Davet Gelirse Galatasaray Avrupa Süper Ligi'ne Katılmalı mı?

Katılalım katılalım , renk katarız:)
images.jpeg-20.webp

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1-2 sene alıp sonra kapının önüne koyacaklarsa (ki muhtemelen öyle olur) katılmanın manası yok. Ha kurucu takım olacaksak hiç düşünmeden kabul edelim zaten.

Pardon kardeş ligin resmi medya organının mirror,sun gibi gazeteler old bilmiyordum
??

Önceki mesajinda bizim ortaya attigimizi beyan etmistin. Sana böyle olmadigini söyledik. Sanirim anlamak istemiyorsun kardesim. Biz totomuzdan uydurmuyoruz.

lan arkadaş siz gerçekten galatasaraylımısınız. Ezikler içinde yaşıyorsunuz
normal bir galatasaraylı su fotografı paylaşıp takımını rezil etmeye çalışmaz
her takımın kötü durumları olabilr ve onu beyinlerden silmeye çalışır ama bizde öyle taraftarlar varki kendini galatasraylı olarak bildirip başka takımlara göz kırpan Galatasarayı rezil etme çabasında olan

Brezilya Futbol Federasyon'u da tehdit etmis. Eger dik dururlarsa kurulmasi cok zor. Sadece Superlig ile olacak is degil. NBA gelistirme ligi gibi birseyler de kurulmali ama cok zor.

lan arkadaş siz gerçekten galatasaraylımısınız. Ezikler içinde yaşıyorsunuz
normal bir galatasaraylı su fotografı paylaşıp takımını rezil etmeye çalışmaz
her takımın kötü durumları olabilr ve onu beyinlerden silmeye çalışır ama bizde öyle taraftarlar varki kendini galatasraylı olarak bildirip başka takımlara göz kırpan Galatasarayı rezil etme çabasında olan
Güldürdün:)

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Komedi yorumlar var. Hahaha okudukça ibret aldım. Olayı F1 ile kıyaslayan mı dersin, UEFA Kupası denilince akla biz gelen mi dersin, sanki çağrılmışız gibi “evet demeyenler tü kaka” diyen mi. Aynen beyler ve bayanlar kapımızda yatıyor adamlar gel şu işe el at diye zaten.

Brezilya Futbol Federasyon'u da tehdit etmis. Eger dik dururlarsa kurulmasi cok zor. Sadece Superlig ile olacak is degil. NBA gelistirme ligi gibi birseyler de kurulmali ama cok zor.
yaw napsınlar FİFA agabeyleri öyle talimat vermş kıçlarını nere atarlarsa atsınlar Futbolcular oynamak istedikten sonra anca tehdit sonra yalamaya gecerler

Komedi yorumlar var. Hahaha okudukça ibret aldım. Olayı F1 ile kıyaslayan mı dersin, UEFA Kupası denilince akla biz gelen mi dersin, sanki çağrılmışız gibi “evet demeyenler tü kaka” diyen mi. Aynen beyler ve bayanlar kapımızda yatıyor adamlar gel şu işe el at diye zaten.
Açta kıçına gül birader.

Ben kıyasladım f1 ile anket konusunda ne oldu 1 sorun mu var

Geri
Üst Alt