damadından hamile kalan kayınvalide

Cahillikten once ahlak dersi vermek lazim. zaten 8 milyardan pek bisey kalmaz gibi. okadar bozuk bu insanoglu
Ahlaksızlık cahillikten geliyor işte
Adam zır cahil ona ahlakı nasıl öğreteceksin
Oy kullanma ehliyeti de lazım
Japonya'da var mesela. En az lise mezunu olmayanlar oy kullanamıyor
Yeri gelmişken Aysun Kayacı falan analım işte

Ahlaksızlık cahillikten geliyor işte
Adam zır cahil ona ahlakı nasıl öğreteceksin
Oy kullanma ehliyeti de lazım
Yeri gelmişken Aysun Kayacı falan analım işte
şöyle bir şey yok yahu. Adamlarda oy kullanma kağıda adayın ismini yazarak yapılması isteniyor, okur yazarlar burada zorlanıyor diye oy kullanma alanlarında asistanlar yardımcı oluyor. Olayın çıkış noktası bu aslında.

şöyle bir şey yok yahu. Adamlarda oy kullanma kağıda adayın ismini yazarak yapılması isteniyor, okur yazarlar burada zorlanıyor diye oy kullanma alanlarında asistanlar yardımcı oluyor. Olayın çıkış noktası bu aslında.
Olsun ben böyle bir şeyi var olarak kabul etmeye devam edeceğim

Neler okuduk abi biz böyle. Bunlar nasıl insan...

Ahlaksızlığın bir kısmı mutlaka cehaletten geliyordur ama çok okuyup çok öğrenip ahlaksızlıktan kıvrananlar da bayağı var. Orada ailevi ve genetik kısımlar da var bence. Bazılarının kafası sadece itliğe çalışıyor. Bu iş yeni şeyler öğrendikçe yeni parçalar eklenen milyon parçalı puzzle gibi aslında, bir sürü etken var ve hepsini anlayıp bir matematiğe oturtmak çok zor. Ama denetim altında tutmak da devletin görevi.

Ben kendi çalıştığım alanla bile bağdaştırıyorum bu cehaleti ve namussuzluğu. Adam gibi kendini verecek, terini akıtacak ve/veya beynini yoracak işi olmayan herkes bir şekilde sapıtmaya başlar. Kimisi para kazanmayla kafayı bozar, kimisi abuk subuk hobilere/eğlencelere odaklanır, kimisi de sapıklık yapar, namussuzluk yapar. O yüzden eğitimde olsun, çalışma hayatında olsun bir şekilde insanları yormak, biraz yıpratmak iyi bir şeydir. Odak noktasının değişmemesini sağlar. Bunu tabii Japonlar gibi b.kunu çıkaracak seviyede yapmanın da sakıncaları var ama biz de fazla rahat bir milletiz. Ara noktayı bulmak lazım.

O mükemmel 3 kadınlı 2 kocalı yengelere yürüyen milfçi ortamın getirdikleri. Allah korusun

Haberi okurken aklıma genç kaynana şehvet uyandırır diyen hoca müsvettesi geldi. Adam haklı! Bu millete genç olmasına gerek yok, anlaşılan o ki tipe de gerek yok. Hatta nefes almasına da gerek yok. Soğumamış olsun yeter. Adam malını biliyor çünkü.

Yine biyerlerde yüksek anadolu irfanı ile tanışmış birileri

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt