Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.144
- 20.038
- 3.313
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamam da Manchester United gibi takimda, Van Persie li takimda sen ilk 4 giremiyorsan, git as kendini. Sampionu kacirirsin filan baska olay, ama 7ci olmak da ne aga ?
Bu ön yargı nedir ???
Kim bilir berkide güzel futbol ile şampiyon yapar ?
Oynanmadan ne olacani bilemezsin
Mourinho gelse...100% başarılı olur diyebilirmiyiz? O da berki kötü cikar.
2,3 mac oynanmadan kesin fikir sahibi olmiyalim
O zaman hikmet karaman en iyi tercih almancasıda var hem.
HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TD adaylar artik hikmer karaman ile mi kıyaslaniyor
* LG G2 Tapatalk *
bu gittikten sonra top oynamaya basladi everton
Galatasaray Gazetesi @GsGazete 51 sn.
Ünal Aysal: "Moyes'un Katar'dan dönerken İstanbul aktarması varmış. Arayıp görüşebileceğimizi söyledi, kabul ettim."
Oynattığı oyun futbol değildi.
Elimizde ki takım kötü falan ise asla değil. Formsuz isimler oldu belki ama 2. biz olmadık. Beşiktaş bize hediye etti.
1 sezon daha kalsa 2.de olamazdı bu sefer. Tıpkı 2012-2013 şampiyonluğunun Fener hediyesi olduğu gibi.
Mancini'yi bize uygun olmayan hocalığı dışında yetersiz kılan bir başka özelliği ise ESNEK OLMAYAN TRANSFER POLİTİKASI.
H. Karamanı kötü yapan ve istenmemesine sebep nedir
HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yahu 2. yaptı dedıgın mancınıden daha kotusu moyes zaten o gelse 3. fılan olurduk buyuk ıhtımal..bıde sunu anlamıyorum terım zamanında transferlerın ıyı olanları yonetım yaptı kotu olanları terım mancını zamanında ıyı olanları mancını yaptı ıyılıgı de tartısılır tellesın kotu olanları yonetım![]()