# David Villa

neymis genel performans herif sakatti SAKAT, git class ne ogren oyle tartisalim gerci mac falan izlemion da bu sezon kac kere izledin villayi? hic. kac gol atti? kac asisti var? neler yapiyor top ayagina gelince? anlat bunlari ki kimle fikir cakistirdigimi bileyim ,ici bos sozler uretme

villanin top kontrolu ani pozisyonda nerede nasil vurulacagini bilmesi vs cok remarkable IMHO, sneijder'in santrafor versiyonu gibi adam. 26 27 yasinda iyi gelecek vaadeden vs bir santrafor yerine villa gibi 32 yas world class adami tercih etmek lazim avrupada is yapan takimlarin santraforlari hep wc, tecrubeli. mutlak suretle oyle bi adam olmali ilerde 100%. villa ayarinda cok genc adam zati 5 6 tane var benzema vb. ki onlari alman mumkun degil. cok farkediyr bu kalite olayi chelsea mesela demba ba'yi aldiginda super transferdi, ya da wolfswinkel'i aldi norwich orgazm oldu taraftar ama olmuyor isth. tobcunun sinifi v'important

Benim karsima iyi argumanlarla gel yoksa oylesine konusup ilgi odagi olma. Adam 2-3 yildir 50 macin 25inde sakat, iste o yuzden bitik 'you understand?'

Turkiye gibi kazma bir ligde 15 macta anca oynar diger maclarda da adami sakatlayip eve gonderirler, zaten kolay sakatlaniyor. Insallah sana nedemek istedigimi anlatmisimdir, he sundan da emin ol La Liga da tum maclari takip ediyorum. (kimse kotu futbolcu oldugunu soylemedi, adam ama bitik/bitmek uzere) Kisaca: Eski David Villa degil..

Neyse Sato, belki yabanci kurali kalkar sa ozaman aliriz Villa yi, yanina da saglam genc bir santrafor da ekledik mi istedigin olur ;)

Villa yaslandi, maasi çok ve sürekli sakat kaldi. Onun yerine daha genç birisini tercih ederim, Gabbiadini ve Lukaku gibi forvetler mesela.

Benim karsima iyi argumanlarla gel yoksa oylesine konusup ilgi odagi olma. Adam 2-3 yildir 50 macin 25inde sakat, iste o yuzden bitik 'you understand?'

Turkiye gibi kazma bir ligde 15 macta anca oynar diger maclarda da adami sakatlayip eve gonderirler, zaten kolay sakatlaniyor. Insallah sana nedemek istedigimi anlatmisimdir, he sundan da emin ol La Liga da tum maclari takip ediyorum. (kimse kotu futbolcu oldugunu soylemedi, adam ama bitik/bitmek uzere)

alper ALTUN "ilgi odagi olma" nedemek ,cumlelerine kendine gore anlamlar mi yukluyon

2-3 yildir 50 macin 25'inde sakat oylemi villa paralel evrendemi yasiyon acab? bu sezon 35 maca cikti daha 2 ay var bitime gecen sezon 50 maca cikti en az, 2011'de 30 maca cikti git control et espn'den falan ciktigi tum maclarda da cok iyi oynadi

la liga'da da mac falan takip etmedigin yazilarindan belli ve villa'ya bitik sifati takicak bir bilinc duzeyinde degilsin taksan da bisey ifade etmez ,anlatabildimmi. topic'imi bulandirma pls

alper ALTUN "ilgi odagi olma" nedemek ,cumlelerine kendine gore anlamlar mi yukluyon

2-3 yildir 50 macin 25'inde sakat oylemi villa paralel evrendemi yasiyon acab? bu sezon 35 maca cikti daha 2 ay var bitime gecen sezon 50 maca cikti en az, 2011'de 30 maca cikti git control et espn'den falan ciktigi tum maclarda da cok iyi oynadi

la liga'da da mac falan takip etmedigin yazilarindan belli ve villa'ya bitik sifati takicak bir bilinc duzeyinde degilsin taksan da bisey ifade etmez ,anlatabildimmi. topic'imi bulandirma pls

(ozellikle ilk satiri yazarken kendin anladin mi?)

Vallah komiksin sen :DD, neyse senin fantazini bozmim ;)

Gelsin. Reklamda önemli hem bu adam daha ölmedi. Eto'oyada öldü dediler adam Chelseanin ayaktaki tek forveti. Bir Bentekeyi getir O Kadar etki olmaz hem ülkemizde hem dünyada. Reklamda önemli.

Villa yaslandi, maasi çok ve sürekli sakat kaldi. Onun yerine daha genç birisini tercih ederim, Gabbiadini ve Lukaku gibi forvetler mesela.

Santraforu Çoluk Çocuğa emanet edersek olmaz artık. Lukaku neysede Gabbiadini Sırf genç diye alınmaz. Çok gol attığını biliyorum ama dedim ya marketingde önemli artık.

Santraforu Çoluk Çocuğa emanet edersek olmaz artık. Lukaku neysede Gabbiadini Sırf genç diye alınmaz. Çok gol attığını biliyorum ama dedim ya marketingde önemli artık.

Türkiye bitmis oyuncular için reklam mi yapacagiz? Eto'o ve Villa baska oyuncular. Genç, yetenekli ve sahada 90 dakika kosabilen bir yabanci forveti tercih ederim.

Artik bitmis oyuncularla satin alinmamali, Drogba iyiydi ama o efsane biri.

Kardeş Yapma Allah aşkına Bitmiş dediğin Eto'o Hocasının hakaretlerine rağmen çatır çatır oynuyor. O yaşına rağmen Ligimize gelse tozu dumana katar. :) Villa formsuz haklısın. Ama eğer alınacaksa Çokda Karşı çıkılmamalı Belki deli diyeceksin 3.kez söylüyorumda Birazda isim önemli.

Kardeş Yapma Allah aşkına Bitmiş dediğin Eto'o Hocasının hakaretlerine rağmen çatır çatır oynuyor. O yaşına rağmen Ligimize gelse tozu dumana katar. :) Villa formsuz haklısın. Ama eğer alınacaksa Çokda Karşı çıkılmamalı Belki deli diyeceksin 3.kez söylüyorumda Birazda isim önemli.

Isim önemli de o isim sana faydali olmazsa ne yarar? Isim istiyorsan git Hagi ve Maradona'yi geri çagir al sana isim. :)

Hem Eto'o kim Villa kim?

Buragi sezon basinda Lazio'ya 15'e okutsaydik, elimizde mis gibi bir 10 milyon kalacakti (Trabzon'a gidecek %25'lik pay ve 2 milyonluk menejer parasindan sonra). David Villa, Atletico'ya 4 milyona falan transfer oldu. Burak, mac basi ve primler haric 3 kusur milyon para kazaniyor. Villa bu paraya veya daha ucuza bile gelebilirdi sanki.

Türkiye bitmis oyuncular için reklam mi yapacagiz? Eto'o ve Villa baska oyuncular. Genç, yetenekli ve sahada 90 dakika kosabilen bir yabanci forveti tercih ederim.

Artik bitmis oyuncularla satin alinmamali, Drogba iyiydi ama o efsane biri.

sukrucugum ona buna bitik diyon da bitik oldugu icinmi atleticoda oynuyo acab yahud eto keza bitik oldugu icin chelsea aldi? yada drogba'yi 34 yasinda cl finaline bitik diye mi cikardilr ,hmm?

shu bitik lafini bir zihninden eksilt devaminda mac izle ,futbol bilincinin genisledigini gorecexin

Bonservisi çok ucuza gelir aslında. Formsuz Villa en az 15 gol atar bu ligde. Sınır olmasa yanına da Balotelli'yi koyacaksın satacaksın Burak'ı da.

Başka da transfer falan yapmayacaksın. (Muslera-Telles-Melo-Sneijder-Villa-Balotelli). Aman tanrım, verkaçlar, kanattan kanada toplar, araya kaçanlar falan hayal ettim bir.

10+ puan farkı şampiyon olur (80+ gol atıp 37-38 gol yeriz en fazla)

Geri
Üst Alt