David Moyes İstanbul'da

Evet anlaşılan taraftar olarak yönetime ciddi bir tepki göstermenin zamanı geldi arkadaşlar

Yahu arkadaş ne kadar ön yargılı bir.milletiz neymiş manuda çok kötüymüş e Rijkaard geldiğinde özel haberler yapılıyordu gönderirken neticesine teneke bağladınız,Luce ilk geldiğini dün gibi hatırlıyorum bu kim diyen gittiğinde şükür impararator geliyor diye sevinen sonra Terim gittiğinde oh çeken, Luce bir daha gelmiyor diye yönetime sallayan Mancini geldiğinde ve gittiğinde sallayan tuhaf bir milletiz vesselam Yanalın daha önce ne başarısı vardı ki feneri şampiyon yaptı geldiğinde hepimiz güldük yalan mı? Geçiniz bunları Mainz den başka bir.yer çalıştırmamış adamla da Pl de görev yapmış ve dünyanın saygı duyduğu Sir Alex Ferguson un veliahtım dediği adamı her ne kadar başarısız bir sezon geçirmişse de gelmeden asmak ta bize yakışır zaten ayrıca acaba bu adammı çok başarısızdı İngiltere futbolu mu düşüşte dünya kupadına ve CL ye bakıp görün derim hatta El yide eklerim ÖNYARGIYI BIRAKALIM sadece Moyes için değil Tuchel için de Yılmaz Hoca içinde diğerleri için de

Moyes gelsin 4. yıldızı sonra taksakta olur, bu ligde değil 4 tane 14 tane yıldızın olsa ne olacak, digitürk ve medyanın şişirmesiyle yapay bir heyecan yaratılıyor, 4. yıldızı ilk takana bir tanede yıldız hediye ediyorlar sanki, bu şikecileri bu kadar umursamayın bu şerefsizlerle ayrı kulvarlardayız, bize bulaşıklık yaparak kendilerine değer katıyorlar, uymayın şunlara.

Adamı yerin dibine sokmuşsunuz. Bende durumdan pek memnun değilim ama daha sözleşme bile imzalamadan bu kadar aşırı tepki yersiz.

Adamı yerin dibine sokmuşsunuz. Bende durumdan pek memnun değilim ama daha sözleşme bile imzalamadan bu kadar aşırı tepki yersiz.

Aşırı tepki yanlış. ManU'ya kimyası tutmamış olabilir ama yönettiği Everton harika bir takımdı. Ayrıca şuan iyiden çok hangisi çabuk geliri düşünmek lazım. Moyes bu kadar da kötü bir td değil

Mancini öncesi havanın aynısı.

Fener'liler okuyor bilmem ne yapıyor diye savunmaya gerek yok.

Bizde olma ihtimali çok düşük bir profil.

Bu ligde olmaz bu ekol, ve hatta bu ligde ekol bile olmaz.

Şikesi, goy-goyu, Ümit Özat'ı, Çakar'ı, Sinan'ı, Rok'u bilmem nesi, TFF'si, Cüneyt'i düşünün biraz zaten kimlerin olmaması gerektiğini bulmak 1 saniyenizi bile almayacaktır.

Teknik kısmına gelince United ile geçirdiği facia sezondan sonra psikolojik olarak bu işin altından kalkma ihtimali bize geliş maliyeti de aşağı yukarı düşünüldüğünde riskten de öte gereksiz kılar bu hamleyi. Hele bu kadar geç kalmışken.

Moyesvi menecerler önermiştir Aysal'da yarın öğleden sonra boşum gelsin bi çayımı içsin demiştir..

Bedavadan tatil , yabancılar tatili gezmeyi vevistanbulunçok seviyor zaten adam burdan antalya'ya geçer.büyütülecek bir durum değil.

Yalnız ipadten leş gibi yazıyorum imla kurallarını katlettim peh..

Ünal Aysal, David Moyes'i getirirse ona karşı olan tüm inancım ve güvenimi kaybederim. Bu kadar da amatörce bir hamle yaptığı için ben dahil birçoğunuz desteğini çeker herhalde.

Geri
Üst Alt