Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.894
- 4.411
- 1.788
Pili bitmis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pili bitmis.
Bitik.
Bitmis adamlari niye Turk taraftari cok ister/begenir?
No Vizyon?
[media]https://www.youtube.com/watch?v=tHUBT8a8UqQ[/media]
bitik olan szin uydu yahud mental receiveriniz IMHO:chargrined:
villa'nin seneye bizim ST olmasi baya bir ihtimal dahilinde gibi gorunuyr bu sekilde degerlendirek - 1
2 - olursa ben gayet sevinirim onu da belirteyim ,BECAUSE
> forvette bekleyen adamin teknigi-hizli dusunurlugu wery important
> villa'daki bitiricilik + vole yetenegi cok az adamda var. alakasiz cogu pozisyonu gol yapiyor
> eski halinden eser olmadigi hususunda da biraz katilmiyorum suruyle super goller atti bu sezon, 35 mac oynamis 2 ay var bitime ,de bunlari gec iste adam topu aldimmi NET kontrol edio sneijder'in gayet kirbaci vuracagi bi adam
son notlarina geleyim; pato = finished
balotelliyi pek mumkun gormuyorum tek topcuya 20 milyon ustu bonservis verecek duzeyde degiliz {IMHO}. villa = v' good choice.
Benteke bruma sneijder gabbiadini olsun iki kanat arada bi yedek kalmayida dert etmez genc delici zipkin gibi olur valla
LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hehehe. Drogba da Akhisar a 2 gol atti. Ozaman oda 2-3 yil daha gider demi.
Bundan sonra bu tip oyuncular sadece daha kotu olabilir. Genel performans diye birsey var ama anlayana tabi..
Yada senin anladigin dilden soylim: Refresh your 'Intel-chip' memory Dude before posting something serious..
Gelse ben de sevinirim ama yabanci siniri bugunku haliyle kalirsa cok sevinmem.Ispanya ligi ve bizim lig cok ters birbirine orda 8'den asagi takimlarin defansi yulaf ekmegi gibi yumusacik burda ise butun takimlarin defansi odun ekmegi gibi Villa filan demeden verirler odunu.Sakatlik,formsuzluk,konsentrasyon sorunu,ligi kucumseme,dusus yasiyacagi asikar seneye 33 olacak.Sonra yine baslicak herkes Villa gitsin artik seneye yeni bi forvet alalim genc ,dinamik,basariya ac olsun diye .Surekli kisir donguye girmeye gerek yok Balotelli,Pato olmaz Doumbia,Gabbiadini,Benteke filan olur.