıp basın toplantısı yapıp bizi haklıyken haksız duruma düşüren rezil herif, al adamlar böyle kullanır senin söylediklerini.
ne dediğini kendi de bilmiyor
Törende açıklama görmedim ben hakem açıklanınca siteden yazılı açıklama yapmışlar yalandan taraftar sussun diyeSiteden mi aciklandi bu? Yoksa vadi toreni olacakti.guya ordan mi?
Olay o değil ya yukarıdan vardır emir adamlar kanteyi bile siyasetle getirdi bu sezonDemekki Yasin Kol’u net şekilde istemiyoruz demişiz. Ulan Dursun bir Hacıosmana sözünü geçiremedin.