# Darijo Srna

Cevap: # Darijo Srna

Rijkaard 4-3-3'ün den vazgeçmez :D Baros'un arkasında herhangi bir santraforumuz yok. İşimiz Nonda, Özgürcan, Yaser'e falan kaldıysa yandık. Dua edelim Baros sağlam kalsın :D

Haklısında forvete alacağımız adam yedek kalmayı hazmedebilecek mi?

müthis ötesi bi oyuncu mantikli da cok defa önerdim ve klip lerini koydum bi oyuncu...ama gayet zor tabi

Haklısında forvete alacağımız adam yedek kalmayı hazmedebilecek mi?
Zaten forvet hattına Elano, Keita çapında adam beklemeyin. Genç, gelecek vaad eden bir yabnacı gelecek. Maksimum 24-25 yaşlarında. Gelen zaten nereye geleceğini biliyor Baros'u kesecek hali yok ya :D

artık srna da gelirse heralde birileri hazımsızlıktan hastanelik olur :D ah azize vah azize

Allah tan kimse fazla ümitlenmiyor balon olduğuu her tarafından belli ama insanız tabi yaa gelirse ne olur diyede düşünmeden edemiyoruz :D

Srna'nın sex videolarını koyarlar,Erşan Kuneri ile kıyaslarlar beklerim bu angutlardan!

Duyunca şok oldum yok artık bu futbolcuyu da alırsak bize lig i oynatmazlar lig sarsın tadı çıksın diye:D

Keirrison'da doğrusunu yaptılar. İspanya ekolüne alışmak için Portekiz Ligi'ne gönderildi. İber yarımadasına iyice alışır. Keirrison'u bize yar etmezlerdi :D

4-3-3 oynucaz Barca da bu taktikle oynuyor ayrıca Rijkaard a güveniyorlar bence bize yollasalardı Barca açısından daha yararlı olurdu.Tabi bizede 1 senede büyük katkılar sağlardı.

Görkem işin içine sömürge giriyor Brezilyalı oyuncuları hemen sömürüyor elektrikli süpürgeyle çekiyor Portekizliler,o yüzden İspanyollar fazla dayanamaz onlara!

4-3-3 oynucaz Barca da bu taktikle oynuyor ayrıca Rijkaard a güveniyorlar bence bize yollasalardı Barca açısından daha yararlı olurdu.Tabi bizede 1 senede büyük katkılar sağlardı.
Türkiye - İspanya çok farklı ekoller ama. Portekiz'e gönderme sebepleri birazda ekolü tanımasıydı. Genç oyuncu sisteme de elbet alışır.

bize güveniyor olabilirler ama ligimizdeki kasaplara kimse güvenmiyordur

Servet ve Gökhan Zan dediğin adamlar Milli Takım'ın stoperi. Bu ikiliyle Euro 2008'de 3. oldun. Gökhan Zan Beşiktaş'ta Şampiyonlar Ligi oynadı, Beşiktaş geçen sezon şampiyon olurken takımın banko oyuncusuydu. Gökhan Zan'a hadi hantal lafını bir yere kadar anlarımda Servet'e ağır futbolcu demek güldürür beni. Takım savunması oturmadı savunma - hücum koordinasyonu yok. Pozisyon verirsin bol miktarda normal. Sonuçlara gel sen :D

Kendini kandiriyorsun "Milli stoper" " Sampiyon takimdan geldi, takimini Sampiyon yapti" " takimin bankosoydu" diyerek.

Birincisini onu Milli takima alan sayin Fatih hoca.

Cogunun almicagi adamlari aliyor kadroya.

Ikincisi Gökhan zan banko oyuncusu falan degildi, cogu mac sakatliklar yuzunden oynamadi. Gökhan kadroda olmadigi zaman Besiktaslilarin mutluluktan ucarlardi. Ben Besiktasin maci baslarken Gökhan , Üzülmez ve Delgado ilk 11 gördügüm zaman yemin ederim seviniyordum ve mutlaka puan kaybi olur diyordum. Nitekim cogu mac öylede oluyordu.

Sen diyorsan Gökhanin Sampiyonluktaki payi büyük, bende diyorum ki Gökhanin sakatligi yuzunden cogu maci kacirmasi Besiktasi Sampiyon yapti.

Daha gecen sene dalga gectigim adam bize geldi diye dusunclerimi digistircek degilim.

Ben Gökhanin ilk 11 oynamasina da okadar karsi degilim ama Servet ile beraber asla onu ilk 11 de görmek istemiyorum. Servet Gökhana göre cok daha iyi oldugu icin ve onun ilk 11 de ki yeri garanti oldugu icin Servet ve yaninda Yabanci stoper, olmadi Emre güngör, Hakan Balta veyahut Emre asik oynasin istiyorum. Gökhan-Servet ikili demek avrupa ve derbi maclarda aci cekmek demek! Sabriyi katmiyorum bile.

Burak 'ın dediklerine katılıyorum. Keirrison 'u bize göndermemelerinin bir sebebi de biz yedek kulübesi için adam arıyorduk. Keirrison 'u daha çok 11 'de oynayabileceği takıma gönderdi Barca.

Kendini kandiriyorsunuz "Milli stoper" " Sampiyon takimdan geldi, takimini Sampiyon yapti" " takimin bankosoydu" diyerek.

Birincisini onu Milli takima alan sayin Fatih hoca.

Cogunun almicagi adamlari aliyor kadroya.

Ikincisi Gökhan zan banko oyuncusu falan degildi, cogu mac sakatliklar yuzunden oynamadi. Gökhan kadroda olmadigi zaman Besiktaslilarin mutluluktan ucarlardi. Ben Besiktasin maci baslarken Gökhan , Üzülmez ve Delgado ilk 11 gördügüm zaman yemin ederim seviniyordum ve mutlaka puan kaybi olur diyordum. Nitekim cogu mac öylede oluyordu.

Sen diyorsan Gökhanin Sampiyonluktaki payi büyük, bende diyorum ki Gökhanin sakatligi yuzunden cogu maci kacirmasi Besiktasi Sampiyon yapti.

Daha gecen sene dalga gectigim adam bize geldi diye dusunclerimi digistircek degilim.

Ben Gökhanin ilk 11 oynamasina da okadar karsi degilim ama Servet ile beraber asla onu ilk 11 de görmek istemiyorum. Servet Gökhana göre cok daha iyi oldugu icin ve onun ilk 11 de ki yeri garanti oldugu icin Servet ve yaninda Yabanci stoper, olmadi Emre güngör, Hakan Balta veyahut Emre asik oynasin istiyorum. Gökhan-Servet ikili demek avrupa ve derbi maclarda aci cekmek demek! Sabriyi katmiyorum bile.
O Fatih Hoca seni Euro 2008'de üçüncü yapıyor. Gökhan Zan'ın şampiyonlukta ki payı büyük. Beşiktaş'ın çıkış yaptığı ligin ikinci devresinde Gökhan Zan bütün maçlarda forma giydi. Ligin ilk devresinde ağırlıkla Zapo'nun oynadığı dönemde Beşiktaş ligde 5. geziniyordu. Dün gördük Ferrari'yi asıl bomba o. Çok arayacaklar Gökhan Zan'ı. Şampiyon takımın stoperini bonservisi olmadan takıma kazandırmak büyük bir transver başarısıdır. Birde şu kelimeyi anlamadım '' Kendini kandiriyorsunuz'' ne demek. Ben kaç kişiyimde ben kimi kandırıyorum :) Çözemedim.

vay be 44 ziyaretçi,yarısı Gscimbom olsa, kuşlar gene işbaşında :)

Geri
Üst Alt