Daha Ne Bekliyorsunuz Takımdan? Haydi Store'lara!

Cevap: Daha Ne Bekliyorsunuz Yönetimden ? Haydi Store'lara !

Seni nefretle seven çok kişi var bu forumda . O çizgiyi iyi yakaladın.Lanet olsun içimizdeki Emir sevgisine.Ne olursa olsun dönmen sevindirici :) Tekrar hoşgeldin.

Haha, saol baskanım :p

Dün gittim Store'ye fakat bulmak istediklerimi bulamadım,orgdan baktığım ürünler henüz ulaşmadı dediler,üzüldüm gerçekten ama mor forma süper duruyor dün içeri girer girmek güzel satıcıdan ziyade mor formalara çarptıysa gözüm,hakkaten forma güzel demektir.

herkes elinden geleni yapmalı forma alamayan dergi alsın baska bişi alsın ama dünki macta stat etrafında bir sürü cakma forma satan vardı ve baya da alıcıları vardı o formaya 20 tl vericegine gsstore dan 20 tl lik bişi al kulübe gitsin para insanlarda haklı herkes forma giymek ister ama yönetim bu kadar iş yaptıktan sonra iş artık bize düşüyor GS üstümüze alıcagımız cakma formadan daha önemli olmalı bence ve en önemlisi artık 10 bin kişiye oynamamalı bu takım....ultraslanı da elestiricegimize dısardan hep beraber birlik olmalıyız...

Kırmızı forma bu olacak sanırım.

haldun baba haldun baba.......ocakta nasip olursa oçlum olacak acaba diyorum adını haldun mu koysam.....

Kirmizi forma kesin cikacak mi ve ne zaman cikacak? Cok hos duruyor.Su anda mor alicam kirmizi cikincada kirmizi :)

Kasım,Aralık,Ocak gibi çıkacakmış.

Herkes illa ki forma alacak diye birşey yok arkadaşlar. Aramızda öğrenci arkadaşlar var, maddi durumu iyi olmayanlar var. Atkı, eldiven,bere, hediyelik eşyalar alarak da kulübe destek olabilirsiniz.

Ahanga mor forma kötü ellere geçmiş bile :( Hele altındaki pembe bikiniyi konuşmak bile istemiyorum

Demek istediğim gayet açık. Cemil İpekçinin mesleğindeki itibarına kimse laf edemez o ayrı konu ama Antu vb. sitelerde yarın öbürgün yapılacak şakalar cabası hatta yapılma başlandı bile ;)

angutlar görmesin resmi dalga konusu yaparlar sizde bilerekmi koyuyosunuz yahu

Geri
Üst Alt