# David Villa

Bitmis adamlari niye Turk taraftari cok ister/begenir?

No Vizyon?

sneijder ile coşar reis.

ama bizim ligde ezerler kırarlar adamı

villa buyuk sakatlik sonrasi takim degistirdi,sua nki performaci gayet normal

kendine geldi arti costanin golgesinde kalmis durumda makul...

villa iyidir guzeldir ama ,aradigimiz adammizdir bilmiyorum ,kanat forvet olarakda kullanabiliriz.

al final digo

villa villa villa ,villa maravilla

Mükemmel öneri kanat yahut çift forvet arkalarında sneijder müthiş iş yabar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=tHUBT8a8UqQ[/media]

bitik olan szin uydu yahud mental receiveriniz IMHO:chargrined:

Hehehe. Drogba da Akhisar a 2 gol atti. Ozaman oda 2-3 yil daha gider demi.

Bundan sonra bu tip oyuncular sadece daha kotu olabilir. Genel performans diye birsey var ama anlayana tabi..

Yada senin anladigin dilden soylim: Refresh your 'Intel-chip' memory Dude before posting something serious..

Düşüşte olan bir oyuncu olduğu kesin, çıkış yaparmı zaman gösterir.

Villa 33 yaşında..... Villa'nın futbolculuğuna b.k atacak değilim ama belli bir yaştan sonra Drogba için bile gitsin artık dediğimiz maçlar oluyor aynı durum Villa'da da olabilir.. Bence transfer politikamız 2 şekilde olabilir..1.'si Sneijder veya ne bileyim Fenerin Anelka transferi gibi olmalı .. En fazla 28-29 yaşında psikolojik sebepler-sakatlık vs. sebeplerden gözden düşmüş ama kalitesini belli etmiş dünya çapında bir isim alınmalı..

2. olarak ve benim daha çok istediğim transfer tipi genç ve patlama yapmak üzere olan isimler.. Alabiliyorsak Benteke -Bony gibi kendini büyük liglerde de ispatlamış genç kaliteli isimler alalım ama maddi olarak bize yedirmezler diye düşünüyorum.. Benim önerim Liegeden Batshuayi veya Salzburg'dan Mane olur..Sneijder-Drogba gibi isimlere bakınca fazlasıyla riskli transferler ama bu 2 isimden birini alırsak büyük iş başarmış oluruz..Tabi bu adamları da tutup 2 milyona vermezler tahmini 10 milyon € civarı isterler..

Villa'ya hayir demem. Istemeyenleride anlayamadim

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Villa 3 yas büyük yazılmıs

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

2 gol atmasıyla fiziken ve mental olarak istenilen düzeyde olması aynı şey değil doymuş bir adam ve yaşı belli sonuçta aynı mantıkla gidersek drogba ilede uzatalım aylardır yatıyor ama içeride akhisar karşısı 2 gol 2 asist çok yanlış bu zihniyetin değişmesi lazım genç dinamik adam lazım genç dediysemde 18 19 değil o lüks yok forvetde şu anda 25 26 benteke tarzı benteke dediysemde örnek verdim hemen sallamayın çok zor almak örnek benimkisi

villa'nin seneye bizim ST olmasi baya bir ihtimal dahilinde gibi gorunuyr bu sekilde degerlendirek - 1

2 - olursa ben gayet sevinirim onu da belirteyim ,BECAUSE

> forvette bekleyen adamin teknigi-hizli dusunurlugu wery important

> villa'daki bitiricilik + vole yetenegi cok az adamda var. alakasiz cogu pozisyonu gol yapiyor

> eski halinden eser olmadigi hususunda da biraz katilmiyorum suruyle super goller atti bu sezon, 35 mac oynamis 2 ay var bitime ,de bunlari gec iste adam topu aldimmi NET kontrol edio sneijder'in gayet kirbaci vuracagi bi adam

son notlarina geleyim; pato = finished

balotelliyi pek mumkun gormuyorum tek topcuya 20 milyon ustu bonservis verecek duzeyde degiliz {IMHO}. villa = v' good choice.

Gelse ben de sevinirim ama yabanci siniri bugunku haliyle kalirsa cok sevinmem.Ispanya ligi ve bizim lig cok ters birbirine orda 8'den asagi takimlarin defansi yulaf ekmegi gibi yumusacik burda ise butun takimlarin defansi odun ekmegi gibi Villa filan demeden verirler odunu.Sakatlik,formsuzluk,konsentrasyon sorunu,ligi kucumseme,dusus yasiyacagi asikar seneye 33 olacak.Sonra yine baslicak herkes Villa gitsin artik seneye yeni bi forvet alalim genc ,dinamik,basariya ac olsun diye .Surekli kisir donguye girmeye gerek yok Balotelli,Pato olmaz Doumbia,Gabbiadini,Benteke filan olur.

beyler senelerdir şunu gördüm bu ligte malesef fizik gücü olmayan forvet türkiyede iş yapamaz villa kesinlikle yanlış bir seçim olur

Benteke bruma sneijder gabbiadini olsun iki kanat arada bi yedek kalmayida dert etmez genc delici zipkin gibi olur valla

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Benteke bruma sneijder gabbiadini olsun iki kanat arada bi yedek kalmayida dert etmez genc delici zipkin gibi olur valla

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bentekeyi hayatta bu yasta Türkiye gelmesi icin ikna edemezsin. Hem daha önemlisi o kadar para veremeyiz bir oyuncu icin. 20+ Milyon € isterler.

Hehehe. Drogba da Akhisar a 2 gol atti. Ozaman oda 2-3 yil daha gider demi.

Bundan sonra bu tip oyuncular sadece daha kotu olabilir. Genel performans diye birsey var ama anlayana tabi..

Yada senin anladigin dilden soylim: Refresh your 'Intel-chip' memory Dude before posting something serious..

neymis genel performans herif sakatti SAKAT, git class ne ogren oyle tartisalim gerci mac falan izlemion da bu sezon kac kere izledin villayi? hic. kac gol atti? kac asisti var? neler yapiyor top ayagina gelince? anlat bunlari ki kimle fikir cakistirdigimi bileyim ,ici bos sozler uretme

Gelse ben de sevinirim ama yabanci siniri bugunku haliyle kalirsa cok sevinmem.Ispanya ligi ve bizim lig cok ters birbirine orda 8'den asagi takimlarin defansi yulaf ekmegi gibi yumusacik burda ise butun takimlarin defansi odun ekmegi gibi Villa filan demeden verirler odunu.Sakatlik,formsuzluk,konsentrasyon sorunu,ligi kucumseme,dusus yasiyacagi asikar seneye 33 olacak.Sonra yine baslicak herkes Villa gitsin artik seneye yeni bi forvet alalim genc ,dinamik,basariya ac olsun diye .Surekli kisir donguye girmeye gerek yok Balotelli,Pato olmaz Doumbia,Gabbiadini,Benteke filan olur.

villanin top kontrolu ani pozisyonda nerede nasil vurulacagini bilmesi vs cok remarkable IMHO, sneijder'in santrafor versiyonu gibi adam. 26 27 yasinda iyi gelecek vaadeden vs bir santrafor yerine villa gibi 32 yas world class adami tercih ederim ben avrupada is yapan takimlarin santraforlari hep wc, tecrubeli. mutlak suretle oyle bi adam olmali ilerde 100%. villa ayarinda cok genc adam zati 5 6 tane var benzema vb. ki onlari alman mumkun degil. cok farkediyr bu kalite olayi chelsea mesela demba ba'yi aldiginda super transferdi, ya da wolfswinkel'i aldi norwich orgazm oldu taraftar ama olmuyor isth. tobcunun sinifi v'important

Geri
Üst Alt