damadından hamile kalan kayınvalide

kızının çocuğu olmayınca torununu kendisi doğurmaya karar veren çilekeş kaynana diyebilir miyiz

@Doruk Ata TANRIVERDİ aşağıdaki görselin detaylı analizini rica edebilir miyim

Ekli dosyayı görüntüle 283623
şakalaşma maalesef anadolu külturumuzde bunlar var. benim ex kayinpeder de ülkucuydu beni ocaklara gotururdu. Mhp degil tabi sagci daha cok yerel bir partinin ocagiydi.
Guzel bir sofra kurup erkek erkege egleniyorlardi.

Gece 1:00 i gecince ortaya bir sandik getirdiler icinde mature kadin kiyafetleri vardi. Tum davetliler hadi bakalim irfan (kayinpeder) bugun sira sende göster hünerlerini demisti. Her hafta gruptan biri kadin kiyafetleri giyip milleti eglendiriyormus. Bende gruba uyup irfan irfan diye alkis tuttum. Sonra kayinpeder damat benim belim sakat malum fitik var sana ayip olmazsa sen benim yerime giysen.

100 yillik Anadolu gelenegi ve buyuk lafi ikiletilmez deyip alkolun etkisiyle sahneye ciktim. Kayinpederle tüm gece karsilikli oynamistik, bir ara sutyenime 100 dolar ilistirmisti.
BUnu esime anlattim hicte kiskanmadi ama kayinvalideyle olunca ovvvvvv diyor herkes.bu yaptiginiz cinsiyetcilikten baska birsey degil siz kadini ötekilestiriyorsunuz

7:20 den sonra adam ağlarken bende ağladım :(

Bu ülkenin sorunu toplumsal çürümüşlük.
Benliğimizi, kültürümüzü, insanlığımızı kaybetmişiz.
Saygı, sevgi, hoşgörü, utanma vb. etik değerler yok oldu gitti.
Babalarımız analarımız mı bize öğretemedi, biz mi öğrenemedik bilemiyorum.
Geçmişte de buna benzer çarpıklıklar olmuştur. Ancak bu kadar yüzsüzlük fazla.

90 larda TV ler için toplumun ahlâkını bozuyor dendi.
2000 lerde diziler için söylendi.
Şimdi de sosyal medya için söyleniyor.

Hepsinin etkisi vardır. Ancak bilinçsiz üremenin etkisi daha büyük. Evlenme yeterliliği olmayan, çocuk sahibi olmaması gerekenler üredikçe daha da kötülerini yaşayacağız.
Düşünen sorgulayan insan daha az ürüyor.İdiocracy dediğimiz şeyi yaşıyoruz.Din gibi insanı kontrol altına sokabilecek en güçlü etken bile engelleyememiş bunları.İçi boş inancın getirdiği durum.

Asker kaçağı çıkmış zırto tutup götürmüşler

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GokSz1oXIAAOWWR

Yaw bunun yeni bir sey olmadigini bilmiyor olamazsiniz. Internet, TV falan sayesinde bu tur haberlere ulasmasi daha kolay oldu ama degil Anadolu, dunyanin her yerinde olan seyler. Guya ahlakli toplumuz diye puu ABV diyoruz da bir tane munferit olay olsa neyse. Ac bak 1960'lardan kalma siyah beyaz Turk Sinemasinin yuz aki bir film olan Yilanlarin Ocu'ne. Kaynanasini sey etmiyor kimse ama evlilik disi iliski var. 1960 yaw. 1800'lerin sonunda yazilmis bir roman vardi. Adini unuttum. Genc kizlarin bekaretini bozmadan "topuklama" dedikleri yontemle nasil masturbasyon yaptiklarini anlatiyordu. Evet, yazan Turk, bahsettikleri de Turk kizlariydi.

Nufus kagidinda musluman yaziyor olabilir, Elham'i oku dediginde okuyabilir ama ne anlama geliyor diye sordugunda yuzde 90'i bilmiyorum der. Kalani bilse de onlarin da cogunlugu sadece kelime kelime tercumesini bilir ama soylemek istedigini bilemez. Cunku zoraki din ve ahlak bilgisi dersinde gecer not alabilmek icin ezberlemistir. Oyle bir ders var mi zaten onu da ben bilmiyorum acikcasi. Bu hukumetin isine gelmez belki kaldirmislardir.

Zaten din ile ahlaki karistirmamak gerekir. Ahlaki degerler anadan, babadan baslar. Cocuk yasi ilerledikce sapitabiliir ama dogru durust yetismis bir cocukta bunun olma olasiligi oldukca zayiftir.
Su anda bu toplum dinsiz ama ahlakli olsa memleket daha iyi yonetiliypr, insanlar daha mutlu bir sekilde yasardi.

Geri
Üst Alt