Kendini kandiriyorsunuz "Milli stoper" " Sampiyon takimdan geldi, takimini Sampiyon yapti" " takimin bankosoydu" diyerek.
Birincisini onu Milli takima alan sayin Fatih hoca.
Cogunun almicagi adamlari aliyor kadroya.
Ikincisi Gökhan zan banko oyuncusu falan degildi, cogu mac sakatliklar yuzunden oynamadi. Gökhan kadroda olmadigi zaman Besiktaslilarin mutluluktan ucarlardi. Ben Besiktasin maci baslarken Gökhan , Üzülmez ve Delgado ilk 11 gördügüm zaman yemin ederim seviniyordum ve mutlaka puan kaybi olur diyordum. Nitekim cogu mac öylede oluyordu.
Sen diyorsan Gökhanin Sampiyonluktaki payi büyük, bende diyorum ki Gökhanin sakatligi yuzunden cogu maci kacirmasi Besiktasi Sampiyon yapti.
Daha gecen sene dalga gectigim adam bize geldi diye dusunclerimi digistircek degilim.
Ben Gökhanin ilk 11 oynamasina da okadar karsi degilim ama Servet ile beraber asla onu ilk 11 de görmek istemiyorum. Servet Gökhana göre cok daha iyi oldugu icin ve onun ilk 11 de ki yeri garanti oldugu icin Servet ve yaninda Yabanci stoper, olmadi Emre güngör, Hakan Balta veyahut Emre asik oynasin istiyorum. Gökhan-Servet ikili demek avrupa ve derbi maclarda aci cekmek demek! Sabriyi katmiyorum bile.