- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.683
ihtimal dahilinde değil abi o kadar söyleyeyim imkansızdan bir adım uzakYeter ki bizi daimi üye olarak kabul etsinler önemli olan o.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ihtimal dahilinde değil abi o kadar söyleyeyim imkansızdan bir adım uzakYeter ki bizi daimi üye olarak kabul etsinler önemli olan o.
Şimdi gördüm. Gerçekten ilk gelen takımız diye okumuşum. Yalancı kelimesi hoş olmamış yalnız. Düzeltiyorum kendimi. Bu yüzden özür dilerim. Buradan yalancıya varman ilginç tabi. Bak bir önceki iletimde de belirttim bakacağım gönderine diye. Hızlı okumanın yan etkisi zaten o yüzden komik buldum Sevilla dururken biz nasıl olalım diye. Ayrıca başlık baştan aşağı komik müsade et bizde olalım, müsade et derken nezaketen.Ya yalancısın ya okumayı bilmiyorsun
Adam ispanyadan 3 takım geliyo diyince yazmıştım
Daha fazla komikleşme istersen
Uefa'nın tavrı ne olur görürüz ilerleyen saatlerde. Dev kulüplere nazaran böyle bizim gibi kısıtlı kulüplere ne gibi yaptırımlar açıklayacaklar, göze alamayacağımız sert tavır sergilemesi olasıYahu o takımlar Avrupa'nın en büyük kulüpleri ve en fazla taraftara sahipler. Parsanın büyüğünü onlar götürecek tabi ki. Onlar senelik 300 milyon avro kazansın biz 120 milyon avro kazanalım sıkıntı yok. (Rakamları örnek olarak verdim) Yeter ki bizi daimi üye olarak kabul etsinler önemli olan o.
1 kere alışırsak bir daha bırakamayız renktaş1 kerelikte olsa hevesimizi alalım
Yok yaaa, sen bana editle yapmadıysan faln diyip 3 kağıt ayağı yapacaksın,hahahaa falan yazacaksın, okumadan anlamadan insanların yorumuna laf atacaksın sonra hoş olmamış, ilk sen hoşgörü göster ki sana hoşgörü göstersinlerŞimdi gördüm. Gerçekten ilk gelen takımız diye okumuşum. Yalancı kelimesi hoş olmamış yalnız. Düzeltiyorum kendimi. Bu yüzden özür dilerim. Buradan yalancıya varman ilginç tabi. Bak bir önceki iletimde de belirttim bakacağım gönderine diye. Hızlı okumanın yan etkisi zaten o yüzden komik buldum Sevilla dururken biz nasıl olalım diye. Ayrıca başlık baştan aşağı komik müsade et bizde olalım, müsade et derken nezaketen.
Ben dolayli referans verdigini sandim ayrica espri amacli yazdim Mehmet (Editlemediysen kismi). Oyle yapmadigina eminim demek istedim kisacasi. Son olarak ben elestirdigimde "uefa kupasi denilince akla gelen ilk takimi"z") yazmisim senin adini da yanina yazmadim dolayisiyla neden rahatsiz oldun ? Son olarak buradan yalanci olduguma gonderme yapman olmamis zaten yazilar duruyor bende ozrumu diledim, hata olabilir hakaret edilmedi ve isim verilmedi. Neyse umarim aciklayici olmustur.Yok yaaa, sen bana editle yapmadıysan faln diyip 3 kağıt ayağı yapacaksın,hahahaa falan yazacaksın, okumadan anlamadan insanların yorumuna laf atacaksın sonra hoş olmamış, ilk sen hoşgörü göster ki sana hoşgörü göstersinler
Ama senin yazdığını gördüm ve okudum editle yapmadıysanDur bakayım yine. Ama “UEFA Kupası denilince akla biz geliyoruz” diye okuyunca biz = Sevilla nasıl referans oluyor yahu hahaha.
Çünkü o yorumu benden başka yazan var mı diye baktım göremedim, zaten sen de benim yazdığımı iddia ettin bir sonraki mesajında buraları geçelimBen dolayli referans verdigini sandim ayrica espri amacli yazdim Mehmet (Editlemediysen kismi). Oyle yapmadigina eminim demek istedim kisacasi. Son olarak ben elestirdigimde "uefa kupasi denilince akla gelen ilk takimi"z") yazmisim senin adini da yanina yazmadim dolayisiyla neden rahatsiz oldun ? Son olarak buradan yalanci olduguma gonderme yapman olmamis zaten yazilar duruyor bende ozrumu diledim, hata olabilir hakaret edilmedi ve isim verilmedi. Neyse umarim aciklayici olmustur.
Çünkü o yorumu benden başka yazan var mı diye baktım göremedim, zaten sen de benim yazdığımı iddia ettin bir sonraki mesajında buraları geçelim
Mesele sen okumadan yorum yapıyorsun sonra millete ibtetlik diyorsun
Yalancılığa gelirsek de, editle falan yazarsan bak yalanın ortaya çıkmasın vs. Olur editlesem seninkini editlerim
Daha fazla uzatmaya gerek yok, sulh kalalım
Bana zorla uzattırıyosun, bak bir yorum yapıyorsun komik ibretlik vs. diyorsun yazdıklarının yarısı benim mesajlarımla ilgili, görevim kendimi savunmama engel değilSon cumlene atfen, cevaben yazacaklarimi sildim. Sulh kalinsin, ama kimseye yalanci/uckagitci demen icin bir gerekcen de yok burada. Cunku yazilanlar duruyor, ustune duzeltme de yapildi sana tarafimdan. Kendi adima ibret alinacak kisim alindi (daha dikkatli okuma is sirasinda okumanin yan etkileri maalesef) umarim sende alirsin yaftalamadan once ki gorev ve misyonun geregi bence dogrusu bu, nacizane.
Yapma allasen okudum böyle yazdın direkt. Diğer alıntılarla F1 falan olayı hani anlıyorum teknik bir hatam olmuş ama yinede yanlış örnek F1 ayrı konu şimdi eşmeyelim olayı yine. Ama senin yazdığını gördüm ve okudum editle yapmadıysanDur bakayım yine. Ama “UEFA Kupası denilince akla biz geliyoruz” diye okuyunca biz = Sevilla nasıl referans oluyor yahu hahaha.
Ozelden yaziyorum boyle anlasamiyoruz konuda dagilmasin. Edit, yazamiyor musum. Neyse sen yazarsan oradan iletirim aciklamami tekrar.Bana zorla uzattırıyosun, bak bir yorum yapıyorsun komik ibretlik vs. diyorsun yazdıklarının yarısı benim mesajlarımla ilgili, görevim kendimi savunmama engel değil
Yazdığım yorumun farklı olduğunu iddia edersen ben de karşılık veririm görevle bir ilgisi yok, görevimi de kötüye kullansam zaten kendi mesajımı değil seninkini editlerim
Ben sana sevilla dediğim zaman, gördüm yapma allasen, editle yapmadıysan yine bakayım diyorsun
Kendin bana yalancı diyorsun ilk önce
Yani sen kendinden ibret al 2 konuda da
Daha fazla uzatmaya gerek yok konu dağılmasın diye
Eeeh ondan sonra??1 KEZ BİLE KATILSAK YETER. 450 + 50de sponsordan gelir en az. Borcu tek seferde sil