Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 51.261
- 29.497
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hareketlere bak hareketlere@Doruk Ata TANRIVERDİ aşağıdaki görselin detaylı analizini rica edebilir miyim
Ekli dosyayı görüntüle 283623
şakalaşma maalesef anadolu külturumuzde bunlar var. benim ex kayinpeder de ülkucuydu beni ocaklara gotururdu. Mhp degil tabi sagci daha cok yerel bir partinin ocagiydi.@Doruk Ata TANRIVERDİ aşağıdaki görselin detaylı analizini rica edebilir miyim
Hayatımızda daha garip çok az şey görmüşüzdür.@Doruk Ata TANRIVERDİ aşağıdaki görselin detaylı analizini rica edebilir miyim
Düşünen sorgulayan insan daha az ürüyor.İdiocracy dediğimiz şeyi yaşıyoruz.Din gibi insanı kontrol altına sokabilecek en güçlü etken bile engelleyememiş bunları.İçi boş inancın getirdiği durum.Bu ülkenin sorunu toplumsal çürümüşlük.
Benliğimizi, kültürümüzü, insanlığımızı kaybetmişiz.
Saygı, sevgi, hoşgörü, utanma vb. etik değerler yok oldu gitti.
Babalarımız analarımız mı bize öğretemedi, biz mi öğrenemedik bilemiyorum.
Geçmişte de buna benzer çarpıklıklar olmuştur. Ancak bu kadar yüzsüzlük fazla.
90 larda TV ler için toplumun ahlâkını bozuyor dendi.
2000 lerde diziler için söylendi.
Şimdi de sosyal medya için söyleniyor.
Hepsinin etkisi vardır. Ancak bilinçsiz üremenin etkisi daha büyük. Evlenme yeterliliği olmayan, çocuk sahibi olmaması gerekenler üredikçe daha da kötülerini yaşayacağız.
Kaynana dizinde yaşanan eşsiz huzur. Bayıldımmm
Kadın damadından hamile kalmış sence yaşa mı takılırabla oglan 15 yil sonra 35 oldugunda sen 62 yasinda olacaksin o zaman ne yapacaksin o oglanin halen sende kalacagini mi zannediyorsun.
Neredeydin dostumGözler yaşlı
7:20 den sonra adam ağlarken bende ağladım
Hergün Pharmaton vitality 50'lik kapsülün hepsini yutuyorum, böyle hız görmedim
Masuaku'ya ırkçı söylemde bulunduğum için 16 gün mahpus cezası almıştım. Bedel ödendi.Neredeydin dostum