# David Villa

Orhan Terzi

Ulubatlı Souness
isterminiz ¿

CHECK M8 diyebilecegimiz bir hamle olur acikcasi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=aotpaR3zo4k[/media]

main-checkmate.jpg

Beraber maç izlediğim abilerden biri ısrarlar seneye Drogba yerine Villa ile işi pişirmiş bizimkiler deyip duruyor. Sen de yazınca şimdi bu bir tesadüf mü acaba dedim bir Emir. :)

Doymuşluk var ciddi anlamda villada yoksa kalite olarak kim istemez. Valencia dönemindeki villayı sırtımda taşırdım vallahi.

Beraber maç izlediğim abilerden biri ısrarlar seneye Drogba yerine Villa ile işi pişirmiş bizimkiler deyip duruyor. Sen de yazınca şimdi bu bir tesadüf mü acaba dedim bir Emir. :)

degil asma

villa ve zlathan hakkinda ciddi soylentiler nufuz etmekte kulagima :chuncky:

Artik doymamis genc adamlar lazim bize.Villa'yi getirip Elazig deplasmaninda oynatamazsin ayni Drogbada oldugu gibi.

Artik doymamis genc adamlar lazim bize.Villa'yi getirip Elazig deplasmaninda oynatamazsin ayni Drogbada oldugu gibi.

nasil genc 25ten kucukmu. oyleyse oyle forvetten cacik oldugu gorulmemis 110% ,25-30 arasi world class santraforun tr'de zati is yok ,ki bize lazim olan <<world class

+ villa henuz 32

nasil genc 25ten kucukmu. oyleyse oyle forvetten cacik oldugu gorulmemis 110% ,25-30 arasi world class santraforun tr'de zati is yok ,ki bize lazim olan <<world class

+ villa henuz 32

O kadar genc degil de Emir 25-28 arasi iyi gider.Ispanyollar Turkiyede zor is yapiyor zaten, tamtersi ligin kosullari orayla buranin hadi yasi biraz genc olsa sabredersin ama Villa tutmazsa hem maddi hem manevi cok kayip yasariz yoksa Villa hayraniyimdir.Eski halinde eser yok zaten bize Balotelli,Pato filan iyi gider.

O kadar genc degil de Emir 25-28 arasi iyi gider.Ispanyollar Turkiyede zor is yapiyor zaten, tamtersi ligin kosullari orayla buranin hadi yasi biraz genc olsa sabredersin ama Villa tutmazsa hem maddi hem manevi cok kayip yasariz yoksa Villa hayraniyimdir.Eski halinde eser yok zaten bize Balotelli,Pato filan iyi gider.

villa'nin seneye bizim ST olmasi baya bir ihtimal dahilinde gibi gorunuyr bu sekilde degerlendirek - 1

2 - olursa ben gayet sevinirim onu da belirteyim ,BECAUSE

> forvette bekleyen adamin teknigi-hizli dusunurlugu wery important

> villa'daki bitiricilik + vole yetenegi cok az adamda var. alakasiz cogu pozisyonu gol yapiyor

> eski halinden eser olmadigi hususunda da biraz katilmiyorum suruyle super goller atti bu sezon, 35 mac oynamis 2 ay var bitime ,de bunlari gec iste adam topu aldimmi NET kontrol edio sneijder'in gayet kirbaci vuracagi bi adam

son notlarina geleyim; pato = finished

balotelliyi pek mumkun gormuyorum tek topcuya 20 milyon ustu bonservis verecek duzeyde degiliz {IMHO}. villa = v' good choice.

Adam bitmiş artık. Bir kez alalım lütfen.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

3-4 sene önce Dünyanın en iyi forvetiydi ancak sürekli sakatlık yaşadı yoksa kalitesi süper artık daha genç ve aç isimler şart

genç dinamik başarıya aç adamlar lazım benteke lukaku traore tarzı

Sürekli sakatlık sorunları var, eski david villa değil.

Tek bir seyden korku duyarim Villa hakkinda. Sakatlik. Yoksa Sneijder ile bombastik bir ikili olma ihtimali bayaga yüksek.

degil asma

villa ve zlathan hakkinda ciddi soylentiler nufuz etmekte kulagima :chuncky:

Ben de duydum 1-2 kişiden daha. O abi ise çok iddialı daha 4 ay öncesinden bu sene Drogba son seneye David Villa ile işi pişirmiş bizimkiler. Tulun görüşüp anlaşmış büyük ölçüde dedi.

Hala da iddialı. Başlangıçta Drogba var (sene başı formda olduğu için) 1 sene daha onunla uzatırlar öyle idare ederiz diye düşünüyordum, ama Drogba'nın da saha içinde haleti ruhiyesinin iyi olmadığı açık. Ya o da duydu yerine birileri ile görüştüğümüzü ya da artık cidden bitiyor, ya da MANCİNİ'NİN BEKLENTİLERİNİN KENDİ KARAKTERİ İLE UYUŞMADIĞINI DÜŞÜNÜYOR.

Çünkü her ne kadar sistem yine kanatsız ve benzer kısırlıkta olsa da Fatih Terim döneminde daha önde oynadığımız için daha az yorulup daha fazla topla buluşan bir Drogba vardı. Bu yeni anlayışta ise geniş alanda teknik kapasitesi yüksek oyuncu daha ihtiyaç.

David Villa da bu tarz bir isim. Hızını kaybetti ama hala cin gibi. Tekniği bir forvete göre çok üst düzey. A.Madrid bile sakat iken zorlandı bu sene.

Yani uzun lafın kısası olabilir. Gönül İbra, Balo ister ama Villa'ya da hayır demezük.

Geri
Üst Alt