David Moyes İstanbul'da

tamam da Manchester United gibi takimda, Van Persie li takimda sen ilk 4 giremiyorsan, git as kendini. Sampionu kacirirsin filan baska olay, ama 7ci olmak da ne aga ?

o konuda haklısın. diğer bakış açısına idi benim lafım. everton ı dipten orta sıraya kadar getirdi bir halt edemedi sonra yükseltemedi gibilerinden. ama manu yu da efsane yapan bir antrenörün moyes ı veliahtı olarak görmesi de saygı duyulacak bir şey olmalı bence.

Bu ön yargı nedir ???

Kim bilir berkide güzel futbol ile şampiyon yapar ?

Oynanmadan ne olacani bilemezsin

Mourinho gelse...100% başarılı olur diyebilirmiyiz? O da berki kötü cikar.

2,3 mac oynanmadan kesin fikir sahibi olmiyalim

O zaman hikmet karaman en iyi tercih almancasıda var hem.

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TD adaylar artik hikmer karaman ile mi kıyaslaniyor

:D

* LG G2 Tapatalk *

Başkan sağolsun. Alman TD'ler ile ilgili Hikmet'le görüşünce insanın aklına başka şeyler geliyor.

Kim ne derse desin Moyes'in yakışacağına ve başarılı olacağını düşünüyorum.

Kim buluyor böyle adamları, nasıl karar veriyorlar? Yok böyle bişey yaaaa!

Yeni Fatih Terimiz olur diyenlerrrrrr ???

* LG G2 Tapatalk *

H. Karamanı kötü yapan ve istenmemesine sebep nedir

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ünal Aysal: "Moyes'un Katar'dan dönerken İstanbul aktarması varmış. Arayıp görüşebileceğimizi söyledi, kabul ettim."

Oynattığı oyun futbol değildi.

Elimizde ki takım kötü falan ise asla değil. Formsuz isimler oldu belki ama 2. biz olmadık. Beşiktaş bize hediye etti.

1 sezon daha kalsa 2.de olamazdı bu sefer. Tıpkı 2012-2013 şampiyonluğunun Fener hediyesi olduğu gibi.

Mancini'yi bize uygun olmayan hocalığı dışında yetersiz kılan bir başka özelliği ise ESNEK OLMAYAN TRANSFER POLİTİKASI.

Tmmda Renktaş Burak Yilmaz gibi Umut Bulut gibi oyuncular %100 luk pozisyonlari atamiyorsa mancini ne yapsin Gorduk sac bas yoldurdular.Selcuk inan hep geriye veriyor toplari Sağ bek pert oldu forvetler zaten forvett degil ona ragmen iyi yonetti bence.Hakkini yemeyelim hocanin 1 sene şans verilseydi istedigi kadro kurulsaydi o zaman tartisilirdi.

Hayırlı olsun.

Ben o kadar da negatif bakmıyorum. Ha ama Moyes gelecekse Mancini gitmemeliydi.

Manu başarısızlığına bakmayın çünkü Ferguson da aynı başlangıcı yaptı ama sonra efsane oldu.

yahu 2. yaptı dedıgın mancınıden daha kotusu moyes zaten o gelse 3. fılan olurduk buyuk ıhtımal..bıde sunu anlamıyorum terım zamanında transferlerın ıyı olanları yonetım yaptı kotu olanları terım mancını zamanında ıyı olanları mancını yaptı ıyılıgı de tartısılır tellesın kotu olanları yonetım :)

Ben Moyesi savunmadim ki zaten istemiyorum gelmesin Mancini hoca ne yaptigini soyledim zaten Mancini hocanin hakkini yemeyelim 1 sene sans verilseydi o zaman tartisilirdi.

rezalet r-e-z-a-l-e-t artık yapacak şey tek kaldı yönetimin istifasını beklemek mükemmel 2 yılı berbat etmeyi başardı aysal

Geri
Üst Alt