- 12 Temmuz 2009
- 60.913
- 24.282
- 3.138
HahahahahNe alaka?
Iyi takimlarla oynamanin nesi kotu?
100 milyon ile gayet iyi takim kurulur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HahahahahNe alaka?
Iyi takimlarla oynamanin nesi kotu?
100 milyon ile gayet iyi takim kurulur.
bu patates sahasını gören perez düşünmüş taşınmış milyarlık ligi bu sahada oynatalım demişKatılalım katılalım , renk katarızEkli dosyayı görüntüle 120370
SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çamura yatarız yatiririzKatılalım katılalım , renk katarızEkli dosyayı görüntüle 120370
Pardon kardeş ligin resmi medya organının mirror,sun gibi gazeteler old bilmiyordumYabanci basin yaziyor biz uydurmadik kardes Mirror, Sun, vs. atti bu iddiayi ortaya.
Bize çakıl tasi vereceklermis zatenbize para felan vermezler saçmalamayın ahahahha
??Pardon kardeş ligin resmi medya organının mirror,sun gibi gazeteler old bilmiyordum
lan arkadaş siz gerçekten galatasaraylımısınız. Ezikler içinde yaşıyorsunuzKatılalım katılalım , renk katarızEkli dosyayı görüntüle 120370
portonun ayak bağı olmak istemediği yerde biz neden salça olalım başlığın altı antudan halliceBize çakıl tasi vereceklermis zaten
Güldürdünlan arkadaş siz gerçekten galatasaraylımısınız. Ezikler içinde yaşıyorsunuz
normal bir galatasaraylı su fotografı paylaşıp takımını rezil etmeye çalışmaz
her takımın kötü durumları olabilr ve onu beyinlerden silmeye çalışır ama bizde öyle taraftarlar varki kendini galatasraylı olarak bildirip başka takımlara göz kırpan Galatasarayı rezil etme çabasında olan
Yakaladiniz mi bari Turan Beybence tam KUŞ avlama postu olmuş kriptolar dayanamıyor
yaw napsınlar FİFA agabeyleri öyle talimat vermş kıçlarını nere atarlarsa atsınlar Futbolcular oynamak istedikten sonra anca tehdit sonra yalamaya gecerlerBrezilya Futbol Federasyon'u da tehdit etmis. Eger dik dururlarsa kurulmasi cok zor. Sadece Superlig ile olacak is degil. NBA gelistirme ligi gibi birseyler de kurulmali ama cok zor.
10 kişinin arasında misin siddikAklı başında 10 kişiyiz![]()
Açta kıçına gül birader.Komedi yorumlar var. Hahaha okudukça ibret aldım. Olayı F1 ile kıyaslayan mı dersin, UEFA Kupası denilince akla biz gelen mi dersin, sanki çağrılmışız gibi “evet demeyenler tü kaka” diyen mi. Aynen beyler ve bayanlar kapımızda yatıyor adamlar gel şu işe el at diye zaten.
Ben kıyasladım f1 ile anket konusunda ne oldu 1 sorun mu varKomedi yorumlar var. Hahaha okudukça ibret aldım. Olayı F1 ile kıyaslayan mı dersin, UEFA Kupası denilince akla biz gelen mi dersin, sanki çağrılmışız gibi “evet demeyenler tü kaka” diyen mi. Aynen beyler ve bayanlar kapımızda yatıyor adamlar gel şu işe el at diye zaten.