- 6 Eylül 2014
- 94.172
- 64.962
- 4.608
Maytap mi geciyon emreİstanbul parkla benzer mesele aslında para verirsek bu ligde oynarız ben bu kadar söyleyeyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maytap mi geciyon emreİstanbul parkla benzer mesele aslında para verirsek bu ligde oynarız ben bu kadar söyleyeyim
Üsenmeden Fotoshop mu yaptin reis
Basarili olmusiçimden geldi karaladım bişeyler.
imkansızı dillendiriyorumMaytap mi geciyon emre
sanatsal.içimden geldi karaladım bişeyler.
Para almaktan bahsederken sen para vermeyi çıkarttın renktaş. Bizi komple batıracan galiba.İstanbul parkla benzer mesele aslında para verirsek bu ligde oynarız ben bu kadar söyleyeyim
Neden komik olsun. Anket önerisine cevabı F1 ile vermezdim diyorum ayrıca bu ülkede F1 yapıldı ve her yerde yapılmıyor öncelikle altyapı gerektiği için. Dolayısıyla farklı mevzular. Adamlar kurulu düzeni yıkıyorlar, senin 1000katın kadar gelirleri/giderleri var ama sana anket açıp soracaklar fikrini. Onu geçtim bizi davet edeceklerini hatta ettiklerini söyleyenler var. Bence bu çok daha komik.O mesajdan olaya f1in dahil olduğunu düşünmen zaten ayrı komik 1 vaka da neyse
adamlar önümüze ayakbastı parası olarak bir kaç yüz milyon koyarlarsa sadece biz değil fener bile gider. arka planda hem galatasaraya hemde fenere teklif yapıldığı söyleniyor.
bence Türkiyeden direkt bankalar birliği takım kurup katılsın.
Bu görüntüler FM’dem mi ? (Evet oynamıyor öyleyse
rtaş şöyle düşün bu adamlar zaten pastadan pay vermemek için böyle bir yola düştü şimdi 2 3 zengin kulüp isim yapalım diye çok para verip katılabilir krasnodar gibi milyarderlerin kulüpleriPara almaktan bahsederken sen para vermeyi çıkarttın renktaş. Bizi komple batıracan galiba.
Anket konusu açalım kimin yorumu daha komik diyeBana örnek vermek icin yazdi F1 olayini güzel de bir örnek verdi Mehmet renkdasimiz