Davet Gelirse Galatasaray Avrupa Süper Ligi'ne Katılmalı mı?

Ünal Aysal: "Biz dostlarımızla gereken ilişkiyi kurarız yönetimimiz Avrupa Süper Ligi konusunda hamle yapmalı. Perez'den teklif gelmez teklifin bizden gitmesi lazım."

yürü be başkanım

yuh 70% tamam diyor

Ünal Aysal: Avrupa Süper Ligi kuracağım

Bir dönem Galatasaray başkanlığı yapan Ünal Aysal, Londra'da katıldığı bir platformda 5-6 yıl içinde Avrupa'da 20 takımlı bir Süper Lig kurmayı istediğini söylemişti.

Aziz Yıldırım: UEFA çatırdayacak

Fenerbahçe 'nin unutulmaz başkanlarından biri olan Aziz Yıldırım da basın mensuplarıyla yaptığı konuşmada, "Oğlum ne dedim, UEFA çatıdayacak, bekleyin acele etmeyin. Daha neler çıkacak altından." ifadelerini kullanmıştı.

2 eski başkanın bu konuşmaları sosyal medyada kısa sürede büyük yankı uyandırdı ve futbolseverler tarafından sıkça paylaşıldı.

IMG_2982.webp

Ankette girmeliyizi işaretledim ama bence yanlış bir hamle olur

Çünkü şartlar oturmadan gitmek büyük bir risk

Her sene 5 takım değişken olacak ne demek mesela

Bu sene girdin ama seneye yoksun ne yapacaksın yerel ligde yoksa

Ankette girmeliyizi işaretledim ama bence yanlış bir hamle olur

Çünkü şartlar oturmadan gitmek büyük bir risk

Her sene 5 takım değişken olacak ne demek mesela

Bu sene girdin ama seneye yoksun ne yapacaksın yerel ligde yoksa

ayak Tenisi turnuvasi düzenleriz reis

Bizsiz çocuk ölü doğdu

caferin maferin karşı çıkar işte biz olmazsak,lobileri yok belliki bu 12 kulübün,gs abiniz olarak bu işi çözecez

bu org derhal feshedilmeli ve akşam gsmizde kurucular arasına alınarak tekrar kurulmalı

gücümüzü kimse sınamasın

aysal başkan ligin temellerini 2010larda atıyor ortada kimse yokken,biraz sendeliyoruz totnım yerimizi alıyo,sen kimsin totnım

Türkiye'den sadece Beşiktaş'ı çağıracaklarmış son 5 yıl toplanan puanlara bakılırsa böyle olması gerekiyormuş bunlar yine tineri fazla kaçırdı anlaşılan

Teklif geldi ve katıldık diyelim. Şu an ve yakın gelecekte hiçbir Türk takımı öyle bir platformda kalıcı olamaz. 20 takım arasında son 5 garanti...

Bu organizasyon, pastadan daha büyük pay isteyen, hani şu ''Makası çok açtılar'' dediğimiz büyük liglerin tepe takımlarının girişimi. Etimiz ne, budumuz ne ki kendimizi onlarla bir tutuyoruz?..Olmayacak dua...

Geri
Üst Alt