Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SeviyeAçta kıçına gül birader.
eee dostum bizim taraftarın yuzde 90 avrupa maçlarını heyecanla takip ederKomedi yorumlar var. Hahaha okudukça ibret aldım. Olayı F1 ile kıyaslayan mı dersin, UEFA Kupası denilince akla biz gelen mi dersin, sanki çağrılmışız gibi “evet demeyenler tü kaka” diyen mi. Aynen beyler ve bayanlar kapımızda yatıyor adamlar gel şu işe el at diye zaten.
Yerlerde.Seviye
Evet alakasız iki kıyaslama olmuş.Ben kıyasladım f1 ile anket konusunda ne oldu 1 sorun mu var
Şike şaibe liginde at kosturuyorlar cunkuBütün sosyal medyada beşiktaş ve fenerliler niye bu ligi kötülüyorlar? Lan yoksaa![]()
Nasıl alakasız oluyo, adam dediki anket yapılsa önde oluruz ben de anketin bir işe yaramadığını söyledimEvet alakasız iki kıyaslama olmuş.
Bana örnek vermek icin yazdi F1 olayini güzel de bir örnek verdi Mehmet renkdasimizEvet alakasız iki kıyaslama olmuş.
Nasıl alakasız oluyo, adam dediki anket yapılsa önde oluruz ben de anketin bir işe yaramadığını söyledim
Laf söylemek için laf söylediğin sen alakasız yorumda bulunmuşsun
Bazi arkadaslar podyumu bulunca konusuyor. Ortaya atilan bir iddia sonucunda böyle bir anket olusturma fikri geldi aklima. Hani "ya olursa" dercesine. Kimse cikip Galatasarayi istiyorlar demedi. Sadece yabanci basinda cikan haberler ile böyle soru geldi aklimiza.
herkes istediği anketi yapabilir gündeme özel güzel bir anket olmuş tebrik ederim rtaş ne sorsaydık hangi sosyal medya kullanıyorsunuz felan mıBazi arkadaslar podyumu bulunca konusuyor. Ortaya atilan bir iddia sonucunda böyle bir anket olusturma fikri geldi aklima. Hani "ya olursa" dercesine. Kimse cikip Galatasarayi istiyorlar demedi. Sadece yabanci basinda cikan haberler ile böyle soru geldi aklimiza.
Paramız yok.İstanbul parkla benzer mesele aslında para verirsek bu ligde oynarız ben bu kadar söyleyeyim
Kaçırmışım onu. Kendisine cevaben yazdım. Böyle 10’larca ilginç yorum sonrası olur teşbihte hata ama anket konusunda inanılmaz karşıyım onu da belirteyimBana örnek vermek icin yazdi F1 olayini güzel de bir örnek verdi Mehmet renkdasimiz
Anket diyen ayrı bir komedi zaten. Bu işlerin anketle olmayacağını sen de biliyorsun. Cevaben de F1’in olaya dahil olmasını komik buldum. Hala da öyle. Alakasız değil ayrıca küçük bir potpori bıraktım oraya okuduklarımda sonra.
O mesajdan olaya f1in dahil olduğunu düşünmen zaten ayrı komik 1 vaka da neyseAnket diyen ayrı bir komedi zaten. Bu işlerin anketle olmayacağını sen de biliyorsun. Cevaben de F1’in olaya dahil olmasını komik buldum. Hala da öyle. Alakasız değil ayrıca küçük bir potpori bıraktım oraya okuduklarımda sonra.