Daha Ne Bekliyorsunuz Takımdan? Haydi Store'lara!

Cevap: Daha Ne Bekliyorsunuz Yönetimden ? Haydi Store'lara !

pek sanmıyorum montaja pek benzemiyor ama inşallah montajdır

Cemile'ye bak len allah tependen baksın o ne hal :D :D :D :D

Aldım formamı , 89 TL'lik katkımı yaptım . Değerimi bilsin yönetim :D :D

Aldım formamı , 89 TL'lik katkımı yaptım . Değerimi bilsin yönetim :D :D

Reklam yapma bizde dün store'deydik ama ne kadar harcadığım kimin umrunda,kulübümüz için alışveriş yapıyoruz,reklam için değil,Şebo akıllı ol evladım.

geçen sene turuncu formayı almıştık şimdide mor formayı alma planları içindeyiz ama bakalım:/

re: Daha Ne Bekliyorsunuz Takımdan? Haydi Store'lara !

Bende Cumartesi store dan birşeyler aldım, tabiki mor forma da. Güzel olan tek şey, store eskiye oranla inanılmaz derecede kalabalıkdı. Sanırım taraftarımız gittikçe bilinçleniyor. Sıra GSM hatlarımızda, biraz daha satış yapmamız gerekiyor.

Saygılar,

imkanı olan herkes bir şeyler alsın renktaşlar GS store'lerden

maddi durumu iyi olanlar forma alabilirler, olmayanlar ise çiklet, çakmak, kalem v.s. ne oluyorsa

GSM Mobile'a kullanım oranlarıda çok düşük gecen gun baskan açıkladı daha yeni 20 bin olmuşuz esas 100 binden sonra kulüp kazanacak dedi. 30 Milyon taraftarı olan bir kulüp için kötü bir rakam bu imkanlarımız dahilinde yapabildiğimizi yapalım

henüz almayanlar ; Mor forma çok güzel mutlaka alın. normal mesela dışarıda bluejean üzerine falanda giyebilirsiniz. rengi çok güzel.

Mor formayı bizzat gördüm gerçekten içeri girer girmez ilgimi çeken ilk o oldu,müthiş bir elektriği var,saçları fönlemenize gerek yok arkadaşınıza doğru tutun,ve saçlarının şekil almasını bekleyin,Kocaeli'de ki storede çeşit sıkıntısı giderilirse çok iyi olur.

re: Daha Ne Bekliyorsunuz Takımdan? Haydi Store'lara !

Mor forma "an itibarı ile" gsstore stoklarında bulunmamaktadır. Hayırlı olsun :)

henüz almayanlar ; Mor forma çok güzel mutlaka alın. normal mesela dışarıda bluejean üzerine falanda giyebilirsiniz. rengi çok güzel.

Bir de arkadaki kırmızı ülkeri nasıl yok ederiz onu söyle be renktaş:D O reklam dışında gerçekten güzel duruyor canlı görünce.

Bir de arkadaki kırmızı ülkeri nasıl yok ederiz onu söyle be renktaş:D O reklam dışında gerçekten güzel duruyor canlı görünce.

Evet o reklamı çıkartmanın bir yolu olmalı.

Geçen maçta Sami Yen'e gelen mor formalı taraftarlardan bazıları aynı renk

kumaş diktirmiş üzerine reklamın.

Birkaç kişiyse o reklamı sökmeyi başarmış.Nasıl yaptılarsa,büyük başarı... :D

Sakaryadaki GS Store`da geldiği gün bitmiş mor formalar.Sonra sordum Ülker falan niye yazıyor arkada diye diyorki,güya Ülker bize 70 Milyon Dolar vermiş Ülker bize bu reklam için.Elano falan bu paralar ile geliyormuş.Sizce doğrumudur?

Yalan

koca bir yalan

O formanın arkasında ÜLKER yazmasının tek nedeni taraftarın yeterince forma almamasıdır.

Arkadaşlar bu saatten sonra forma alıcaksanız Mor alın yahu çok tatlı forma kız gibi Maşallah giyinip dolaştığınızda çok yakışıyor milletin gözü üstünüzde olur. .

Tavsiye ettiğim forma Asaletin rengi olan Mor forma !.

Sakaryadaki GS Store`da geldiği gün bitmiş mor formalar.Sonra sordum Ülker falan niye yazıyor arkada diye diyorki,güya Ülker bize 70 Milyon Dolar vermiş Ülker bize bu reklam için.Elano falan bu paralar ile geliyormuş.Sizce doğrumudur?

Sence Galatasaray yönetiminin bu darboğazda 8 milyon cash para vermesi mümkün mü?

Geri
Üst Alt